Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izza27

pytanie do kochanek

Polecane posty

Gość iza 27 lubi anal ?
iza jestes dziubek ?😘 moj ptak czeka juz na twoje dupsko :classic_cool: nadstaw no sie ino mi sie 😘 🖐️

Gość ....ups
:D Gabi... nie wiem, czy przereklamowana, ale pewnie my jesteśmy z tych, co by przykuwały, a nie były przykuwane.... lubimy czuć władzę :D

Gość ....ups
Ty od ptaków --- weź odfruń, no mi kolację obrzydzasz

afhjgm: "jestem w takiej samej sytuacjii jak ty autorko. Nie maja dzieci ale sa 20 lat po slubie." To nie jestes w takiej samej sytuacji jak ja. Moj partner ma 2 dzieci. "Odszedl od niej,zamieszkal ze mna i sie zaczely tel i smsy,prosby,grozby i placz. Po miesiacu sie poddal i powiedzial ze musi wrrocic do niej bo nigdy nam nie da spokoju. Ja rozumiem ze 20 lat to duzo,maja sprawy ktore musza przedyskutowac ale potem byly wyzwiska itd,wiec wrocil. W ten sam dzien powiedzial jej ze teskni za mna i nie moze beze mnie zyc. Spakowal rzeczy i wrocil do mnie,na drugi dzien ona sama przywiozla reszte,wszystko grzecznie i kulturalnie. 2 dni pozniej zaczelo sie od nowa,juz mialam dosc dzwieku jego telefonu. Na psychike mu tak weszla ze znowu sie poddal i dzis wrocil do niej,dla swietego spokoju. Wiem ze mnie kocha ale jest chyba slaby psychicznie. Happy Endu chyba nie bedzie " No coz, skoro nie bylo dzieci i sprawy malzenskie byly zalatwiane przez prawnikow, to wystarczy zmiana numeru telefonu.

Gość ....ups
Gabi, powiem więcej -- skoro bym nie wykonała /jako porywcza samiczka/ 'wyroku" na Izzie, to znaczy, że ...... wkrótce los ją bardziej doświadczy niż moja ewentualna zemsta :D Bo nawet wyobraźmy sobie, że ten konkretny facet będzie z nią mieszkał, ale będzie też pomieszkiwał u byłej i u dzieci....i to ona non stop będzie sie musiala dopasowywać do jego planów /o planach dzieci i byłej żony nie wspomnę/:)

ups ... ostatni na teraz post buźka dla Ciebie bo może w pracy na dyżurze jesteś, a za mna wyczerpujacy dzień ide spać - dobranoc. Słówko o autorze postu - TAK JAK NAPISAŁAM WCZEŚNIEJ - normalna kobieta odwinęła by się z liscia / pisząc tym razem bardzo bardzo delikatnie ;-)/ swojej konkurencji i nie pozwoliłaby , aby zniszczono Jej rodzinę, ale kiedy okazuje się, ze Jej mąż może być biseksualny - ogarnęła Ją bezsilność i bezradność od cały szkopuł !!! do jutra.

Gość ....ups
ok. śmigaj, spokojnej nocki:)

Gość iza 27 lubi anal ?
karolu vel izo miast pisac sam/sama do siebie i sobie odpowiadac :Onadstaw no mi dupsko kotuś :) 😘 nie dak się prosić,ja ci dobrze zapłacę Dziurko :classic_cool:

Gość sie posrałła już autorka
kochanka z tym fagasem swoim ? a zaraz doczytalem teraz ,ze to pedał jest ? o kurfaaa to sorry ale rzygam 🖐️

Gość ....ups
ooooooo jjjjjaaaaacceiiiieee.... nie, no nie jest to atmosfera sprzyjająca spokojnemu wypiciu kawy ..... trzeba znaleźć inny top

Gość Alldoonnna34
Witam , właśnie popijam kawkę. Ups.... Zgadzam się , z tymi brzydkimi i chamskimi wpisami mało przyjemnie. Izza27/ jaka/i by nie było jest kulturalna to fakt. A na jakim innym topiku można by miło pogadać, gdzie się przenosimy ?

Gość ....ups
Nie wiem może ogródeczek?

Gość zawiodlyscie mnie
mialo byc smiesznie a tu watek porzucony ."Izza " bedzie nowy watek musiala zalozyc .A taki na czasie.Tyle zdrad ,tyle naiwniaczek lykajacyc jak pelikany rybke ,gadanie kochanka ,ze z zona juz dawno zero kochania :)

Gość ....ups
:D no następnym razem musi się bardziej postarać ;) przed chwilą przeczytałam opis na komunikatorze: "... przyszedł do mnie diabeł i powiedział: popraw się, bo już jesteś gorsza ode mnie"