Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Hi-za-ga

wdowa

Polecane posty

Go艣膰 Deodata
Witam dziewczyny. Remont sko艅czony i mia艂o by膰 spokojniej a tu nowy stres......... m贸j wnuk po艂kn膮艂 w niedziel臋 monet臋, prawdopodobnie 1 z艂. Czekamy na kupk臋 z wk艂adk膮 ale p贸ki co dzisiaj by艂o prze艣wietlenie brzuszka, no i jest zdj臋cie a na nim moneta jak z艂oto, a ja jeszcze wierzy艂am 偶e ma艂y wymy艣la i wcale nie po艂kn膮艂 tylko schowa艂. Gdy go spyta艂am --a gdzie schowa艂e艣 pieni膮偶ek? on na to - do brzuszka!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Dzi臋ki Magnolia za s艂owa wsparcia, fakt ju偶 dzisiaj jest lepiej. Nast臋pnym razem prosz臋 o za艂amanie na pocz膮tku weekendu, bo dzisiaj wstyd mi by艂o w pracy, ca艂a zapuchni臋ta... Deodato u艣mia艂am si臋 z t 膮 skrytk膮 wnusia.... Kup mu kochana skarbonk臋 i niech tam chowa, mo偶e si臋 tak偶e przy okazji nauczy oszcz臋dza膰....:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Deodata
Niunia 2013 u艣mia艂a艣 si臋 m贸wisz? to 偶a艂uj 偶e nie widzia艂as jego minki gdy pani doktor powiedzia艂a mu 偶e zrobi mu zdj臋cie.... no to on zapozowa艂 cia艂em i u艣miechem jak do fotografii.

Udost臋pnij ten post

To fajnie, 偶e w ten spos贸b reaguje na zdj臋cie, bo moja c贸rka od razu odwraca g艂ow臋....:) Troch臋 chyba by艂 zaskoczony tym innym zdj臋ciem...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Deodata
Nic si臋 nie stresowa艂 ani rentgenem ani ca艂膮 sytuacj膮, za to my wszyscy w艂osy z g艂owy rwiemy czy aby uda mu si臋 to wydali膰, czy gdzie艣 nie utknie ta moneta. Sama jestem ciekawa czy to rzeczywi艣cie jest z艂ot贸wka.

Udost臋pnij ten post

Kolejny dzie艅, kolejne wyzwania i tak dzie艅 za dniem. M贸j remont nabiera ju偶 kszta艂t贸w, tzn. kupi艂am ju偶 piekarnik, p艂yt臋, wybra艂am panele, mniej wi臋cej kolory na 艣ciany mam um贸wionych fachowc贸w.......Czyli do przodu. Rok szkolny ju偶 za pasem, tak偶e i tu my mamu艣ki mamy pole do popisu, by sprosta膰 zachciankom naszych pociech... Nie wiem jak u Was, ale mojej c贸rce zawsze wszystko jest potrzebne, syn ma mniejsze wymagania... i tym sposobem kolejna pierwszy raz samotna pora roku za nami. Jak ten czas leci.....:(

