Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważnie00

Czy to jest karalne ?

Polecane posty

Gość poważnie00

Witam, Mój brat zakochal sie w dziewzynie i jej sie oswiadzyl. Ja i brat mieszkamy z agrania ona w Polsce ale miala do mnie przyjechac wiec moja mama dala jej rzeczy dla mnie .. minol tydzien dziewczyna napsiala bratu ze jest chora (torbiel) i ze nie przyjedzie bo ma zeste wizyty u lekarza. Moje rzezy dalej sa u niej i codziennie ona mu mowi ze wysle je i tak przeklada to z dnia na dzien minol juz miesiac.Jestem zaskoczona cala ta sytuacja i jej zachowaniem ale podejrzewam ze ona juz tych rzeczy nie wysle i ze oszukuje mojego brata. Jesli okaze sie ze moje przeczucia sa sluszne czy mam prawo zglosic to na policji ? Jako kradziez ? a dodatkowo ona wyciagnela od niego 400 zł na bilet i jak sie okazalo "zgubila" pierscionek. Prosze pomozcie powiem szczerze ze juz nawet nie zalezy mi na tych rzeczach ale sadze ze nie powinna tak postepowac ... a skoro brat nie ma na nia wplywu

Gość poważnie00
prosze powidzcie mi bo ja juz nie wiem o mam myslec

Gość poważnie00
Dlaczego ludzie sa tacy glupi co mialo to znaczyc nudzisz sie ? to w nosie pogrzeb. Kafeteria miejsce dla madrych kobiet a tu same debile pisza :(

Twój brat dał się wyrolować, a co najlepsze, to znając życie i umiejętności dzisiejszych kobiet, to wyciągnie od niego jeszcze więcej na lekarza czy coś tam. Porażka. =)