Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnPo30wakkk

magia licealistek

Polecane posty

Gość OnPo30wakkk

Gdy mężczyzna dochodzi do pewnego wieku i zaczyna analizować swoje życie robić bilans zysków i strach,ogarnia go melancholia i przygnębienie,przemijanie nieuchronność losu to powoduje u niektórych rozbicie,a gdy do tego dochodzi samotność i bycie starym kawalerem jak ja,to o przygnębienie nie trudno.Prowadziłem do tej pory bujne życie erotyczne,choć ze nalezieniem kochanki nie miałem problemu to ostatnio cały czas odczuwałem brak czegoś tylko nie potrafiłem stwierdzić czego.W końcu znalazłem rozwiązanie każdy facet potrzebuje licealistki,one są niesamowite idealistki patrzące na świat przez różowe okulary,beztroskie to wszytko przechodzi na mężczyzn i świat staje się lepszy,człowieka sam zaczyna czuć się młody.Młoda dziewczyna to lekarstwo.

Gość tytytyui
o matko jak ja bylam w liceum to bym sie brzydzila związac z 30letnim ruchaczem... ale pewnie są takie desperatki co dla kasy rozkladają nogi, szkoda mi ich, nidgy sie nie dowiedzą jak to jest kochac prawdziwie

Gość afafafdedede
tak tak zdradzaj zone glupi debilu

Gość OnPo30wakkk
tytytyui- nie chodzi mi o sex i mam 36 lat afafafdedede- nie mam żony

Gość jakby to ująć sama nei wiem
licealistka nie zmieni faktu że wypełnia Cię pustka no chyba że na siłę będziesz udawał że jesteś tak samo naiwny i nieświadomy życia jak ona równie dobrze możesz sprowadzić się do poziomu przedszkolaka lub gaworzącego dziecka

Gość OnPo30wakkk
uppp

Gość mmmalamba22
nie rozumiem jak można się brzydzić trzydziestolatków, WTF? sama bym się takim zainteresowała bo lubię starszych od siebie facetów, i nie chodzi tu o kasę, bo rówieśnicy nawet fizycznie nie za bardzo mnie pociągają ;) chyba jestem jakaś zboczona :(

Gość mmmalamba22
nie rozumiem jak można się brzydzić trzydziestolatków, WTF? sama bym się takim zainteresowała bo lubię starszych od siebie facetów, i nie chodzi tu o kasę, bo rówieśnicy nawet fizycznie nie za bardzo mnie pociągają ;) chyba jestem jakaś zboczona :(

Gość mmmalamba22

Gość nastolatki
zdobi niewatpliwie nieodparty urok rozkwitajacej kobiecosci i swiezości ale jednak kategoria wiekowa 17 - 19 (bo mniemam ze wlasnie taka moze ewentualnie interesowac dojrzalego mezczyzne, a nie 14 - 16 latki z gimnazjum) nie rozni sie od innych kategorii pod tym wzgledem ze nie jest monolitem - jedne nastolatki sa wrazliwe, romantyczne zatopione w ksiazkach a inne cyniczne, skupione na imprezach i ciuchach (w dodatku wcale nie takie znowu naiwne i niedoswiadczone) a tym co laczy wiekszosc dziewczat w okresie dojrzewania jest hormonalna burza ktora targa ich uczuciami i emocjonalna niestabilnosc dopiero ksztaltujacej sie osobowosci oraz to, ze wiele jest w nich jeszcze z rozkapryszonego dziecka...owszem jest to wlasnie czas na pierwsze niewinne odswiadczenia damsko- meskie, zauroczenia i przelotne zwiazki ale raczej z rowiesnikam bo potrzeby, oczekiwania i wyobrazenia o byciu razem a przede wszystkim etap zycia na ktorym sie znajduje nastolatka oraz facet po 30 znaczaco sie roznia a co za tym idzie relacja tego typu w zasadzie nie ma przyszlosci zwlaszcza ze dziewczyna za moment stanie sie dorosla mloda kobieta i spojrzy na taki zwiazek zupelnie innymi oczami uznajac ze on jej juz nie staysfakcjonuje

Gość nastolatki
a i jeszcze taki maly szczegol w razie gdybys zapomnial jak cieleciem byles - nie wszystkie nastolatki sa radosne i optymistyczne, okres adolescencji ma to do siebie ze osoby sie w nim znajdujace sa na tyle niestabilne emocjonalnie i uczuciowo maja sklonnosc do popadania ze skrajnosci w skrajnosc: ze stanow euforii w melancholijne i depresyjne, od wielkiego zakochania do nienawisci a wszystkie drobne problemy zycia codziennego potrafia urosnac w ich oczach do zyciowej tragedii, zepchnac na samo dno nieuzasadnionej rozpaczy (stad te dzieci emo co to sie tna zyletkai bo ich nikt nie rozumie a rowiesnicy nie akceptuja)...tak wiec zycie z nastolatka wcale nie jest takie uslane rozami

Gość przecież jemu nie chodzi
jemu nei chodzi o związek tylko o seks boi się zobowiazań i wymagań dorosłych kobeit to szuka jednorazowych numerków z nastolatkami taki układ dla niego to ideał, zaimponuje nic nie robiąc, nie musi się deklarować, nikt od niego niczego nie oczekuje, żadnych deklaracji, stabilizacji, przyszłosci nie trzeba nawet w takim układzie się wysilać intelektualnie i już poczuje się macho