Udost臋pnij ten post

Witajcie Kochane! To prawda, kolejna samotna pora roku ju偶 w po艂owie.Tegoroczne lato zacz臋艂o si臋 tu偶 po zimie i trwa. Ostatnie tygodnie daj膮 si臋 nam niemi艂osiernie we znaki.S艂o艅ce i ciep艂o to dwa najwa偶niejsze czynniki niezb臋dne do 艂adowania moich akumulator贸w. Jednak temperatury powy偶ej 30 stopni panuj膮ce od kliku dni to lekka przesada matki natury. Mam ju偶 dosy膰 trzykrotnych prysznic贸w i zmian ciuch贸w w ci膮gu dnia. Nic mi si臋 nie chce robi膰 i nic mi si臋 nie chce je艣膰 poza zimnymi owocami. Wypijam hektolitry wody mineralnej i innych p艂yn贸w. Jestem s艂aba jak przys艂owiowa 艣ni臋ta ryba. Ostatnia noc z 24 stopniami nie przynios艂a odpoczynku. Rano o 8,oo w cieniu mieli艣my 30 stopni. W tej chwili jest 28 stopni i jest wiatr, tak 偶e jest nadzieja na dobre przewianie mieszkania. My艣l臋, 偶e i u Was wszystkich jest podobnie. Rano zazdro艣ci艂am wszystkim mieszkaj膮cym w zachodniopomorskim gdzie pada艂 orze藕wiaj膮cy deszcz. Mo偶e noc co艣 u nas przyniesie i wreszcie sprawdz膮 si臋 prognozy. Jeszcze nigdy w swoim 偶yciu nie czeka艂am tak bardzo na deszcz. Pozdrawiam wszystkich um臋czonych upa艂em.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Andy nie narzekajmy na upa艂y, nied艂ugo b臋dzie zima.... Ja tam wol臋 m臋czy膰 si臋 z powodu upa艂贸w ni偶 zimna, ja ciep艂olubna jestem. Mo偶e jest to zwi膮zane z tym, 偶e urodzi艂am si臋 zim膮...Ty kochana chocia偶 prysznic mo偶esz bra膰, a u mnie awaria jest i do jutra tylko zimna woda, jeden zimny prysznic dziennie w zupe艂no艣ci mi wystarczy...., zaznaczam, 偶e taki stan rzeczy jest od poniedzia艂ku wiecz贸r....

Udost臋pnij ten post

dzisiaj wiecz贸r pierwszy raz siedz臋 sobie na balkonie tego lata. Wcze艣niej tego nie robi艂am ze wzgl臋du na papierosy i ze wzgl臋du na nieobecno艣膰 m臋偶a. Zawsze jak by艂 to siedzieli艣my tam oboje wieczorami....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magnolia42
Witam Dziewczynki troch臋 odpu艣ci艂o . Ale wczoraj..... a ja wreszcie odwa艂y艂am si臋 p贸j艣膰 na cmentarz. By艂am z moj膮 siostr膮 - tylko z Ni膮 mog艂am tam p贸j艣膰 . Ale po tym oczywi艣cie nie mog艂am spa膰 - ale to by艂o przedwczoraj a wczoraj zam贸wi艂am nagrobek. Lata艂y艣my z siostr膮 po cmentarzu w samo po艂udnie a w og贸le nie czu艂y艣my upa艂u . Dopiero jak wsiad艂y艣my do auta zastanawia艂y艣my si臋 , 偶e chyba adrenalina nas trzyma艂a. Ale ciesz臋 si臋, 偶e mam to ju偶 za sob膮. Ci膮gle jednak walcz臋 ze sprzeda偶膮 firmy i troch臋 nie mam ju偶 si艂y. Urlop chyba dopiero we wrze艣niu. Andi ja w og贸le nie lubi臋 upa艂贸w. Niunia te偶 tak mia艂am ale prze艂ama艂am si臋 jak Ty i le偶akuj臋 na tarasie wieczorami... Pozdrawiam Dziewczynki i do roboty

Udost臋pnij ten post

Widz臋, 偶e teraz dy偶urn膮, wiod膮c膮, dbaj膮c膮 by nasz topik nie spad艂 poza margines jestem , ja...:)

