Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smartfon11

Prawiczek w łóżku - to powinno być ustawowo zakazane !!!!

Polecane posty

właśnie że seks jest zajebiście ważny mnie wkurwiało to że mam taką fajną dziewczynę ,a tak rzadko się seksimy ,a seks to wystarczał mi na 3-4 dni ,a potem zaczęła narastać frustracja ,a ona tego nie rozumiała,.. Teraz wiem ,że lepiej jak jestem sam niż z dziewczyną ktora od seksu stroni bo wtedy bym się męczył niemiłosiernie

Gość ghhjhjklkl;
"ale ta "kopulacja", jak to nazwałaś, tworzy więź między partnerami, rozładowuje napięcia, zbliża, pomaga się zrelaksować, pomaga łapać dystans do wad partnera, etc, etc. związek bez seksu to przyjaźń, układ. " HMM CZYLI JAK DZIWKA PIEPRZY SIE Z KLIENTEM TO SĄ W ZWIĄZKU TAK? :D A JAK DZIEWCZYNA Z CHLOPAKIEM SIE KOCHAJĄ BARDZO ALE NIE SYPIAJĄ BO NP. CZEKAJĄ DO SLUBU TO JUZ NIE JEST ZWIĄZEK TYLKO UKLAD? JESTES POJJJEBANY :D

Gość paaaam
były prawiczek , to nie możesz sobie znależcc laski , która byłaby napalona na ciebie ?

Jak widac nie mogę ... Wiem dla tych co od LO nie mieli problemow z poznawaniem kobiet to nie zrozumiałe. Ja uczyłem się tego dopiero na studiach i raczej mam problemy w poznawaniu w realu ...tnz muszę mieć dobry dzień i czuć radość i pozytywną energię w sobie wtedy niema problemi i jak trafi się jakaś po drodze to działam bez namysłu bez oporu...ostatnio dopadła mnie jakaś apatia ..w dodatku mam inne problemy

Gość paaaam
dziecko , chodzi o to , żebyś wyłapywał nie te które tobie si podobaja ,tylko te , którym podobsasz się ty

Gość paaaam
czolowieku w pierwszej chwili zwracasz uwagę na urodę tak ? do ilu lasek , które ci sie podobaja nigdy byś nie podszedł , bo uważasz ,że nie masz szans ? dużo patrz tylko na te , którym ty sie podobasz , , a jak wyłapiesz wśród nich taka , co podoba się też tobie , masz juz z górki jasne ?

Gość jfljfdlfjfjlfjdflkdj
sama pewnie obciągała w wieku 5 lat i pewnie od razu miała doświadczenie które nabyła jeszcze w brzuchu matki jakaś głupia cipa

"Tak zwane dobre prowadzenie się zaowocowało w moim przypadku związkami z dwoma prawiczkami" a co ma dobre prowadzenie sie do związków z prawiczkami? prawczek i dziewica to zawsze niewypał 🖐️

"patrz tylko na te , którym ty sie podobasz , , a jak wyłapiesz wśród nich taka , co podoba się też tobie , masz juz z górki jasne ?" OK rozumiem.. Jesteś kobietą czy facetem ?

"patrz tylko na te , którym ty sie podobasz , , a jak wyłapiesz wśród nich taka , co podoba się też tobie , masz juz z górki" Debile co wypisują takie rzeczy powinni się zorganizować aby móc im przekazywać 1% z podatku. Jak na dzieci z downem.

Gość no nie wierze juz mialem
nadzieje ze darker zaruchal i rzucil kafe a tu suprise :P

Gość where have you been
Darker jest boski :D

Gość campanile
niech cwicza na dmuchanych lalkach

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na telefoniczny seksik? Znudziła Ci się żona , szukasz kochanki na telefon , bingo super trafiłeś. Jestem Natalia, moja fotka jest na http://www.flamingo.co.pl/ . Zapraszam Cię do mojej p**deczki która ma zawsze i wszędzie ochotę na ostre ******nko . Jestem non stop wilgotna i chętna wystarczy że do mnie zadzwońisz

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seksik? Mam na imię Melania, znajdziesz mnie na http://sextelefon.polska.ovh/ . Sprawię, że się rozluśnisz i spełnię wszystkie Twoje fantazje.

Gość gość
Szkoda się użalać lepiej wejsć na portal sexoferty.ovh i będzie po sprawie