Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość aneczka3231
ZS w wulgarny i chamski sposób poniża kobiety, które piszą na forum. Żaden inteligentny i dobrze wychowany mężczyzna nie zwraca się do kobiet w taki sposób: "ale pie**olnieta egoistka z ciebie" Nic nie usprawidliwia pisania czegoś takiego na forum. ZS ma to oczywiście gdzieś, tak samo jak ma gdzieś jakąkolwiek krytykę swojego postępowania. Co najlepiej świadczy o tym, że jego metody krytyki są również o kant dupy potłuc, bo sam jest najlepszym przykładem niereformowalnego forumowicza kafe :-). Dlatego uważam, że on poniża ludzi wyłącznie po to, żeby poprawić swoje kulejące poczucie własnej wartości. A musi to poczucie być bardzo niskie, skoro poświęca na to tyle cennego czasu ze swojego życia. Nota bene uwazam za żart pisanie przez kobietę "z poważaniem" do człowieka, który zwraca się do innych kobiet per "pierdolnięta egoistka". Takich mężczyzn się nie poważa. Nawet jeśli potrafią również wydusić z siebie "kłaniam się nisko". Chamem się nie bywa, chamem się jest.

Gość truuuuuuu
Aneczko Brawo, brawo ZS TO ZWYKŁY POSPOLITY CHAM MOŻE MIAŁ KIEDYŚ KOBIETĘ, ALE MIAŁ ZA MAŁEGO I GO W ROGI WALNĘŁA:) HI HI CÓŻ TAKIE ŻYCIE :) A TERAZ WCHODZI NA FORUM KAFE I PRÓBUJE PODBUDOWAĆ SWOJE ZRANIONE MĘSKIE EGO KOSZTEM OBRAŻANIA INNYCH LUDZI. Wylogowuje się więc nie interesuje mnie Twoja odpowiedź palancie :) Aneczka i cała reszta trzymajcie się oprócz oczywiście jednego intruza. Bajo :)

Gość już może nawet anna
aneczka3231, poruszasz ważny temat poniżania. Na topiku, na którym produkują się kobiety zamężne, DAJĄCE DUPY jakimś innym gościom. Może dodasz jednak kilka słów o ich PONIŻANIU SAMYCH SIEBIE, o poniżaniu przez nich swoich mężów, dzieci, rodziców i wielu jeszcze innych osób. Czym jest wobec tego nadmiar wulgaryzmów wypowiadanych w celu ZAAKCENTOWANIA braku akceptacji dla KUREWSKICH ZACHOWAŃ tych Szanownych Pań? To pikuś Pan Pikuś Z poważaniem (a jakżeby inaczej) M.

Gość aneczka3231
Czym jest wobec tego nadmiar wulgaryzmów wypowiadanych w celu ZAAKCENTOWANIA braku akceptacji dla K**EWSKICH ZACHOWAŃ tych Szanownych Pań? Wiesz co, jest mi obojętne, czy one "dają dupy", czy nie, czy się tym puszczaniem poniżają, czy nie. Nie mam powodu ani potrzeby poniżania ich. Powtórzę to: JA NIE MAM POTRZEBY ICH PONIŻANIA. Mogę je nawyzywać, ale po co mam to robić? Tak samo nie zamierzam ich oceniać. Ich życie, ich sprawa. To jest publiczne forum i każdy ma równe prawo pisać tu, co chce napisać. Kochanki szukają tu kogoś, z kim mogą pogadać. Możesz mi zatem odpowiedzieć na pytanie: Czego szukają tu ci, którzy je wyzywają? Jakie swoje potrzeby spełniają poniżając te kobiety? Ja swojego syna wychowuję w taki sposób, żeby miał szacunek dla wszystkich ludzi. Dla mężczyzn i dla kobiet. Szacunek mężczyzny do kobiety przejawia się m.in. poprzez sposób, w jaki mężczyzna zwraca się do kobiety. Nie wyobrażam sobie, żeby mój syn powiedział kiedykolwiek do kobiety "pierdolnięta egoistko". Bez względu na to, czy ona będzie kochanką, czy prostututką. Bez względu na to, czy napisałby o tym na forum. Nic nie usprawiedliwia poniżania innych ludzi. NIC. Nawet to, że możesz uważać tych innych ludzi za gorszych od siebie.

aneczko a moze porozmawiamy o hipokryzji? :-) nazywasz mnie chamem, ponizam kobiety, a co piszesz o mnie? :-) oczywiscie mi jest to calkowicie obojetne co napisze o mnie osoba, ktora kompletnie mnie nie zna, ale chodzi o fakt zarzucania innym tego co sami robimy, prawda? jak juz tak sie rozpisalas o swoich anielskich zasadach i o sposobie wychowywania dzieci to rozumiem, ze doradzisz im nastepujace teksty: żeby poprawić swoje kulejące poczucie własnej wartości. A musi to poczucie być bardzo niskie, skoro poświęca na to tyle cennego czasu ze swojego życia. MOŻE MIAŁ KIEDYŚ KOBIETĘ, ALE MIAŁ ZA MAŁEGO I GO W ROGI WALNĘŁA HI HI - tego juz nie skrytykujesz, prawda? :-) jakie to wygodne zdążycie wytrzepać jeszcze ze 150 000 postów na babskim forum Bo kochanki zawsze będą pisały na forum o swoich problemach, a ZS zawsze będzie życiowym nieudacznikiem, który pompuje ego poniżaniem kobiet. no pieknie droga aneczko, pieknie :-) jestes taka krysztalowa :-)

i doskonale wiem jaka odpowiedz sie cisnie aneczce na usta ona tylko stwierdza fakt :-) a ja ponizam :-) to jest doskonale :-) i takie typowe na tym forum, znak mialkich ludzi, znak moralnosci kalego, tak typowej dla wiekszosci uzytkownikow

aaa wiem bo to jest tak droga aneczko, ze mezczyzna ma szanowac kobiete - bo tak! a kobieta nie, mezczyzna musi na szacunek zapracowac :-) doskonale :-) tak wychowujesz swoje dzieci?

Gość jnb!
Hej Truuuu! Jak nastrój przed spotkaniem?

Gość aneczka3231
nazywasz mnie chamem, ponizam kobiety, a co piszesz o mnie? A ty nie uważasz się za chama...:-) ona tylko stwierdza fakt a ja ponizam A uważasz, że nie poniżasz? Odpowiedz szczerze, skoro jesteś podobno "zawsze szczery" :-) i takie typowe na tym forum, znak mialkich ludzi, znak moralnosci kalego, tak typowej dla wiekszosci uzytkownikow To dlatego tyle czasu spędzasz na tym forum? Bo czujesz się lepszy niż większość użytkowników?

Gość truuuuuuu
jnb Witaj Dziś miałam dużo pracy i jakby starałam się nie myśleć. Heh co tu mówić.... przecież wiesz...... Damy radę ... musze się tego trzymać i tyle .............. Dziekuję

Gość aneczka3231
tak wychowujesz swoje dzieci? A ty jak wychowujesz swoje dzieci? Wiem, wiem...pytanie pozostanie bez odpowiedzi. Jak każde pytanie, na które odpowiedź byłaby dla ciebie niewygodna.

Gość jnb!
Dokładnie! Podoba mi się Twoje podejście :D

Gość truuuuuuu
jnb Odezwię się w poniedziałek i dam znać jak się potoczyło, Chyba że do tego czasu pierdolnę w kalendarz :)

Gość jnb!
OK, mam nadzieję, że pójdzie w miarę gładko. To do poniedziałku, trzymam kciuki :)

Gość już może nawet anna
"Nie wyobrażam sobie, żeby mój syn powiedział kiedykolwiek do kobiety "pie**olnięta egoistko"." Ty nie wyobrażasz sobie bardzo wielu innych rzeczy również. Odpowiadam klasyczną już wypowiedzią na tym forum: "nie byłaś w takiej sytuacji to nie wiesz, ja też sobie nie wyobrażałam......" - fajna nie? uwielbiam takie. Tego co może powiedzieć jutro Twój syn nie musisz sobie wyobrażać. Chociaż gdybyś miała troszkę wyobraźni to byłabyś przygotowana i szok byłby mniejszy. Jak TWOJEGO SYNA skrzywdzi jakaś PIERDOLNIĘTA EGOISTKA to sama tak powiesz. To wcale nie jest takie trudne do wyobrażenia...... Ilu rzeczy jeszcze nie tak dawno nie byliśmy sobie w stanie wyobrazić? Ile nowych słów pojawiło się w słownikach języka polskiego; słów które jeszcze niedawno uważane były...... Język jest narzędziem komunikacji. W tym aspekcie nie jest tak ważna jego kwiecistość, jak skuteczność. Jedna osoba powie, że ktoś oszczędnie gospodaruje prawdą - pięknie powiedziane, nie? Druga powie wprost - on kłamie. Ja nie preferuję owijania gówna w błyszczący papierek i twierdzenia, że pachnie niezbyt przyjaźnie. A jeżeli ktoś gówno nazwie gównem, to dlaczego mam się oburzać? Bo nie powiedział KAŁ? Jak go zwał, tak go zwał GÓWNO ZAWSZE BĘDZIE GÓWNEM.

