Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taczkadlaTV

Kto bedzie 17-tego w W-awie?

Polecane posty

Gość taczkadlaTV

17 kwietnia szykuje się niezła impreska...Co najmniej 100tys ludz(najpotezniejsza w tym roku demonstracja)i bedzie protestowalo przeciw dyskrminacji tv Trwam,beda normalni ludzie(czytaj niewykolejeni) ale nie tylko,bo bede też ja i szykuje się dobre Afterparty...tego w Tv(reżimowej TVN polsat) nie zobaczycie i nie uslyszycie w Radiach(zmanipulowanych i zaklamanych) wiec zapraszam.Obiecuje,że będzie super!Miłośczwycięży

Gość warszawska panienka
Z jakiej wiochy nadciagasz, wariatko ? Nasze piękne miasto nie przyjmie cie na swe łono popaprana prawicowa idiotko !

Gość sylvina28
Sorry, ale nie mam czasu na takie rzeczy, muszę ciężko pracować, żeby mieć co jeść i gdzie mieszkać oraz zapewnić dziecku jakąś przyszłość. Jakbym nie miała rodziny i żyła na garnuszku mamy to z chęcią bym pojechała na afterparty.

Gość sylvina28
A poza tym uważam, że Rydzyk Was wykorzystuje i Was zmanipulował, nie macie swojego zdania, nie jesteście prawdziwymi katolikami, bo nienawidzicie innych. Prawdziwy chrześcijanin nigdy by nie opluł bliźniego.

Gość sylvina28
A poza tym imprezka przez z, nie przez s.

Gość taczkadlaTV
Przepraszam,ale nie jestem rektorem uniwersytetu...

Gość a co jej za różnica czy przez
Z czy S Przecież to właśnie zbiórka analfabetów i nieudaczników wybiera się na manifestację. Przy okazji mają darmową wycieczkę do STOLYCY sponsorowaną przez Ojca Dyrektora :)

Gość sylvina28
Ja też nie, ale jako Polka bardzo starannie uczyłam się tego języka włącznie z ortografią.

Gość taczkadlaTV
Własnie-racja!Będą tam sami analfabeci i moherowe berety...stara spiewka tych ktorzy konformistycznie,w zależnosci jak wiatr powieje zmnieniaja opinie..Ja nie jestem oportunista i znam prawde!Ale nie jak mlodzi(nowoczesni pieniacy sie europejczycy) którzy bez znania tematu wypowiadaja sie z zaslyszanych opini..Taka prawda,ostratyzm to jedynie na co stac,tych krorych kształtuja zaklamane media,robiac wam wode z mozgu..Tak działa automanipulacja,proponuje zapoznac się z tym terminem,bo on wlasnie dotyczy tych ktorzy nie znajac tematu,powtarzaja stare utarte opinie...Nie jestem swieta,zyje nowoczesnie,mam 26 lat.Pozdrawiam

Gość nie trawię człowieka
hahahahahaha - a TV Trwam wody z mózgu nie robi???? Ciekwe skąd czerpiesz wiedzę na temat tego, co miesza ci w głowie a kto nie?

Gość nie trawię człowieka
hahahahahaha - a TV Trwam wody z mózgu nie robi???? Ciekwe skąd czerpiesz wiedzę na temat tego, co miesza ci w głowie a kto nie?