Udost臋pnij ten post

Witajcie, witaj Niunia2013. Ja te偶 jestem ka偶dego dnia. U nas Burzy艂o od 1,3o wczorajszej nocy i solidnie popada艂o. Dzisiaj od rana spok贸j z deszczem i pogoda spacerowa. Najwa偶niejsze, 偶e wreszcie noc by艂a dobrze spana. Obskoczy艂am ju偶 zakupy i cmentarz, obiad przygotowany i zosta艂o tylko sprz膮tanko. Pobiega艂am po "moich" pla偶ach, nacieszy艂am oczy k膮pi膮cymi si臋 w morzu i leniuc**j膮cymi na pla偶y. Nie zazdroszcz臋 im wszystkim bo kiedy ja leniuchowa艂am oni te偶 czekali na urlopy i wyjazdy nad morze. M贸j wieczny ju偶 urlop nie ogranicza mnie niczym i tylko troch臋 wi臋cej kaski by si臋 przyda艂o, 偶eby tak jak z m臋偶em m贸c wyje偶d偶a膰 co miesi膮c na kilka dni nad morze. Wiem jednak, 偶e nie mo偶na mie膰 wszystkiego o czym si臋 marzy i ciesz臋 si臋 tym co mam i na co mog臋 sobie pozwoli膰. Najwa偶niejsze, 偶e nie jest 藕le. Sama te偶 mog艂abym je藕dzi膰 co miesi膮c gdyby nie uci膮偶liwa podr贸偶 poci膮gami i ograniczenia walizkowe. Pozdrawiam odpoczywaj膮ce i zapracowane Babeczki, pozdrawiam te偶 kontuzjowanego synka Aleksandry.

Udost臋pnij ten post

Witam wieczorow膮 por膮. Ja jak prawie w ka偶dy weekend tego lata by艂am poza domem. Tym razem u kuzynki w, a raczej pod, Szczecinem (od tygodnia moja ma艂a jest u niej, i 偶eby by艂o 艣mieszniej nadal tam zosta艂a). Mi艂o, rodzinnie sp臋dzony czas, by艂a moja mama i jej dwie siostry, poza tym kolejne dwie kuzynki, oczywi艣cie Wszyscy z rodzinami, czy z partnerami. Tak偶e jak zwykle by艂o nas...mnogo:). Nie chcia艂o mi si臋 jecha膰, ale ca艂e szcz臋艣cie, 偶e nie zosta艂am sama w domu, bo wczoraj by艂 10. To ju偶 siedem miesi臋cy...:( i tak si臋 wczoraj obudzi艂am ok. 5 rano i si臋 zastanawia艂am, czy horror tamtego dnia b臋d臋 prze偶ywa膰 ka偶dego 10, czy mo偶e kiedy艣 b臋dzie to mniej bola艂o...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Deodata
Witam dziewczyny. Nadal czekamy na z艂ot贸wk臋 kt贸ra jest w brzuszku u wnuka, nie wiem ale zaczynam sie martwi膰. Dzisiaj m贸j drugi wnuczek ni z tego ni z owego zacz膮艂 kule膰. Do po艂udnia wszystko by艂o ok, a potem zrobi艂 si臋 taki apatyczny i n贸偶ki tak ustawia艂 jakby mia艂 z tym problem. Co艣 mu jest, tylko jeszcze nie wiemy co. Mnie to wszystko przerasta, od kilku godzin zbiera mnie na p艂acz, boj臋 si臋 tego co mo偶e jeszcze mi 偶ycie przynie艣膰. Dzieci by艂y ma艂e martwi艂am si臋 o 4 osoby a teraz martwi臋 sie o 8 os贸b.

Udost臋pnij ten post

Deodato takie jest 偶ycie. W sumie nie mam do艣wiadczenia zwi膮zanego z wnukami, i oby tak zosta艂o jeszcze przez dobrych kilka lat, ale pami臋tam, 偶e jako matka powiedzia艂am do kuzynki o c贸rce, bo nie dawa艂a mi na 1 metr odej艣膰 przez pierwsze kilka lat, 偶e to ju偶 do ko艅ca 偶ycia przy nodze b臋dzie. I tak jest martwimy si臋 o swoje male艅stwa i o wszystko co jest z nimi zwi膮zane, czyli u ciebie chodzi o wnuki.....I dasz rad臋.. Jak m贸wi moja kole偶anka: cz艂owiek nie jest 艣wini膮 i wszystkiego si臋 nauczy i wszystko przetrzyma....(z tym nauczy to jeszcze rozumiem, ale z tym przetrzyma to ju偶 nie, ale nie mam 艣mia艂o艣ci si臋 zapyta膰)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magnolia42
Cze艣膰 Dziewczynki dobrze 偶e wekend min膮艂 bo rycza艂am od pi膮tku z przerwami, w niedziel臋 pojecha艂a moja siostra wi臋c pow贸d by艂 jak najbardziej a 偶e mam ogrom spraw to to wszystko pot臋guje. Krzycz臋 na wszystkich i emocje si臋gaj膮 zenitu. Niunia ciesz臋 si臋, 偶e Ty si臋 dobrze czujesz.Deodeta trzymam kciuki za sukces i pozdrawiam Dziewczynki

