Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mężczyźni nie lubią zięciów

Prawda jest taka ze mezczyzni nie lubia zieciow!!!

Polecane posty

Ja w swoim życiu miałam 4 facetów. Pierwszy mężczyzna mój narzeczony, dla mnie kochany, dobry, mam z nim 8letniego syna ale mój ojciec nigdy go nie lubił. W dniu jak oznajmiłam mu że jestem w ciąży zostawił mnie. Drugi facet był moim mężam ale tylko 3 miesiące. Mój tata również go nie lubił i ten też mnie zostawił. Mój trzeci facet a drugi mąż z którym ma 5letniego syna też nie był dla mojego taty idealny i z nim również rozstałam się. I czwarty facet z którym jestem w trakcie rozwodu też nie był odpowiednim kandytatem na zięcia dla mojego ojca i ten też odszedł ode mnie. Jedno już jest pewne że ojcowie nie lubią chłopaków swoich córek, narzeczonych, mężów po prostu nie i mój ojciec tego nie ukrywał że żadnego z moich mężczyzn nie lubił. I ciągle podkreślał to nawet patrząc na moje dzieci że one wdały się w naszą rodzine (dokładnie to nie w rodzine mamy bo mój tata rodziny mamy nigdy nie lubiał ale w jego rodzine).

Nie wiem od czego to zalezy. Ja jestem najmlodsza a mam 7 starszych braci. Najstarsi juz sa ozenieni. Jeden ma zone i dwie corki drugi ma tez zona oraz syna i corke. I co? moj tata dogaduje sie z kazda ze swoich synowych a za ziecami nigdy nie przepadal i za kazdym razem to okazywal. Rodzice mojej matki tez mojego ojca nie lubili, wyzywali go od dzieciorobow.

Gość wtfwtfwtfffgf
no ale jak widać tatuś ma dużo lepszy instynkt niż ty. powinnaś każdego kolejnego chłopa przyprowadzać do tatusia i jak nie zaaprobuje, to pogonić

Gość to skoro nie lubił twoich
to dziwne że wnuki lubi

Jeśli chodzi o mojego faceta(nie był moim mężem, jest ojcem mojego dziecka) to ja mieszkałam oddzielnie i on oddzielnie. Spotykaliśmy się a w dniu gdy dowiedział się o ciąży zakończył znajomosc. Jeśli chodzi o drugiego faceta(męża) to mieszkaliśmy u jego rodziców ale do moich chodziliśmy co niedziele i mój ojciec nie był chętny wizytom mojego facet. Mój kolejny facet(drugi mąż-ojciec mojego drugiego dziecka) miał własne mieszkanie ale mój ojciec zaczął mu ubliżac, wyzywac od dziadów, nieudaczników itp. Natomiast mój obecny już wkrótce były mąż miał własny dom, dobrze zarabiał ale moje dzieci musiały przez ten czas mieszkac u moich rodziców bo on jakoś nie mógł się dostosowac do nie swoich dzieci. Swoje dzieci on ma już dorosłe, takie które mają własne rodziny.

Gość Nie ma reguły.
Mój tata bardzo lubi mojego męża. Zawsze mówi o nas "dzieci" i widać to, że jest mu wdzięczny za to, że jest dla mnie bardzo dobry, że jestem z nim szczęśliwa. Poza tym ogólnie się lubią. Wiem, że bardzo często teść z zięciem mają bardzo dobre relacje. Może to w was jest coś, co tak nastawiło waszych ojców do waszych mężów. Może narzekacie, zgrywacie się na nieszczęśliwe? Przecież jakiś powód takiego zachowania musi być.

Moj tata bardzo lubi mojego meza, swietnie sie dogaduja, lubia gadac ze soba, maja podobne zainteresowania itp, poza tym tata widzi jaki maz jest dla mnie dobry to czego mialby nie lubic :) Autorko, moze po prostu takich facetow mialas, ze Twoj ojciec ich nie lubil - widac mial racje skoro z zadnym Ci sie nie ulozylo...

mój ojciec jest za moim mężem jak i za meżem mojej siostry, czasem mam wrażenie że na bardzo jest za zieciami niż za dziećmi, ale mi to nie przeszkadza, zawsze ojciec moze liczyć na mojego meża czy mojej siostry, wiec nie ma reguły,