Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

manifest151

JA A JEGO BYŁA Z DZIECKIEM. KTORA WYBIERZE CZY WARTO CZEKAĆ??

Polecane posty

Witam ! Poznałam świetnego faceta, ale zanim się poznaliśmy wiedziałam już że ma dziecko. Wcale mi to nie przeszkadzał. Chyba ma dziecko, bo on tez nie był do końca pewny czy jest jego czy też. Sama jego była mu powiedziala ze ona niewie czy to jest jego corka bo go zdradzala. Damian zrobil test. Niestety sie okazał że to jest jego córeczka. On teraz niewie co ma robić czuje sie odpowiedzialny za dziecko. Powiedzial mi ze musi sie zastanowic czego on tak naprawde chce. Bardzo go kocham jestem z nim naprawde szczesliwa. On ma 26 lat ja 20 nie jestesmy ze soba długo bo zaledwie 6 miesiecy a z tamta był ponad 1.5 roku. Mówi ze mnie kocha ale do niej tez cos czuje tylko nie wie co . Niewiem kompletnie co mam robic ja wiem ze jak bedzie ze mna to ja zawsze bede ta druga bo dziecko bedzie na pierwszym miejscu. Rozumiem ze moze miec jakies watpliwosci bo tu chodzi o dziecko. Pmozcie mi co mam o tym wszystkim myslec i czy warto czekac i jak długo

teraz facet ma dylemat. gdyby okazało się że to nie jego dziecko nie było by problemu. nie powinien w każdym razie wracać do byłej ze względu na dziecko. bd tylko się męczył. a z dzieckiem zawsze może mieć kontakt. nie może być czegoś takiego że jedna osoba jest ważniejsza od drugiej. jeśli kocha córkę i cb to obie bd mu tak samo ważne. powiedz mu że ci zależy ale w nieskończoność nie bd czekać na jego decyzję. daj mu tyd-2tyg.

teraz facet ma dylemat. gdyby okazało się że to nie jego dziecko nie było by problemu. nie powinien w każdym razie wracać do byłej ze względu na dziecko. bd tylko się męczył. a z dzieckiem zawsze może mieć kontakt. nie może być czegoś takiego że jedna osoba jest ważniejsza od drugiej. jeśli kocha córkę i cb to obie bd mu tak samo ważne. powiedz mu że ci zależy ale w nieskończoność nie bd czekać na jego decyzję. daj mu tyd-2tyg.

Gość uciekaj..........
ZOSTAW TEGO RUCHACZA :D pieprzy się z dziwą i nawet nie wie czy dziecko zrobil, to jakies zero, uciekajjjj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość echechech
zastanówsię czy warto ładowaać sie w taką sytuację, szczególnie że mówi że cos do byłej czuje. To nie będzie tylko kontakt z dzieckiem ale też z jego matką, ona też zawsze będzie w tle, też może chcieć go odzyskać i ma mocny atut - dziecko.

Dziękuje za odpowiedzi. Dzisiaj mamy sie spotkać i porozmawiać, nie wiem czego mam się spodziewać. Wczoraj widzielismy sie chwile i jak mnie zobaczył to od razu się do mnie przytulił i powiedział że musimy pogadać. Mam nadzieje że dokona dobrego wyboru. już strasznie za Nim tęsknie....

Gość oj nie znacie się nie znacie
po co Ci facet który ma sentyment do byłej z którą ma dziecko ? do tego ten koleś jest strasznie niedojrzały....ma dziecko, wie że jego i nie wie co sądzi na ten temat ? jesteś jeszcze młoda, on prawie przed trzydziestką po co Ci starszy koleś który jest i tak bardzo niedojrzały ? znajdziesz sobei innego a on nich lepiej wreszcie dorośnie skoro jest ojcem

Gość poszukaj sobie faceta
bez bagazu, bo predzej cz pozniej stanie ci to oscia w gardle, tego kwiatu jest pol swiatu :D

Powiedział mi żebym dała mu czas tydzień albo dwa tygodnie, że on musi wiedzieć na 100% czego chce. Bardzo mnie przepraszał i mówił, że nie chciał mnie tak bardzo skrzywdzić, że nie wie dlaczego z nim się tak dzieje i dlaczego poprzestawiało mu się w tej głowie.. Nie wiem wydaje mi się że już nic z naszego związku nie będzie, ale poczekam ten tydzień czy dwa. Mam nadzieje że jedna wszystko się ułoży i będzie ok. Ahhhh ta miłość.....

Daj mu ten tydzień a nawet dwa. Ale jesli sie nie zdecyduje wcale, lub wybierze ją, odejdź i urwij kontakt, bo będziesz musiała wyleczyć się z niego, a kontakty tylko rozdrapują rany swoją drogą koleś jest nie poważny, ja bym go już sama zostawiła.