Udost臋pnij ten post

Witajcie! Pi臋kny letni dzie艅. By艂am z synem nad wod膮 i teraz odpoczywam po maksymalnym dotlenieniu. Ciesz臋 si臋 ka偶d膮 chwila z nim sp臋dzon膮. Jeszcze w tym tygodniu odleci do siebie. Zapowiedzia艂, 偶e szybko nie przyleci, nie podoba mu si臋 wiele rzeczy z jakimi my borykamy si臋 na co dzie艅. Czas zrobi艂 swoje i w zasadzie nie dziwi臋 si臋 jego postawie. Podobnie jak Wy prze偶ywam ka偶dego 12-go a to w艂a艣nie dzisiaj. Mimo, 偶e to ju偶 ponad 3 lata a boli tak jak by to by艂o teraz. Mo偶e mnie potrzeba jeszcze czasu aby przywykn膮膰 do samotno艣ci. Postanowi艂am by膰 dla siebie samej lepsz膮 i bardziej my艣le膰 o swoich potrzebach tylko nie wiem jak b臋dzie z realizacj膮 tego postanowienia. Pogoda wczoraj i dzisiaj dopisa艂a wi臋c ten zapas s艂onka przed jutrzejszymi opadami by艂 jak najbardziej na czasie. Musz臋 zabra膰 si臋 za jak膮艣 fajn膮 kolacj臋. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

No i Andy nie pocieszy艂a艣... U Ciebie jest ponad trzy lata i ka偶dego miesi膮ca prze偶ywasz "ten" dzie艅, to powiedz kochana jak to dla nas. dla mnie widzisz?...:) Jak ja mam tak kr贸tki czas.......?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magnolia42
Witajcie Dziewczynki Ja Niunia prosz臋 Boga czy Kogo艣 tam (bo z wiar膮 na bakier) aby ten rok szybko mija艂. Nie wiem co to da jak minie... bo jak Tato m贸j zmar艂 to wiem, 偶e nic nie da艂o... Ale to moje odczucie, przyjaci贸艂ka mi powiedzia艂a 偶e da艂o bo 艣ci膮gn臋艂am z siebie wtedy wstr臋tny sweter. Teraz nic nie b臋d臋 艣ci膮ga膰 bo dbam o siebie, zreszt膮 schud艂am chyba z 8 kg i ok. Mi艂ego dnia Dziewczynki Niunia trzymaj si臋

