KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 moj mąż tak nie ma,ale za mlodszych lat kiedy mialam chlopaka ,ktory mial 24 lata podniecil sie namietnym pocalunkiem i mial plame na spodniach.spytalam co to za reakcja?powiedzial ze to nie sperma. ze to sluz wydzielony z powodu podniecenia.tak jak my kobiety to mamy.ze wszyscy dojrzali faceci tak maja.to prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 wiem jak to sie nazywa DZIEWCZYNO ale napisalam tak bo nie pomyslalam i poprostu tak napislalam.wiadomo o co chodzi skoro sie kapnelas...o co tyle krzyku???zrreszta pytam o co chce...i jak chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 wiem jak to sie nazywa DZIEWCZYNO ale napisalam tak bo nie pomyslalam i poprostu tak napislalam.wiadomo o co chodzi skoro sie kapnelas...o co tyle krzyku???zrreszta pytam o co chce...i jak chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 wiem jak to sie nazywa DZIEWCZYNO ale napisalam tak bo nie pomyslalam i poprostu tak napislalam.wiadomo o co chodzi skoro sie kapnelas...o co tyle krzyku???zrreszta pytam o co chce...i jak chce.tyle tutaj anaalfabetow a ty czepiasz sie o jakies szczegoły i łapiesz za słówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 a ty naucz sie czytac ze zrozumieniem.za mlodszych lat to bylo i opisuje jak to sie wydazylo po kolei...jak rozmawialismy.............żałosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robwalka 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 jesteś jakaś niedouczona,każdy facet po podnieceniu wydziela jak to nazwałaś ŚLUZ!na pewno twój mąż też to ma,a skoro nie to jest jakiś wybrakowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 niech ci bedzie! PREEJAKULAT KOBIETO. czy wszyscy tak musza miec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śledź w puszce 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 Cos tam o analfabetach napisalas :D otworz slownik, bo sama byli walisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śledź w puszce 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 Cos tam o analfabetach napisalas :D otworz slownik, bo sama byli walisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 niech ci bedzie!PREEJAKULAT KOBIETO.co to za roznica jak napisze i tak sie czlowiek kapnie odrazu... . czy wszyscy tak musza miec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmjijkhjgjhbjgjh Napisano Kwiecień 14, 2012 nie wiem jak to jest z innymi ale moj facet tez wydziela sluz, ale nie az tyle zeby spodnie byly mokre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robwalka 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 nie przypuszczałam że jesteś taka wredna-weź książkę i się doucz bo jak na 23 lata mało co wiesz-niech ktoś inny ci odpowie,co do twojej kwestii nie udzielam się już! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmjijkhjgjhbjgjh Napisano Kwiecień 14, 2012 moj facet wydziela i byli tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 wybrakowana to ty jestes jak towar na pułkach w sklepie z chińska zupką na zapleczu!!!!!!!!!!a ty śledziu nie pisze sie byli walisz tylko byki walisz jak juz. zreszta jak ktos jest malo inteligentny to tak wlasnie reaguje h...jowo na jaka kolwiek wypowiedz.caly czas skacze po topikach i tylko widze jak komentujecie czyjes wypowiedzi czy pytania dotyczace czegokolwiek.to zaczyna byc nudne.kazdy pyta o co chce i jak chce .bede pisac od tylu jak mi sie bedzie chcialo. a gowno mnie to obchodzi czy sie to komu podoba czy nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robwalka 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 nie jestem wybrakowana i mój mąż również ponieważ oczekujemy na naszego synka(ciąża-jakbyś nie zrozumiała)bo u ciebie nie wiadomo jak to jest z tą biologią!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 Robwalka!!!!!!!!!!! ja nie jestem wredna.ale tak napisalas jakbym byla uposledzona jakas...niedouczona napisalas.widzisz nie kazdy facet ma ten preejakulat juz jest kilka odp na ten temat.czemu wy zaraz wbijacie kazdemu co?nikt nie jest idealny!kazdy jest inny.a ze ktos byki wali to nic takiego.pisze bo pisze i wcale sie do tego nie przykladam.zrozumcie wreszcie...nie na klutniach rzecz polega.chodzi o to by sie dogadac i juz.a wy ciagle swoje ze ktos wybrakowany...niedouczony,wredny itp.dlaczego ludzie az tak sie przejmuja tymi topikami co?jak kto pisze i jakie pytania zadaje,idiotyczne czy normalnie złozone.niektorzy wcale nie potrafia złozyc normalnego zdania .jakies pomówienia tu padają.masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 a pozatym nie dalyscie mi nawet dojsc do slowa ...bo w tym rzecz ze on ma wedrujace jadro! i dąze do tego a wy juz na mnie powarkujecie odrazu.po hamsku troche! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 chcialam spytac czy to moze byc tego przyczyna...moze ktoras matakiego WYBRAKOWANEGO meza z takim problemem.O CHRYSTE PANIE............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 A Z BIOLĄ JEST OK.wiem co to ciaza.mam dziecko.szkoda ze ty niewiesz jeszcze co to jest poród! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 ciąza to pol biedy! fajnie sie chodzi z brzuszkiem ale niedlugo ty dowiesz sie co to jest pozbyc sie tego brzucha po przez porod...bo chyba sprawy sobie z tego nie zdajesz i nie wychylaj sie tak bo tez nie jestes idealna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 ciąza to pol biedy! fajnie sie chodzi z brzuszkiem ale niedlugo ty dowiesz sie co to jest pozbyc sie tego brzucha po przez porod...bo chyba sprawy sobie z tego nie zdajesz i nie wychylaj sie tak bo tez nie jestes idealna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAAMILA23 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 ciąza to pol biedy! fajnie sie chodzi z brzuszkiem ale niedlugo ty dowiesz sie co to jest pozbyc sie tego brzucha po przez porod...bo chyba sprawy sobie z tego nie zdajesz i nie wychylaj sie tak bo tez nie jestes idealna.moj tez nie jest wybrakowany bo jakos podarowal mi od siebie cząstke i tak oto mam cudowne dziecko wraz z moim partnerem. plum! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robwalka 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 a czy ja ci się muszę z wszystkiego spowiadać?ja już mam 12 letnią córkę-odczep się ode mnie już!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koloratka... Napisano Kwiecień 14, 2012 Kazdy mezczyzna ....jeden wiecej drugi mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrycjat 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 o mamo. Tak, każdy ma. I naprawdę nie musisz się złościć i ubliżać innym, zapytałaś i dostałaś odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patrycjat 0 Napisano Kwiecień 14, 2012 o mamo. Tak, każdy ma. I naprawdę nie musisz się złościć i ubliżać innym, zapytałaś i dostałaś odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach