Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość .....ups
Wiedziałaś, że ma żonę i dziecko, zanim się zdecydowałaś na romans z nim?

Gość bzykuń
Bez problemu moglabys go odbic, Ciekawe jak? Możesz napisac coś więcej, jnbx?

Gość .....ups
21:43 [zgłoś do usunięcia] malinka n Przysłała mi zdjecie z nim jal leżą razem.Napisała oto dowód,że on mnie kocha.A ja jej na to:chu..owy dowód bo on śpi.a ona ,że koło mnie to nawet nie leżał.Wtedy jakbym jej fotami pojechała to trzebaby ją reanimować chyba.Jakoś się powstrzymałam. 21:46 [zgłoś do usunięcia] malinka n Najbardziej mnie teraz dręczy co z moim X teraz się dopiero okaże czy to była miłość z jego strony.Jeszcze wczoraj byłam go pewna,dziś już nie. Jak przeczytasz za jakiś czas to, co tu napisałaś, to jednoznacznie siebie określisz. Walczysz o kogoś, kto na to nie zasługuje... a to z kolei ... o Tobie źle niestety świadczy ... ogólnie chora sytuacja ale masz jeszcze szansę,żeby wyjść z niej z twarzą. Od Ciebie zależy, czy okażesz się kobietą,czy ..... osobą bez charakteru. Wybór należy do Ciebie.

Gość .....ups
Bzykuń - ja bym raczej zadała pytanie: Po co ? Czy już jest kobietą aż tak bez żadnej wartości, żeby się schylać po resztki? Po okruchy z czyjegoś stołu? Czy musi się zniżać do tego, żeby walczyć o kogoś, kto tak naprawdę jej nie kocha?

Gość .....ups
one między sobą walczą, a on będzie miał za jakiś czas nowe ciało - bo to że jest nielojalny to już udowodnił, że tchórz - też. Więc o kogo walczyć, o osobę bez honoru, która się szybko wszystkim nudzi i okłamuje najbliższych?

Gość między wodą a lodem
a mnie też ciekawi to, co ciekawi bzykunia :) Jak ?

Gość bzykuń
E tam, ani on dużo lepszy, ani dużo gorszy niż inni kochankowie. Średni statystyczny jest:-). Jeśli oceniać zachowanie w tej konkretnie sytuacji :-). Więc pytanie "po co o niego walczyć" uważam za retoryczne: każdy ma swój gust, swoje uczucia i swoje potrzeby. Nie mnie oceniać te gusta, gdyż sam nie jestem święty :-). W dużo gorszych facetach się kobiety kochają, więc dajmy spokój dziewczynie. Ale bardzo mnie interesuje, jak jnbx walczyłaby o faceta w obecnej sytuacji? Bardzo!!! Jnbx, moje serce jest jak pies, daj mu jeść ;-).

Gość aniulusiaa
ja mam meza i mialam kochanka , przez ok pol roku , oczywiscie sie w nim zakochałam jak nigdy w nikim wczesniej , spotykalismy sie byl sex , rozmowy , spacery , smski itd. i wiesz co sie stało ... rzucił mnie i stwierdził ze juz do mnie nic nie czuje , pewnie mu sie poprostu znudziłam . A tyle sie ogadał ze mu sie podobam , ze ze mna nawet na koniec swiata moze jechać .... powiedzial ze zadnego zwiazku z tego nie bedzie bo czegoś nie ma , ale ze zawsze bedzie moim przyjacielem i ze zawsze moge na niego liczyć pfff ... to bylo 4 dni temu , powiem szczeze ze dopiero dzis wytrzezwialam yhy pilam wodke i ladowalam psychotropy poszlam nawet na strych zeby sie powiesić ale przypomnialo mi sie że mam dziecko i ze ono mnie potrzebuje .... To jest takie upokarzające że nie wiem czy sie kiedys z tego ogarnę więc jesli nie chcesz przez takie cos przechodzić to lepiej zostaw go ty pierwsza bedzie mniej bolało , nie bedziesz upokorzona , znajdz siły i zostaw goscia ... Nie potrzebnie tylko moj mąż cierpial i podwujune zycie to naprawde nie latwa sprawa cos okropnego :(

Gość .....ups
jak dla mnie taki facet to śmieć i tyle:D więc się nawet nie zastanawiam, jak...? poza tym jak mu raz weszło w krew zdradzanie, to dalej będzie to robił będzie potrzebował nowych podniet w postaci innych kobiet

Gość jnbg
Zachowywac sie jak jego zona. Przeslac jej pare fotek, poopowiadac o wspolnych planach, o tym, co kiedy robili. Uswiadomic dokladnie i ze szczegolami, jakiego chooja ma w domu. I tak w kolko do skutku. Zonka go przepedzi to pobiegnie sprintem do kochanki :)

Gość między wodą a lodem
jnbg, i to wystarczy :D ?