Gość ojdana35
"Nie wyobrażam sobie, żeby mój syn powiedział kiedykolwiek do kobiety "pie**olnięta egoistko"." a ja sobie wyobrazam,wyobrazam sobie takze to iż nie bedzie szanował kobiet które się nie szanują,które nie szanują swoich partnerów np ich ZDRADZAJĄC. szacunek to takie wielkie słowo,szkoda ze większość ludzi nie rozumie ich znaczenia:)

Gość ELA U.S.////
Bo ZS w wiekszosci ma racje. Piszecie tu dniami, nocami, miliony postow, postepujecie jak kretynki w swoicm zyciu, lamentujecie, zadajecie bezsensowne pytania, oczekujecie rad. Jestescie zalosne, nie mowie, ze wszystkie, ale 98 % na kafeterii, sadzac wylacznie po spojrzeniu na tytuly postow. Czepiacie sie kogos, kto krotko, ironicznie, sarkastycznie, dosadnie mowi to, co wam lub innym zajmuje 34 567 postow. Co was boli ? ZS ma prawo do wydawania swoich opinii i jesli was bola, to chyba musi cos w nich byc :)

Gość aneczka3231
Język jest narzędziem komunikacji. W tym aspekcie nie jest tak ważna jego kwiecistość, jak skuteczność. Pierdolisz od rzeczy :-(.

Gość truuuuuuu
Zs Znowu się przylepiłeś, no tak temat założony przez Ciebie jak widać nie cieszy się powodzeniem Maja Cię głęboko w .......... W sumie to się wcale nie dziwię, ale zastawia mnie pewien fakt. Ale to może później.... Zajęta jestem.

Gość ELA U.S.////
aneczka...wlasnie dosadnie udowodnilas jaka jestes pierdolnieta egoistka i do tego imbecyl 🖐️ A tak sie pruja na ZSa..

Gość ELA U.S.////
Tak na marginesie..temat ZSa, ten o zastanowieniu sie uwazam za wyjatkowo dobry i szkoda, ze 98 % nie przemysli tego. Ale mow do gowna, to cie osra .

Gość aneczka3231
aneczka...wlasnie dosadnie udowodnilas jaka jestes pie**olnieta egoistka i do tego imbecyl hahaha, czekałam na to :-) Mowa skuteczna jest dobra wtedy, kiedy to "my" mówimy, a kiedy do nas mówią, to już musi być mowa "kwiecista" :-) Jak się nazywa taka postawa?

temat założony przez Ciebie jak widać nie cieszy się powodzeniem bo ludzie, ktorzy go przeczytaja dziela sie na trzy grupy: 1. jest dla nich oczywisty 2. jest dla nich kompletnie niezrozumialy 3. jest dla nich zrozumialy ale wola sie nie przyznawac, ze wlasnie tak sie zachowuja jak opisalem pozdrawiam truu, jestes taka krysztalowa, prawie jak aneczka

aneczko a moze porozmawiamy o hipokryzji? nazywasz mnie chamem, ponizam kobiety, a co piszesz o mnie? oczywiscie mi jest to calkowicie obojetne co napisze o mnie osoba, ktora kompletnie mnie nie zna, ale chodzi o fakt zarzucania innym tego co sami robimy, prawda? jak juz tak sie rozpisalas o swoich anielskich zasadach i o sposobie wychowywania dzieci to rozumiem, ze doradzisz im nastepujace teksty: żeby poprawić swoje kulejące poczucie własnej wartości. A musi to poczucie być bardzo niskie, skoro poświęca na to tyle cennego czasu ze swojego życia. MOŻE MIAŁ KIEDYŚ KOBIETĘ, ALE MIAŁ ZA MAŁEGO I GO W ROGI WALNĘŁA HI HI - tego juz nie skrytykujesz, prawda? jakie to wygodne zdążycie wytrzepać jeszcze ze 150 000 postów na babskim forum Bo kochanki zawsze będą pisały na forum o swoich problemach, a ZS zawsze będzie życiowym nieudacznikiem, który pompuje ego poniżaniem kobiet. no pieknie droga aneczko, pieknie jestes taka krysztalowa :-)

Gość ojdana35
a czy pstryk i zaczniecie myslec? haha za dużo wymagasz :P

Gość Ela U.S. /////
Ale aneczka...ty i tak nic nie zrozumiesz :(

Jak każde pytanie, na które odpowiedź byłaby dla ciebie niewygodna. to tez jest doskonale, aneczka przeciez odpowie na kazde pytanie, nawet takie niewygodne jak: czy z twoich postow aneczko plynie hipokryzja? :-)

no nie mowcie mi, ze za wyjatkiem moich wulgaryzmow nie moglyscie sie do niczego przyczepic przeciez tak nie jest, prawda? przeciez opowiadam banaly, bezuzyteczne, prawda? slicznie pozdrawiam was male sikoreczki kochaneczki (to chyba nie jest obrazliwe - jesli jest to przepraszam ) :-)