Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pyzunia1993

co mam robić żyby pozbyć się

Polecane posty

Gość blueivy
rób codziennie serię brzuszków zapraszam na mojego modowego jak ubrać się w stylu gwiazd za niewielką cenę( komentarze mile widziane :*) http://nierchan.blogspot.com/

ćwicz ćwicz ćwicz!! mozesz zrobic sobie dietke to jest wazne jesc duzo jogurtu naturalnego ktore sprawi ze nie bd "opuchnieta" przez bakterie i ureguluje ci prace jelit!! ja robie duzo brzuszkow , wykonuje masaże, i staram sie trzymac diety!! pozukaj sobie cwiczen na you tube na miesnia brzucha ja tak kiedys robilam jak znajde ten link to ci posle !! wytrwalosci:*

mój najgorszy problem to że jestem 1-2 dni na diecie a potem już nie mam siły bo i tak mi się wydaje że jestem za gruba i nie schudnę. Błędne koło ;(

eee tam 2 dni jak zobaczysz po tyg ze waga ubyla to odrazu sie chce zyc i bardziej sie pilnowac zobaczysz !! zawsze najgorzej jest na poczatku ale sobie tak pomysl ... jak nie teraz ego zrobisz to kiedy ?????? :) dasz rade bd sie razem wspierac ja tez potrzebuje wytrwalosci ale jak widze jak ladnie waga idzie na dol to ohhhh az sie chce naprawde zyc!!

spróbuję ... bo wakacje tuż tuż a ja wyglądam jak prosiak ;( w poniedziałek kupuję hula-hop i do dzieła . Dziękuję za wsparcie .