Udost臋pnij ten post

No to wr贸ci艂am. Pozdrawiam Wszystkie Kobietki czytaj膮ce i pisz膮ce. Od razu w wir pracy musze sie rzuci膰 bo wiadomo- jak cz艂owiek sam nie przypilnuje spraw to nic z tego nie ma . Albo jest nie tak do konca. Piszecie o przetworach i tesknotach. Przetwory te偶 moja mam robi i podbieram. Co do t臋sknoty? .. W sobot臋 mijaj膮 mi cztery lata samotnego zycia. Wydaje mi si臋 , ze na poczatku tej drogi by艂o mi 艂atwiej ni偶 teraz. Ale ka偶da z nas ma swoje do艣wiadczenia. Zrobi艂am sie "twardsza" . I ca艂y czas brakuje mi tej bliskiej duszy. Niby s膮 znajomi czy przyjaciele ale to nie to samo. Nie pozwalam sobie na histerie. Ale 艂atwo nie jest. Chyba, ze w ko艅cu pogodze sie z tym. Zobaczymy jak to dalej bedzie. Stoj臋 przed wyzwaniem. Kolega - samotny jest- wpad艂 w na艂贸g alkoholowy. Jego ojciec przychodzi do mnie od jakiego艣 czasu i chcia艂by 偶ebym pomog艂a jemu wyj艣c z tego. Na pocz膮tku m贸wi艂am zdecydowanie nie. Ale tak od wczoraj zacz臋艂am zastanawia膰 sie czy nie spr贸bowac. Ten kolega wcze艣niej by艂 bardzo fajnym , porz膮dnym cz艂owiekiem. Gdzies zboczy艂 i mo偶e rzeczywi艣cie spr贸bowac z nim powalczy膰. Znalaz艂abym sens tego 偶ycia. Smutna te偶 tak mam ze zycie dla samej siebie i dzieci to jest taka podstawa ale co艣 jeszcze przyda艂oby sie nie?

Udost臋pnij ten post

Witajcie! Niunia2013 witam szczeg贸lnie. Nie martw si臋. To o czym napisa艂am dotyczy tylko i wy艂膮cznie mnie samej. Jeste艣 du偶o m艂odsza ode mnie, masz c贸reczk臋, kt贸ra potrzebuje Ciebie ka偶dego dnia i nocy. Masz zaj臋cia prac臋 zawodow膮 i Twoje 偶ycie toczy si臋 innym rytmem. Nie musisz szuka膰 towarzystwa innych ludzi poniewa偶 oni s膮 ca艂y czas wok贸艂 Ciebie. Inaczej jest w moim przypadku. Jestem na emeryturze, pracuj臋 spo艂ecznie ale ta praca nie zape艂nia mi pustki. Nie lubi臋 si臋 nikomu narzuca膰 w zwi膮zku z czym na pewno wiele trac臋.Zdaj臋 sobie spraw臋 jakie zamieszanie powstaje, kiedy w odpowiedzi na niezobowi膮zuj膮ce zaproszenie zjawiam si臋 u kogo艣 z rodziny czy znajomych. Staram si臋 nie przeci膮ga膰 wizyty bo zdaj臋 sobie spraw臋 z tego, 偶e ka偶dy ma swoje 偶ycie. Lubi臋 kiedy to do mnie kto艣 przychodzi czy przyje偶d偶a. Jednak z ka偶dym rokiem kr膮g tych bliskich jest mniejszy.Starzejemy si臋 a niekt贸rzy z nas zamykaj膮 si臋 w swoich czterech 艣cianach i cz臋sto w samych sobie i powstaje mur nie do przeskoczenia. Nie nadaj臋 si臋 jeszcze i nie jestem na etapie starszych pa艅 wysiaduj膮cych na 艂aweczkach przed domem gdzie zazwyczaj dochodzi do obgadywania tych i owych. Ty to co innego, dzi臋ki dziecku masz kontakt z r贸wie艣nikami, dzi臋ki pracy zawodowej masz codzienny kontakt z fajnymi i niefajnymi lud藕mi. Twoje obowi膮zki nie pozwalaj膮 na codzienne bieganie na cmentarz i piel臋gnowanie grobu m臋偶a wi臋c i ca艂a 偶a艂o艣膰 zwi膮zana z jego odej艣ciem ma inny wymiar. G艂owa do g贸ry a wszystko b臋dzie dobrze i zar臋czam, 偶e jeszcze u艂o偶ysz sobie 偶ycie na nowo. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Witajcie. Andi, bardzo mi sie podobal Twoj ostatni post. Wiele w nim racji. Te z nas, ktore pracuja, i mieszkaja z dziecmi, mniejszymi czy wiekszymi, maja co robic. Mnie przez prawie rok "dreczyla" data smierci meza. Kazdego miesiaca, kiedy z rana otwieralam kalendarz i widzialam te date, nachodzily mnie wspomnienia. Ale potem to minelo. Tempo zycia, codzienne sprawy, obowiazki zacieraja powoli takie skojarzenia. Reenka, odpoczelas? Wybieram sie ze znajomymi za miasto. I mam nadzieje, ze to bedzie fajny dzien. Czego i Wam serdecznie zycze.

