Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pani.kuleczka

Alcachofa de laon

Polecane posty

Go艣膰 pani.kuleczka

Wiecie cos o tym? Reklamuja w mango. Bo jak dla mnie to pic na wode. A jesli dziala to pewnie bardzo niezdrowe no bo jak mozna schunac w tydzien 10 kg?????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pani.kuleczka
nikt nie kupi艂? znalazlam na jakims francuskim forum informacje o dziewczyny ze brala przez tydzien i schudla kilogram ale tak naprawde schula dlatego ze trzymala diete i ze nie poleca ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziunia26_86
Hej, no w艂asnie sama rozwa偶am fakt czy to cos jest skuteczne, bo reklama dzia艂a na ludzi-tak jest cel reklamy, zeby kusi艂y. Sama mam ochote sie skusic i wypr贸bowa膰, ale niewiem czy nie wtopi臋 kasy:/ Jesli cz艂owiek sie nie rusza, i nie stosuje diety to raczej nie schudnie;/ Jak myslicie dziewczynki, warto spr贸bowac???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 P.Czarna
Witam.Ot贸偶 Drogie Panie zakupi艂am ten preparat,ale jeszcze nie stosowa艂am,jak beda efekty to dam zna膰:))sama skusi艂am si臋 t膮 ofert膮,gdy偶 chcia艂am schudn膮膰,bo id臋 na wesele w maju,aczkolwiek wcale jaka艣 gruba nie jestem,tylko ten cholerny brzuch doprowadza mnie do sza艂u jak r贸wnie偶 uda.Nigdy nie mialam tendencji do tycia ,ale z wiekiem wszystko si臋 zmienia.Mam nadzieje,偶e uzyskam efekt jaki opisuj膮 w tych reklamach,mimo ze jest to tylko reklama.Pozdrawiam))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziunia26_86
P.Czarna: Z niecierpliwoscia czekam na jakakolwiek wiadomo艣膰:) o jakiejkolwiek skutecznosci:) i napisz czy oprocz tego stosujesz jaks diete lub czy cwiczysz:) czekam.. czekam.. czekam.. Pozdrawiam wszystkich:*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aniasita
Ot贸偶 kupi艂am ten praparat pi臋膰 dni temu w Mango -kuracja 14-dniowa. Efekt贸w dos艂ownie 偶adnych , waga stoi jak zakl臋ta. Napisa艂am komentarz pod tym produktem na stronie Mango , ale oczywi艣cie nie nie ma go na tej stronie. Podsumowuj膮c to jedna wielka 艣ciema , a pieni膮dze wyrzucone w b艂oto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agus2555
Witam ja si臋 skusi艂am na ten 艣rodek no i niestety biore 7 dni ju偶 i 偶adnych efekt贸w niema . To chyba 艣ciema z tym chudni臋ciem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agus2555
ja tez napisa艂am komentarz 偶e ten 艣rodek nie dzia艂a na mango i tak jak piszesz nie zosta艂 dodany ciekawe dlaczego ? bo to 艣ciema no moja kasa tez posz艂a w b艂oto:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 No tak.
dziewczyny no nie ma nic bez ciezkiej pracy :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ala252525
Ja si臋 skusi艂am na ten preparat i dzisiaj wypi艂am trzecia buteleczk臋. Efekt贸w nie wida膰 oczywi艣cie. Ale tyle si臋 naczyta艂am na jakim艣 angielskim forum, 偶e to dzia艂a pomaga itd 偶e dosz艂am do wniosku 偶e dlaczego bym mia艂a tego nie spr贸bowa膰 zw艂aszcza, 偶e pr贸bowa艂am ju偶 dos艂ownie wszystkiego. Mam cich膮 nadziej臋, 偶e jednak mi to co艣 da. A o efektach (je艣li takowe b臋d膮) postaram si臋 informowa膰 na bie偶膮co ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawulka
Dziewczyny i jak efekty??? Mia艂y艣cie pisac:)!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga3232
ja tez kupilam z angli stosuje trzy dni i kompletnie nic zobaczymy dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga32321
macie jakies nowe wiadomosci moze czy to bedzie dzialac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aniasita
za偶y艂am ten preparat przez 14 dni i efekt zerowy , wi臋c wiadomo ju偶 ,偶e reklama w Mango to 艣ciema, nie kupujcie tego bo szkoda kasy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga32321
ja zamiast schudnac zaczelam przybierac na wadze mimo ze jadlam mniej po 5 dniach to koszmar jakis jak to mozliwe kasa w bloto poszla

