Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholera mnie bierze

The Sims 2 -do znawców!

Polecane posty

Gość cholera mnie bierze

Mam problem z dodatkami. Mam podstawową wersję The Sims 2, chcę dodać The Sims 2 Zwierzaki, ale w żaden sposób się nie da albo ja nie potrafię. Przewertowałam wiele for na ten temat i dupa, dupa, dupa ;/ Wszędzie piszą, żeby wypakować dodatek do folderu Downloads. Robię tak i nic się nie dzieje. Może ktoś z Was mógłby mi pomóc? Baaaardzo proszę, teraz chcę to zrobić już dla własnego spokoju, bo nie zasnę w nocy a będę kombinować :D:D

Gość Paula9005
Musisz dodatek zainstalować a nie wrzucać do folderu downloads

Gość Paula9005
czytałaś pewnie na temat nie oficjalnych dodatków do the sims ( pojedynczych plików które wrzuca się do zainstalowanej już gry )

Gość cholera mnie bierze
Ten dodatek mam spakowany i dopiero go rozpakowuję do folderu. Nie są to "pojedyncze" części. Instalować próbowałam, ale wtedy każe mi włożyć płytę nr 4 w celu aktualizacji gry, a tego zrobić już się nie da.

Gość łoooo matko boska
a podstawię masz oryginalną? Bo jeśli tak to po po prostu ściągnij aktualizację podstawy.

Gość Matriksa hihih
właśnie sobie przypomniałam, że muszę dokończyć wstawianie mebli do nowego domu mojego Sima, a że sobie wymyśliłam, że pracuje jako architekt, i jest bogaty, to muszą to być meble wysokiej jakości, w cenie ok. 900 Simoleonów :classic_cool:

Gość wtfwtfwtfffgf
dodatek trzeba zainstalować, a nie wypakowywać!. poza tym musi on byc kompatybilny z podstawową wersją i reszta dodatków, czyli jak masz np z płyty, to nie zainstalujesz dodatku, który ma formę pliku exe itd. najlepiej ściągnij sobie od nowa grę razem ze wszystkimi dodatkami w jednym foloderze z pirata np razem z crackiem i instrukcja instalacji. najlepiej w formie płyt iso, bo to najłatwiejsze w obsłudze

Gość cholera mnie bierze
Gdybym miała oryginalną podstawę to i dodatki bym dokupiła :P

Gość cholera mnie bierze
wtfwtfwtfffgf podstawę mam z netu, cały pakiet (podstawa+dodatki) nie chciało mi działać,więc chciałam to zrobić pojedynczo. Wybacz, ale instalować pliku w formacie .rar nie potrafię, więc MUSZĘ go najpierw wypakować, prawda? Tylko nie wiem co potem

Gość wtfwtfwtfffgf
po instalacji każdego dodatku trzeba włożyć tę płytę z podstawowej wersji w celu aktualizacji, tak wygląda instalacja. dlaczego niby nie mozesz włożyc tej płyty nr 4?

Gość cholera mnie bierze
Nie mam płyty jako płyty, wszystko mam jako obrazy płyty, gdy chcę "włożyć" 4 płytę przez daemona to nie da się zaktualizować

Gość wtfwtfwtfffgf
masz jakis beznadziejny pakiet- weź sobie ściągnij inny bez żadnych spakowanych folderów tylko w formie płyt iso i zainstaluj to wszystko przez deamona albo magiciso

Gość cholera mnie bierze
ściągam, zobacze czy pojdzie i dam znac

Gość Paula9005
jeżeli masz 4 płytę w obrazie to deamon odpali Ci normalnie i zaktualizuje

Gość Paula9005
aktualizacje możesz też ściągnać bez problemu i już przy instalacji nie będzie Cie prosić o cd 4 Tylko musisz grę zaktualizować przed instalacją dodatków

Gość wtfwtfwtfffgf
to może spróbuj z crackiem? ściągnij sobie z netu i wklej do folderu tsbin(czy jakos tak) i dopiero wtedy instaluj dodatek. i możliwe że każdy dodatek będzie wymagał wklejenia cracku

Gość cholera mnie bierze
Paula daemon właśnie nie chce mi odpalić i zaktualizować

Gość Paula9005
a wczesniej jak instalowałaś podstawę the sims 2 to jak odczytałaś płytę ?

Gość cholera mnie bierze
wcześniej daemon wszystkie płyty mi odczytal, a teraz przy zwierzakach nie chce

Gość Paula9005
zainstaluj sobie tego patcha, potem odpal instalację the sims zwierzaki. Pod koniec powinno Ci wyrzucić że gra jest już zaktualizowana

Gość Paula9005
sims 2 jest łatwe przy instalacji, z sims 3 są dopiero problemy, w przypadku nie oryginalnych wersji oczywiście :)

Gość cholera mnie bierze
Nie mogę zainstalować patcha, wyskakuje mi żeby włożyć płytę 4, jak montuję ją w daemonie to nic się nie dzieje

Nie wiem jakie masz te Simsy i dodatki, ale ja mam oryginalne i dodatki wgrywa sie tak samo jak grę podstawową tzn wkładasz płytę i potem idziesz według wskazówek, wpisujesz numer seryjny i już, potem żeby grać wkładasz płytę, której zażąda komputer tzn tej z "największym" dodatkiem.