Udost臋pnij ten post

Witajcie wieczorkiem! Przed nami kolejne dni pi臋knego tegorocznego lata. Dzisiaj na odlecia艂 z kraju m贸j syn i jest mi niezmiernie smutno. Ostatnie 9 dni by艂 ze mn膮 i bardzo fajnie je sp臋dzili艣my. Robili艣my wypady nad wod臋, nie zawsze gotowali艣my obiady w domu,razem robili艣my zakupy, sprzeczali艣my si臋 bo jak偶e by inaczej, ka偶da z Was to przerabia lub przerabia艂a. Jednym zdaniem od dzisiaj od 5:45 w moim domu zago艣ci艂a pustka i cisza. 呕eby by艂o 艣mieszniej to w poniedzia艂ek wyjecha艂a do Niemiec moja siostra i nie b臋dziemy si臋 widzia艂y bardzo d艂ugo. Nie z艂o偶y艂o si臋 tak podczas jej pobytu u siebie w domu, 偶eby mog艂a wpa艣膰 do mnie na kilka dni.By膰 mo偶e uda si臋 jej przyjecha膰 do kraju pod koniec wrze艣nia i by膰 mo偶e spotkamy si臋 u mnie i powt贸rzymy nasze coroczne wypady na grzyby. Jak wi臋c widzicie zaczynam do艂a. Od rana, po nie przespanej nocy wyla艂am wiadro 艂ez. Dzie艅 jako艣 przekaparzy艂am a teraz siedz臋 przed TV przy komputerze. Zastanawiam si臋 co zrobi膰 w te zapowiadane pi臋kne 3 dni. Mo偶e nam贸wi臋 bratow膮 i pojedziemy w kt贸ry艣 dzie艅 nad jezioro. Nad jeziorem jest m贸j brat. Pojecha艂, po odwiezieniu mojego syna na lotnisko, na kilkudniowe w臋dkowanie. Te plany s膮 jak na razie tylko " na mo偶e". Fajnie, 偶e odezwa艂y艣cie si臋 Kaadarko i Reenka. Reenko, pochwal si臋 nam jak by艂o na letnim urlopie - chyba dobrze pami臋tam, 偶e na nim by艂a艣? Piszcie dziewczyny, chocia偶 my nie dajmy si臋 zwariowa膰 wszystkim do艂om i innym smutastwom. Pozdrawiam weekendowo.

