Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwy facet na kafe

poszedłem z nia do łózka na pierwszej randce-co ona o mnie pomyśli?

Polecane posty

Facet zarucha i znika, a ona da dupy i jest w ciąży. Ciekawe kto by potem chciał taką z dzieckiem. Wtedy wyboru nie ma i musi brać co jest. Ani alimentów ani tatusia... Znam 18 latkę, która się puszczała masowo, w wieku 18 lat była w ciąży, nie miała bladego pojęcia z kim. Więc nie wiedziała jak to powiedziec rodzicom i wymyśliła sobie że została zgwałcona zbiorowo. Rodzice w szoku i od razu na policję, policja ostro wzięła się do roboty. Zaczęła zwijać po koleii podejrzanych. A oni się przyznawali że ją ruchali i to nawet w dwóch i w trzech, ale nie był to gwałt, tylko dobrowolny seks. Wiec policja wzięła ją w obroty, a ona przyznała się że to wymyśliła. Możecie sobie wyobraźić jak czuli się jej rodzice, bo wtedy nie miała jeszcze 18 lat, całe szczęście że poznała jakiegoś frajera i dała mu dupy, a on myśli do dziś że jest ojcem tego dziecka..... Rozumicie rożincę? Dodam że ona się zabezpieczała..,,

Dobre :) Temat na nowa prowokacje: jestem z nia juz 8 lat, czy myslicie, ze sa jeszcze jakies szanse, ze za mnie wyjdzie? Czy skoro dalem jej doopy bez slubu, nie bedzie miala dla mnie szacunku i poszuka sobie prawiczka :P

Gość feministka?
no i temat się urwał. Jak widać kobiety nie mają takiego parcia zeby używać wulgarnych epitetów pod adresem faceta, który sie "puscił" ;-)