Gość uciekaj od takiego
ja ci powqiem tak lepiej zeby cie zostawil-czy ty jego bo uwierz mi twoje zycie nie bedize usłane różami a wiem co mowie nie mowie juz o aliemntach-gdzie ty beidzes musiala odmowic czegos sobie czy waszemu wspolnemu dziecku-jesli takie bedize-na rzecz alimentow ale o spotkania z dziecmi- i jego była kazde siweta urodziny dzien ojca bedzie lecial do dziecka-a tym samym do swojej byłej zaplanuje wyjazd z toba ale dziecko bedize chcialo przyejchac no i dziecku odmowic nie mozna a jesli on juz na wstepie nie wie co d o niej czuje to juz wogole nie widze przyszlosci waszego zwaizku bo moj mimo ze mnie bardzo kochal i tamta prawie znienawidzil to i tak problemow mnostwo z tego było dziewczyno facet z dzickiem to same problemy wiec uciekaj poki mozesz

Gość Godejwa
i on się zastanawia czy być z tobą czy z puszczalską matką jego dziecka??? :D o ja cie , co za dupek!

Gość uciekaj od takiego
mi jest już ciebei zal naprawde mi tez rodzina mowila zebym go zostawila ze to same problemy ze to nei bedzie takie łatwe i co? nie posluchalam i ile ja sie wycierpialam ile łez wylałam i nerwow zjadlam to tylko ja wiem wiem ze ty tez nie posluchasz bo jestem mloda, zakochana i nie wiesz co cie czeka-myslisz ze on cie kocha i beidze wysztko super ze sie uzloy ale zycie jest inne przeczytasz co tu piszemy a i tak zrobisz swoje- jestem pewna ze z nim bedziesz jak on powie ze ciebie wybiera ale daje sobie reke uciac ze niedlugo beidzecie razem i jesli mozesz pisz tu co i jak tzn daj znac jakie pdjelicie decyzje a za jakis czas odezwij sie jak sie uklada bo czuje ze za jakis czas napiszesz ze to koniec ze mielismy racje szkoda tylko twoich uczuc, nerwow-poprostu szkoda twojego zycia

Wiem że facet z dzieckiem to jest duże ryzyko.. Jeżeli nie będziemy razem będzie mi ciężko o Nim zapomnieć ponieważ razem pracujemy. W ciągu tych 8 godzin jest nie możliwe żebyśmy się w ogóle nie widzieli. Jeżeli będziemy razem to wiem, że niczego nie będziemy musieli sobie niczego odmawiać ze względu na alimenty bo mamy bardzo dobre zarobki. Teraz to wszystko mnie przerasta, ciągle o Nim myślę..Wczoraj mi jeszcze powiedział, że jestem dla niego bardzo ważna i wie że mnie kocha tylko nie wie teraz co z Nim jest.. Dziękuje za wasze wypowiedzi.

Nie jest łatwo.. Przemyślałam sobie wszystko i większość z was ma racje. Po co mi facet z bagażami ,jestem jeszcze młoda. Powiedziałam mu, że jak chce niech sobie będzie z tamta, że ja nie będę czekać aż on się zastanowi czego chce bo jakby mnie kochał to by nie musiał się zastanawiać i że nie jest mnie wart. Nawet nie dałam dojść mu do słowa. powiedziałam co miałam powiedzieć i wyszłam. Tylko szkoda że to wszystko tak boli ale najgorsze już mam chyba za sobą...

Gość mysle zeeeeeee
to jest rozsadne podejscie to tematu, tylko raz jestes mloda i szkoda tego na jakiegos bzykacza, kto wie czy to tobie tez by jakeigos nie zrobil i uciekl do kolejnej? jak gosc jest nieodpowiedzialny to ty nic za to nie mozesz i nic dobrego cie z nim nie czeka, a pamietaj raz dziecko to ciagle mial by wykret i moze z byla cos kombinowal, a ch++ mu w oko, szukaj wolnego takiego co Tobie przychyli nieba i bedziesz sobie chwalila :)

Gość heh..................
dobrze zrobiłaś. tylko nie wycofuj sie teraz z podjetej decyzji. widac że jestes madra dziewczyna. powodzenia.

Nic się nie zmieniło, dalej nie jesteśmy ze sobą. Tylko jak go wyrzucić z moich myśli ??? Kocham go, a jednocześnie nienawidzę... dziwne uczucie.. Codziennie się widzimy, rozmawiamy czasem ale nie dużo w sumie o sprawach zawodowych. On czasami się zapyta jak u mnie i prawi mi komplementy.. To wszystko jest straszne, myślę o Nim 24/h...

Gość polinetta alvarez
Spójrz prawdzie w oczy - dziecko zawsze będzie na pierwszym miejscu - kto ma dzieci to wie,że to prawda jest - tym bardziej,że widać ze sie poczuwa do swojej nowej roli. Jesli stwierdził,że nie wie co czuje do byłej czyli ma wątpliwosci. Dziewczyno masz 20 lat a juz ładujesz sie w takie dzine układy. Nie pierwsza miłość nie ostatnia. On już ma zobowiązania i prawdopodobnie zajmie się dzieckiem nie Tobą - chciaż Ci tego nie życzę.

Gość polinetta alvarez
Rezygnacja z uczucia, z marzeń nigdy nie jest łatwa -ale widać rozsądna z ciebie dziewczyna.

Gość A prawda jest taka, że...
Jeśli do tamtej też cos czuje, tzn., że ciebie nie kocha tak naprawdę.