Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna zuzanna :)

proszę o głos konkurs

Polecane posty

Gość wyjdz lepiej z dzieckiem
na spacer

Gość czarna zuzanna prawdziwa
dziękuje za liczne wpisy do mnie, nawet mi się ich nie chciało czytać wiec szkoda czasu. Żegnam a glosować na dziecko na hustawce będę do końca.

Gość wyjdz lepiej z dzieckiem
👄

Gość Rudo-bylejaka ;D
po co tu te zdjecia!!! hallo. zle bardzo zle.

Gość jussujussuj
biedne dzieci...juz wszystkie. o to wam chodzilo, dwie mądre?

Gość fajne hobby
:o

Gość to uwazaj
zeby zdjecia Twojego dziecka siedzialy w archiwum galerii, wszystkie, co do jednego.

Gość do a ja skopiowalam
a my glupie dzidy zyjemy w slodkiej niewiedzy i dalej rozpieszczamy nasze maluszki :)

Gość Wredna babaAaaaa
Hmm maila siostry mam. Myśle ze chętnie się dowie co wypisywalas na forum jaka to ona niepomocna wam..print screeny czekają tylko by je wysłać.

Gość hmmmmm o
i o tesciowej. to mozna na adres wyslac, do rak wlasnych michala :)

Gość Wredna babciaaaaa
Już o babci nie wspominając :)

Gość mamo dziecka na hustawce
czy Ty nie widzisz kobieto ze zdjecia Twojego dziecka są puszczane na facebooku!!!!!!!!

Gość !!!!!!wsaxjwksajkmxmks
ejjj dobra, badzcie sobie wredne ile wejdzie ale nie umieszczajcie tutaj takich zdjec!! to jest ostre przegiecie....

Gość olasrolamababola
Renata nie pracuje bo...dla ludzi z jej wykształceniem nie ma pracy, ja obstawiam Olusię.....

Gość olasrolamababola
renatkanuta...Twoje zdjecia na roznych forach są meeegaaaa....oblesne....schudnij dziewczyno.....a nie wiesz jak zamontowac "gumkę" w Bartatinie??? toż to głąb z ciebie!!

dziewczyno zejdz z tego biednego dziecka, przeciez najwiekszy wstyd robisz samej sobie:każda matka na tym dziale kafeterii już wie,że zazdrościsz czegoś tamtej mamie i stąd ten jad!!! nie traktujemy Cię poważnie i Twojej nagonki. zejdz z dziecka,biednego,jeśli masz swoje to pomyśl,ile krzywdy wyrządzilo światu,zeby ktos tak mowil? To za to,że Ty jesteś żmija ja mam nazywać Twoje dziecko na różne sposoby? puknij się w łeb.

Gość koszałki opałki.....
jak mozna dla głupiej chusty wystawić zdjęcie własnego dziecka na publiczne strony? Pedofile łażą po takich właśnie konkursikach, dla nich to raj. CZy ta matka ma świadomość, że jakiś pedofil może konia trzepie patrząc na twarz jej dziecka? :O I to wszsytko dla gównianej chusty....Dla chusty!!!! Babo, nie masz kasy to zarób własnymi rękami albo swoje zdjęcie wystaw a nie dziecku krzywde robisz.

Gość ;/
zniesmaczona jestem głupotą innych, jak kobieta (!)ZONA może być tak nienormalna? Układa jakieś bezsensowne historyjki tylko po to żeby zrobić z siebie debila...

Gość sraaalala
powyzszy post dotyczy czego?? bo chyba jakies rozdwojenie jazni autorka ma..

Gość Ty,
no bardzo musialby byc zdewiancialy żeby krecilo go takie zdjecie dziecka w czapeczce jak w temacie!!!! klikniete :)

Gość hahaha! !
co Wy wiecie o pedofilach oni maja takie stronki ze sie nie snilo niekomu do ktorych trzeba miec dostep a w googlach takich rzeczy nie ma oni maja swoj swiat tam po drugiej stronie google hahaha naprawde gdyby podobaly im sie takie zdjecia jak ten w czapeczce czy kazde inne z konkursu to moi drodzy oni by do supermarketu wejsc nie mogli bo tam pieluchy ze zdjeciem dziecka w samej pieluszce co za bzdury wygadujecie widac ze gimnazjum,ktore pojecia o odchylach seksualnych nie ma sorry ze bez interpunkcji ale sie rozpisalem

Gość rozni sa pedofile
umieszczajac zdjecia dzieci w necie NIGDY nie macie pojecie gdzie i po co one trafiaja :P

Gość a ja myślę, że jesteś
mocna ale tylko w gębie - i tyle w temacie.

Gość mam pomysł!!!...
wybierzmy wspolnie jakies ładne zdjęcie, i głosujmy razem! Siła w nas! Niech się ktoś ucieszy! Co Wy na to?

Gość jak sciagniecie zdjecie dziuba
i lekko pokolorujecie mu oczy na czerwono to od razu widac, ze to diabel wcielony. Na tym zdjeciu na konkurs matka ukryla jego prawdziwy czarci wyglad. To pomiot szatana! Na pewno na degenerata, psychopate albo morderce wyrosnie. W najlepszym wypadku na pijusa albo narkomana. Obrzydliwy bachor :O

Gość nmf
up