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kawulka
Dobrze, 偶e piszecie, cz艂owiek w desperacji zdolny jest do r贸偶nych nieprzemy艣lanych zakup贸w i to nabija kabz臋 tym oszustom, kt贸rzy 偶eruj膮 na ludzkim nieszcz臋艣ciu lub kompleksach. Pozdrawiam i dzi臋kuj臋 za info czyli NIE KUPUJEMY BO TO 艢CIEMA :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga32321
najlepsze tabletki to cla po 1-2 tyg naprwde jest efekt nie na wadze a na ciele widac znaczna poprawe na tylnej czesci i cialo staje sie jedrniejsze to moge polecic ale do kazdego posilku bierz 2 tabletki efekt gwarantowany w centymetrach a nie kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 reklama-a gdzie reklamacje?
ja zakupi艂am w biedronce miesi膮ctemu przyrz膮d modeluj膮cy cia艂o taki czerwony:) teraz znowu go mieli... godny polecenia 7 膰wicze艅 ka偶de po 50 powt贸rze艅 przez tydzie艅 a potem nast臋pny 70 i dok艂adam o 20 powt贸rze艅 w ka偶dy nast臋pny poniedzia艂ek..i musz臋 doda膰 偶e po godzinie 18 nic nie jem a pierwszy posi艂ek z rana to woda z cytryn膮 i potem normalne 艣niadanko jakie si臋 marzy nawet jajecznica na boczku;).jestem matk膮 1,5 miesi臋cznego dziecka nie mog艂am zgubi膰 cm i kg a teraz mam 6 kg mniej a mia艂am 70 i 10 cm w brzuchu mia艂am 105 cm teraz mam 95:) do ko艅ca czerwca bedzie jeszcze lepiej :) gdybym mia艂a jak膮艣 diete by艂oby jeszcze lepiej ale same 膰wiczonka na tym urz膮dzeniu bardzo pomog艂y:) jestem zadowolona!! i bez 偶adnych tabletek pas贸w itp...:)pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sorelka
Nie kupujcie. Nie dziala, bra艂am 2 tygodnie. Poza lekkim uczuciem syto艣ci nic sie nie zmienia. nie warto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Naiwne,nigdy si臋 nie nauczycie
Macie linka do filmu , mam nadzieje, 偶e znacie angielski ... je艣li nie to mog臋 stre艣ci膰 ;) ... OSZUSTWO ;) ... Dziwi臋 si臋, 偶e kto艣 ma co do tego w膮tpliwo艣ci ;) http://www.youtube.com/watch?v=h_wzNiOtfeU

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Naiwne,nigdy si臋 nie nauczycie
Mango jest na maksa manipulacyjnym tworem, robi takie reklamy, 偶e ludzi hipnotyzuje i naci膮ga na kolejne g贸wno ... codziennie, p贸藕n膮 wiosn膮 s艂yszymy o nowym CUDZIE na odchudzanie, ludzie oszukiwani, a te wszystkie zachwalaj膮ce opinie na necie, to reklama, ludzie , kt贸rym sie za to p艂aci , zwykli pracownicy ;P A Wy ci膮gle to 艂ykacie, ci膮gle w to wierzycie ! ... NIE MA! NIE MA magicznego sposobu na gubienie wagi bez diety i 膰wicze艅! Do roboty lenie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zobaczy艂am dzisiaj reklam臋...
...i zastanawia艂am si臋 czy kupi膰 pomimo tego, 偶e jakie艣 2 miesi膮ce temu zosta艂am naci膮gni臋ta (bo tak trzeba nazywac k艂amstwa podawane w reklamach) na inny specyfik w podobnej cenie kt贸ry w sk艂adzie zamiast opisywanych cud贸w mia艂 samo CLA. Nauczona jednak do艣wiadczeniem postanowi艂am sprawdzi膰, co to jest wspania艂a cynaryna, kt贸ra ma tak swietnie odchudzia膰. Ot贸rz cynaryna jest znana od dawna i u偶ywana w wielu farmaceutykach jako srodek obni偶aj膮cy cholesterol i os艂aniaj膮cy w膮trob臋. Dziewczyny! Je偶eli wi臋c (by膰 mo偶e w zwi臋kszonej dawce) ale ten srodek ma to samo co np. zwyk艂y Sylimarol i inne tego typu srodki na w膮trob臋. Jak to ma odchudzi膰, nawet je偶eli jest bardzo skoncentrowane? Nie zaufa艂abym temu... Poza tym - je偶eli to jest faktycznie takie cudowne, to dlaczego nie tr膮bi膮 o tym wszystkie media? Sko艅czy艂y by si臋 cierpienia 95% kobiet i wielu m臋偶czyzn zwi膮zane z katowaniem si臋 dietami i 膰wiczeniami... Trzymajcie si臋 i nie dawajcie skusi膰!

