Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marusia2719

dziwne rozterki uczuciowe - problemy z facetami

Polecane posty

Gość Marusia2719

Mam prawie 25 lat i jakoś nie potrafię ułożyć swojego życia uczuciówego. Przez 4 lata tkwiłam w niedudanym związku, który kosztował mnie wiele negatywnych emocji. Spowodował, że przestałam wierzyć w siebie, miałam pełno kompleksów itp. itd. Teraz spotykam różnych chłopaków ale nie potrafię się zaangażować. Obecnie spotykam się z chłopakiem, który niby mi by odpowiadał ale jest strasznie drentwo. Spotykamy się ok 2 miesięcy a nadal jest sztywno. Rozmawiamy o błachych, nudnych sprawach, chodzimy na spacery, czasem zaprosi mnie do siebie na film i to wszystko. Póki co nie ma "spojrzeń w oczy", pierwszych pocałunków i żadnej bliskości. Nie chcę zrobić pierwszego kroku ponieważ myślę, że gdyby chciał to sam by na to się odważył. Ale z drugiej strony zastanawiam się, jaki w takim razie cel mają nasze spotkania... Dzisiaj idę na ognisko z nim i jego znajomymi. Boję się strasznie, bo nie dość że między nami jest dystans to jeszcze tych ludzi nie znam wogóle...

bez obaw na imprezie znajdziesz w towarzystwie bardziej konkretnego typa - tego odstawisz i sprawa załatwiona :classic_cool:

@ Marusia2719 15:59 czyli: Twoje obawy i niepokoje wynikają z tego, dlaczego jeszcze nie spaliście a sama nie bardzo czujesz się na siłach aby poprowadzić ten temat do finału, który Ci chodzi po głowie. Prościej i krócej: Ty chcesz iśc z nim do łóżka? i to szybko.... :) Jeśli tak, to Tu jest bardzo dużo "Lepiej znających się na rzeczy" i zaraz Ci powiedzą "jak" to zrobić. ... :) -> cierpliwości

Gość Marusia2719
wiesz wbrew temu co odczytałeś/łaś z mojego postu nie chodzi mi o sprawy łóżkowe... a np. zwykłe złapanie za rękę... ale głodnemu chleb na myśli :D

Gość Marusia2719
wiesz wbrew temu co odczytałeś/łaś z mojego postu nie chodzi mi o sprawy łóżkowe... a np. zwykłe złapanie za rękę... ale głodnemu chleb na myśli :D

@ Marusia2719 16:13 " wiesz wbrew temu co odczytałeś/łaś z mojego postu nie chodzi mi o sprawy łóżkowe... a np. zwykłe złapanie za rękę...(...)" - rozumiem. (...) ale głodnemu chleb na myśli :D (...) - :) no skoro tak mówisz... :) ____________