Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna zuzanna :)

proszę o głos konkurs

Polecane posty

Gość sujsujsujjjj
a jak dziubek i tak wygra ? :D mimmo Twojej propagandy - ale bedzie porazka, co? KOLEJNA!!!!!!!!!!!!!!! :D

Gość benq qq
chodzi o to, że to zdjęcie które wygrywa jest nijakie, jest tu tyle fajnych, ciekawych zdjęć... tylko tyle...

Gość sujsujsujjjj
no nijakie-nisrakie. bo jakie ma byc? od fotografa? :) takie zycie, matka znudzona zyciem klika zdjecia swoim kompaktem. pozdrawiam rudą i mame zdjecia numer 2. ładna nagonka. moglas normalnie poprosic. ja nie pisalam, ze masz brzydkie dziecko. nie mniej buziaczek.

Gość benq qq
tu nie ma żadnego zdjęcia mojego dziecka, chodzi o to, że powinno wygrac

Gość konfidento
a ja wyślę ten temat do organizatorow konkursu :classic_cool:

Gość sujsujsujjjj
kto normalny wkreca sie w podrzedny konkurs w takim stopniu?

no faktycznie reszta zdjec jest "bosska" ,........................ :| skoro sie tak pieklicie na tym forum ze to takie nie spraweidliwe ze Dziubek ma tyle glosow to jak wytlumaczycie to co wy tutaj robicie co??? zdjecie Olliego jest oryginalne!! ale to wiedza tylko ci co sie znaja choc troche na fotkach...

Gość sujsujsujjjj
nie nie zaciech :D oryginalny jest kadr bezposrednio na twarz, bez zmiennej ogniskowej ;) ajajjj,dobranoc:)

Gość czarna zuzanna
jestem zazdrosna o to zdjęcie bo sama mam brzydkie dzieci :( .. a poza tym prócz gąbki do mycia garów w konkursie na największą pianę z płynu do mycia naczyń nigdy nic nie wygrałam :[

Gość na najwieksza pianęęĘ
.

Gość czarna zuzanna
Ubrana w szałowy kostium kąpielowy autorstwa Tomasza Jacykowa-składający sie tylko z czapki myśliwskiej Hrabiego Barry Kenta oraz wyposażona w szkło powiększające dziadka Ambrożego- najsłynniejszego filatelisty w Grajewie-wyruszam na miejskie trotuary aby w pozycji kolankowo-łokciowej badać życie intymne mchów i porostów zamieszkujących spoiny kostki brukowej.Przed niepożądaną penetracją jakiegoś napalonego intruza chroni mnie korek analny z końskim ogonem. 👋

Gość przejmujemy ten temacikBIJACZ!
🖐️

Gość czarna zuzanna
Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy.

Gość czarna zuzanna
Niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmę upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy skonsumuję swój posiłek odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji

Gość czarna zuzanna
Byłoby niezmiernie wskazane i ultra-postepowe gdyby na tych zdjeciach uprawiała sex analny z owczarkiem kaukaskim pobudzając przy tym dodatkowo swoją łechtaczke przy pomocy włoszczyzny zakupionej w jednym ze sklepów dyskontowych sieci "Biedronka" to co podobno zostało zaprezentowane na tych zdjeciach była to tzw.średniowieczna soft-erotyka nie ukazujaca ani podwojnej analnej penetracji ani sexu oralnego z czarnoskórnym emigrantem z konga południowego,ta polska to straszny ciemnogród,zamiast w liceach przygotowywać zawodowo młode dziewczyny do jakże szlachetnej i szanowanej w nowoczesnym-postepowym społeczeństwie pracy prostytutki gani się je za soft-erotyczne fotki udostepnione w internecie,ciemnogród i średniowiecze

Gość czarna zuzanna
nie jestem pusta.mam wiele zainteresowań, takich jak wibratory doodbytnicze, draże z biedronki, a moja najwieksza pasją jest granie w siatkówkę z ludzikami z żołędzi i kasztanow. potrafie tez obierać pieczarki robiąc przy tym wymyki na trzepaku, o czym chętnie bym z wami, drogie panie podystkutowała!

Gość z pozdrowieniami
dla Myrevina, Jarka i TMK oraz tego co nigdy nie miał dziewczyny :D o Boże jaka ta kafeteria nieśmiertelna.

Gość benq qq
mam gdzieś ten konkurs, nie moje dzieci, nie moja sprawa ! żegnam

Gość heheheheeeeee!
one wkladaja do d**, nie pamietasz ich upodoban?

Gość uspi
DNO, ruda, dyyyyyyno.

Gość oj czarna Zuzanno
z takimi upodobaniami powinnaś zmienić dział na kafeterii ;)

Gość Rudo-bylejaka ;D
Ale że co? :D

Gość wiesz co,
nie znam tej co wypisuje tu glupoty,ani tym bardziej ich upodoban...ale widac,ze ma jakies rozdowjenie jazni ta osoba.raz pisze jako mezczyzna,raz jako kobieta.i widac,nie zaznala sexu na zywo w swoim zyciu duzo,bo ciagle o wibratorach doodbytniczych i waleniu konia i biedronce pisze.widac,ze jest biednaa(pod wzgledem intelektualnym jak i materialnym)

Gość anal famili
tylko w berlinie nie ma biedy :D

Gość Rudo-bylejaka ;D
no Berlin. Duże miasto. Wiecznie pracujący mąż i pies w wannie. ;] Ale Berlin. ja wolę Meksyk.;]

Gość sujsuujjj
desperatki, dwie grube desperados, przysiegam :D

Gość czarna zuzanna prawdziwa
widzę że nasz topic się rozkręca. dziewczyny róbmy swoje, szkoda czasu i nerwów na jakieś osoby które mają problemy ze sobą, są wulgarne i nie rozumieją naszych intencji. Nie piszmy tutaj więcej niech ten pasożyt sam się nakręca.