Gość bzykuń
Zachowywac sie jak jego zona. Przeslac jej pare fotek, poopowiadac o wspolnych planach, o tym, co kiedy robili. Uswiadomic dokladnie i ze szczegolami, jakiego chooja ma w domu. I tak w kolko do skutku. Zonka go przepedzi to pobiegnie sprintem do kochanki ...po to, żeby ja udusić gołymi rękami!!! Sorry jnby, ale o męskiej psychice to nie masz dużego pojęcia :-) Żaden facet nie będzie z kobietą, która na niego doniosła do żony. Żona go wypieprzy z domu, ale do donosicielki kochanki nie wróci za żadne skarby. Znajdzie sobie inną babkę, a do kochanki się odezwie, chyba że tylko po to, żeby ją obrazić w żołnierskich słowach.

Gość .....ups
:D a ja twierdzę,że on w międzyczasie znajdzie trzecią chętną /i to niejedną, jak taki typ/ ten typ tak ma i już normalny, dojrzały facet załatwia to z żoną od razu i przyjmuje na klatę a następnie planuje przyszłość z tą drugą a o takiego padalca to nie ma co walczyć:)

Gość .....ups
Znajdzie sobie inną babkę .... Też tak myślę :D A poważnie, to teraz kobieto masz tak,że gdzie się nie odwrócić tam dupa z tyłu:) Musisz się teraz kierować zasadą " mniejszego zła" Zmądrzej, póki jeszcze możesz, póki Ci tego "wymarzonego" dziecka nie zrobił :D

Gość jnbg
Nie moge za bardzo pisac, bo biegam po lekarzach. Ale znam przypadki, gdzie kochanki odbily w ten sposob zonom mezow. I zgadzam sie, to faceci bez jaj, ale co kto lubi

Gość .....ups
jak facet jest papuć i łamaga, to każdą metodą można go odbić... ale po co? kogo podnieca taki facet? :O

Gość .....ups
jesoo, a jeszcze mieć z nim dziecko? :O i co wyznaczać dyżury, że w poniedziałki, środy i w piątki siedzi wieczorem z naszym dzieckiem, a we wtorki i czwartki oraz soboty z dzieckiem pierwszej żony? :O a niedziele?:D bo przecież tydzień jest nieparzysty ... to jakaś masakra :O

Gość bzykuń
Ale znam przypadki, gdzie kochanki odbily w ten sposob zonom mezow. W głowie mi się to nie mieści. No, ale jeśli znasz, to z faktami nie będę dyskutował :-).

Gość jnbg
Pomysl moim zdaniem fatalny, kobiety nie powinny w ten sposob walczyc o faceta, chyba ze w przedszkolu, ale jak napisalam niestety bywa skuteczny

Gość bzykuń
A w niedzielę facet będzie mógł w spokoju pooglądać telewizję, bez tych wiecznie narzekających bab wkoło :-).

Gość .....ups
no wiesz... można się licytować : na ile skuteczny? czy na godzinę, czy na miesiąc, czy na dwa? Bo o jakiejś dłuższej skuteczności to raczej nie można tutaj myśleć.

Gość .....ups
A w niedzielę facet będzie mógł w spokoju pooglądać telewizję, bez tych wiecznie narzekających bab wkoło Bzzz... no dokładnie :) Nie chciałam aż tak tego podsumować, ale dokładnie to samo chciałam napisać :) Facet w takiej sytuacji myśli o kupnie jakiejś niezobowiązującej kawalerki lub ... trzeciej .. która taką kawalerkę zaciszną posiada :) spokojnego dnia

Gość jnbg
Mam kontakt z 2, wiecej moge napisac dopiero kolo 14.00

Gość 35--latka
To wszystko jest tragiczne a nie zabawne , bo tak się właśnie pakujemy w takie związki a później to usiąść i płakać albo skoczyć z mostu.

Gość truuuuuuu
Hej 35 latko Poddałam się i odebrałam ten cholerny telefon .....

Gość 35--latka
truuuu skąd ja to znam , nie musisz mi się tłumaczyć , bo ja zrobiłam jeszcze coś głupszego , bo się spotkałam

Gość 35--latka
i wszystkie poukładane myśli trafił szlak

Gość 35--latka
a nie napisałam o tym od razu żebyś Ty nie popełniła jakiegoś błędu a jednak zabrakło sił tak jak i u mnie

Gość truuuuuuu
Przecież jak On mi nie pomoże to ja sama nie dam rady ....

Gość truuuuuuu
Najgorsze jest to że w srodę na szkoleniu się spotkamy....