Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwa258

trudna decyzja

Polecane posty

Gość malwa258

Czesc wam wszystkim, Mam bardzo trudna decyzje do podjecia ktora wam po krotce przedstawie i chciala bym wiedziec co wy o tym sadzicie. a mianowicie mieszkam w anglii z mezem pochodzenia afganistanskiego i mamy coreczke. jestesmy bardzo szczesliwi jak narazie ale bardzo chciala bym sie wyksztalcic jednak tu w anglii mi to nie wychodzi choc probowakam juz wszystkiego a na wymazone studia pielengniarskie sie tutaj nie dostane z wielu powodow ale nie istotne. wiec chciala bym wrocic z corka di polski do domu rodzinnego i podjac tam studia jednak bardzo boje sie rozlonki i tegi ze moja mama jest bardzo za tym zebym sie ksztalcila itd ale moj ojczym nie zabardzo i slyszalam teksty od niego ze zwale im sie na glowe i beda same problemy itd a zreszta 3lata to bardzo dlugo choc bedziemy sie odwiedzac jednak to uczucie po takim czasie moze wygasnac i dziecko tyle czasu bez ojca... jednak druga strona medalu to jak zostane to znowu bede siedziec calymi dniami w domu nudzic sie i tylko czekac ktora z kolezanek mq czas zeby gdzies wyjsc. a nadodatek przyjezdza tu mojego meza brat z zona i corka. i tu tez problem bi ja jestem chrzescujanka i normalnie sie ubieram a maz muzulmanin. i chca z nami mieszkac a jako brat nie moze odmowic. kwestje kulturowe. i tu tez bedzie nie zaciekakawie. no ja juz odchodze od zmyslow i codziennie zmieniam zdanie a mqm czas tylko do konca maja bo w czerwcu sklada sie papiery na studia!! Ale sie rizpisalam ale ci wy myslicie? Wiem moje zycie jest zajebiscie skaplikowane. a jeszczr jedno maz nie mozr ze mna pojechac bo tu pracuje i nie zna dobrze polskiegi. pomocy!!!

Gość jak z wami zmieszkaja to
brat twojego meza moze sie do ciebie dobierac .

Gość do studiów potrzebna jest
matura, a z twojej ortografii nie widac, zebys ją miala, niestety

Gość malwa258
Nie to odpada mieszkalismy z nim ponad miesiac i on jest bardzo wstydliwy i na cale dnie wychodzil z domu zebym nie czula sie nie swojo.

Gość malwa258
Jak macie pisac takie pierdoly to lepiej wcale nie piszcie. a juz ty sie nie martw o moja mature...

Gość malwa258
Nie ma blendow ortograficznych tylko pisze z tel dotykowego i nie zawsze mi sie trafilo w to co chcialam!!

Gość jak z wami zmieszkaja to
twoj wybor , ale stawiaj na siebie przede wszystkim