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny 18.06.2012 przysz艂a do mnie przesy艂ka tego preparatu, oczywi艣cie od razu za偶y艂am ten 艣mierdz膮cy psi膮 karm膮 i ludwikiem do naczy艅 p艂yn. Efekt.... jakie艣 takie og贸lne og艂upienie (ca艂e szcz臋艣cie, 偶e chwilowe), od razu niemal偶e marsz na "tron". Faktem jest to, 偶e nie czu艂am parcia na jedzenie, co z reszt膮 mnie ucieszy艂o, o i dzisiaj po 3 dniach picia tego dziadostwa stwierdzam, 偶e na pewno nie m臋cz膮 mnie ju偶 wzd臋cia, czuj臋 si臋 og贸lnie l偶ejsza (nie tylko o 150 z艂), zmniejszy艂 mi si臋 obw贸d w pasie, biodrach i td o ok. 2 cm, co jednak t艂umacz臋 sobie utrat膮 wody. Oczywi艣cie nieprawd膮 jest to, 偶e mo偶emy je艣膰 co nam si臋 podoba i pij膮c ten alcachofa schudniemy! NIE ! Ja przesz艂am na diet臋 5 dni przed tym zanim przyszed艂 do mnie te 艣rodek, ale efekt贸w nie widzia艂am, a teraz tak jakby troch臋 lepiej. NIE WA呕Y艁AM SI臉 JESZCZE :) tzn na pocz膮tku, ale jeszcze nie dzi艣. zwa偶臋 sie jutro i dam zna膰 czy co艣 si臋 ruszy艂o. PODAM SK艁AD dla zainteresowanych. Przyznam te偶 moje wielkie rozczarowanie co do sk艂adu, bo nie ma tu nic co jest mega super 艣rodkiem.... zwyk艂e pierdu pierdu. Sami zobaczcie: Mia艂o by膰 0 kcal, tymczasem ma 7,85 Woda, wyci膮g z karczocha 500 mg, L-karnityna, wyci膮g z kopru w艂oskiego, L-lizyna, sorbinian potasu, witamina C, (ascrobic acid) kolor karmelu, zapach mi臋ty, L-Metionina, Sukraloza, Witamina B6(pyridoxine), witamina B2 (riboflawin), Witamina B1 (thiamin), witamina B 12 (cyanocobalamin) PYTAM WI臉C DO CHOLERY GDZIE JEST TEN REKLAMOWANY SUPER KURDE SK艁ADNIK?! Pozdrawiam, dam zna膰 o post臋pach albo ich braku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1111 bursztyn
Witam! Mam do zgubienia 8-9 kg i, pomimo licznych negatywnych opinii, poswi臋cilam 250 z艂 na kuracj臋 28 dniow膮! Jestem w po艂owie za偶ywania tego swi艅stwa. Waga nie drgn臋艂a - cud贸w nie ma. Ograniczylam te偶 liczb臋 kalorii i troh臋 wiecej si臋 ruszam, ale nic z odchudzania nie wyszlo! Stwierdzam po wypr贸bowaniu: TEN CUDOWNY SUPLEMENT NA ODCHUDZANIE N I E D Z I A 艁 A !!!!!!!!!!!! Trzeba si臋 po prostu ostro zabra膰 za siebie i troch臋 nad swoj膮 wag膮 "popracowa膰" a 250 z艂 raczej przeznaczy膰 na basen lub fitness... Pozdrawiam wszystkie walcz膮ce :-)

Udost臋pnij ten post

Ja dzi艣 wybior臋 si臋 na wag臋.... pij臋 to dziadostwo.... zbiera mnie na wymioty nic poza tym, fakt jem zdecydowanie mniej i zdecydowanie inaczej, wi臋c jak schudn臋 to b臋dzie to tylko i wy艂膮cznie zas艂uga silnej woli, a nie tego niedzia艂aj膮cego alcachoffa. Zastanawia mnie tylko dlaczego tak 艣ciemniaj膮 ludzi, to powinno by膰 karalne! Dzi艣 si臋 zwa偶臋, wi臋c dam zna膰 wieczorem czy wskaz贸wka si臋 ruszy艂a. NA ODCHUDZANIE TO MO呕E CUDEM NIE JEST, ALE KACA ZWALCZA W MGNIENIU OKA ;D Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aga32321
jedno co prawda to to ze jest to zdrowo pic ale nie na odchudzanie daje organizmowi witaminy niezbedne ale to tyle ja biore slimpliq przed posilkami 6 tabletek w ciagu calego dnia efekt jest w centymerach

Udost臋pnij ten post

No i si臋 zwa偶y艂am .... w ci膮gu tygodnia nie obiecane kilka kilo lecz 1,3kg -niewiele, ale to zawsze co艣, przy czym nie dzi臋ki temu syropowi, a jedynie dzi臋ki diecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jana1818
Kupi艂am tez to 艣wi艅stwo - strata pieni臋dzy faktycznie mniej jestem g艂odna i nic po za tym . Waga stoi w miejscu a chcia艂am schudn膮膰 tylko 3 kg . LUDZISKA NIE KUPUJCIE TEGO bo wyszczuplicie ale portfel......

Udost臋pnij ten post

To jest pic na wode gdyz to go*** to wyciag z karczocha a warzywo to nie dziala odchudzajaco tylko obniza cholesterol, leczy nudnosci,kaca, bole brzucha i zgage i pomaga w trawieniu ale bynajmniej nie pomaga w odchudzaniu !

Udost臋pnij ten post