Udost臋pnij ten post

No to witam nock膮- Andi - Ty nie daj si臋 z艂ym mocom. A ja? tak - poodpoczywa艂am. Daleko by艂am. Okaza艂o si臋, 偶e mozna wyjazd samemu zorganizowa膰. Wychodzi du偶o taniej ni偶 w naszych biurach podr贸偶y. Podczas szukania okaza艂o si臋, 偶e tegoroczne ceny s膮 bardzo wysokie i postanowili艣my, 偶e sami to za艂atwimy.Lecieli艣my z Niemiec liniami airberlin. Samoch贸d te偶 zostawili艣my na parkingu na dwa tygodnie - 70 E to kosztowa艂o. Tak ze 偶aden szok. Po por贸wnaniu cen wysz艂o, 偶e na trzech osobach przyoszcz臋dzi艂am 5tys. To jest ju偶 konkretna kwota. Pogoda super-tzn ciep艂o i wietrzrznie, po偶yczylismy rowery na tydzien, na dwa dni auto i zwiedzilismy wszystko co mo偶na by艂o zwiedzi膰.Oderwa艂am si臋 ca艂kiem od rzeczywisto艣ci i powoli mi si臋 wchodzi na tryby codziennej ganianiny. Poopala艂am si臋 , pok膮pa艂am-pla偶e mieli艣my ogromn膮 piaszczyst膮 - bardzo podobn膮 do naszych pla偶, ludzi prawie zero. Nauczona ubieg艂orocznym do艣wiadczeniem zabra艂am nasz polski parawan bo bez niego nie daliby艣my rady. Tak 偶e odpocz臋艂am, du偶o spraw i post臋powania ludzi przemy艣la艂am.Jakie艣 wnioski ze swojego post臋powania wyci膮gn臋艂am. Rodzina troch臋 si臋 scali艂a.I na razie git. A dzi艣 z siostr膮 i jej c贸rk膮 pojechali艣my na rowerach na moje pole -24km. Fajna pogoda by艂a na rower-mamy nawet niez艂膮 kondycje 1,5godz nam to zaj臋艂o. Jutro do pracy a w niedziel臋 planujemy tam pojecha膰 jeszcze raz. Na jutro dobrego dnia 偶ycz臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magnolia42
Witam Dziewczynki troch臋 odpocz臋艂am wczoraj bo w 艣rod臋 jak przysz艂am z pracy to tylko spa艂am. Chyba musia艂am odreagowa膰 poprzedni tydzie艅 spotkania w sprawie firmy, nagrobek i wizyt臋 na cmentarzu. Jeszcze mnie troch臋 trzyma ale nie jest 藕le. Wczoraj ze spokojem sp臋dzi艂am ca艂y dzie艅. S艂ucha艂am muzyki, sprz膮ta艂am, wizyta u mamy, rozmowa z przyjacielem. Witam Urlopowiczki, ja ci膮gle przed. Du偶o si艂y Dziewczynki 偶ycz臋 Wam i sobie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ALEKSANDRA70
Hej dziewczyny,czytam was ca艂y czas. Ale pakuj臋 si臋 do przeprowadzki i nie mam czasu za du偶o.Pozdrawiam i jutro wi臋cej napisz臋.

Udost臋pnij ten post

Witajcie, padlam wczoraj o 20.00 i obudzilam sie dzisiaj kolo 8.00. Wreszcie odespalam zaleglosci. I znowu mamy piekna pogode. Az szkoda siedziec w domu. Zaplanowalam urlop dopiero we wrzesniu. Ciekawe, czy bedzie ladnie.Ale bez wzgledu na pogode i tak odpoczne. I z gory na to sie ciesze. Dzisiaj chce umyc dwa okna. A po poludniu jade do znajomych. Milego dnia Wam zycze.

Udost臋pnij ten post

Witajcie! Dzisiejsza pi臋kna pogoda sprawi艂a, 偶e wszystko po go艣ciach i z siebie mam poprane i prawie wszystko ju偶 wysuszone. Dosychaj膮 na balkonie grube prze艣cierad艂a i r臋czniki. By艂am te偶 w myjni samochodowej i moje autko dosta艂o ful us艂ug臋, 艂膮cznie z wypastowaniem sk贸rzanej tapicerki i kokpitu. W taki strasznie g艂upi spos贸b reaguj臋 zawsze wtedy kiedy wpadam w do艂a. D贸艂 tym razem bardzo g艂臋boki i u艣wiadamia mi moj膮 bardzo trudn膮 i smutn膮 samotno艣膰. Dodatkowo 艣wiadomo艣膰 i stan faktyczny pokazuj膮 co raz d艂u偶sze wieczory. Dlaczego lato nie trwa co najmniej 6 miesi臋cy? By艂oby 艂atwiej. Taka jestem niereformowalna i nie wiem jak realizowa膰 wcze艣niejsze postanowienie. Id臋 zrobi膰 kolacj臋 bo oczy wesz艂y na mokry teren i gard艂o co艣 艣ciska. Mo偶e jutro b臋dzie lepszy dzie艅? Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post