Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vivienna

miałyście kochanka? Jak to sie skończyło ?Doradźcie !!

Polecane posty

Gość Zdarza mi się...
czy myśląc o Tobie był mniej dyspozycyjny dla żony i dzieci? czy tracili coś jego najbliższe osoby, jego rodzina, dzieciaki?" Tak... Nawet w pracy go pytali, czy coś się w domu nie stało itd. Bo potrafił się zawieszać i dopiero po paru godzinach z tego wychodzić, gdy po drodze gdzieś mnie widział... Skoro jeszcze częściej widział mnie pod domem, niż na mieście to raczej tracili...

"...Nic jednemu nie zaprzecza. Ja jestem bierna zupełnie, to fakt... Ale o nim nie można powiedzieć, że jest nachalny... Nawet dzisiaj napisał ze strachem, czy mój sms czasem nie oznacza, że mam go dosyć..." Oj, widocznie Ty tym żyjesz, ja szukam sobie innych podniet życiowych jakoś nie inspiruje mnie zajmowanie się żonatym facetem z dojrzałością nastolatka.

Gość Zdarza mi się...
[zgłoś do usunięcia] Nadzieja8 Zdarza mi się na niektóre pytania musisz sobie odpowiedzieć sama nie wszystko zrobi za ciebie przeciętna osoba z forum.... " Na jakiej podstawie wnioskujesz, że szukam u was odpowiedzi? Ja tylko polemizuje z twoim pytaniem... Odpowiedzi są mi zbędne... Ty masz z tym problem, ja żadnego...

Gość Zdarza mi się...
Oj, widocznie Ty tym żyjesz, ja szukam sobie innych podniet życiowych" Tak już wiem, podnietą jest dla ciebie życie innych. Cieszę się, że ci także dostarczyłam takiej podniety. :D

13:20 [zgłoś do usunięcia] smieszna zona v Spotkałam się z takim przypadkiem ...tyle że pomimo jego starań(i ciacho nieziemskie..uff) odesłałam go do żony. Dwa lata próbował pisał dzwonił kurcze jak sobie przypomnę to nie wiem czy śmiać się czy płakać . Całkiem nidawno spotkałam znajomą stoimy gadamy plotkujemy hihi i weszłyśmy na temat pana D. co się okazało miała ten sam problem z tym panem. Wychodzi na to że taki typ z niego ....... no baaa, ilu jest takich, to szok :) i czasami widać,że łapią się na to z pozoru fajne, inteligentne kobietki

Gość Zdarza mi się...
Kobiety w temacie raczej się nie łapią. Łapią się tylko te, które nie znają tematu... Ja odróżniam playboya...

Zdarza mi się... a proszę ale muszę Cię rozczarować pracuję na kompie, a w międzyczasie odpisywałam na t. posty:) więc nie pochlebiaj sobie mi zwyczajnie żal takich kobiet, które muszą sobie takim tanim kosztem podwyższać samoocenę.... lecę życzę mądrych posunięć /w znaczeniu decyzji/

Gość Zdarza mi się...
Nadzieja8 - a kto nie pracuje na kompie? My wszyscy... ale jakoś każdy pracujący na kompie nie ma na kafeterii stałego nicku, ani też przez wiele stron nie żywi się cudzym życiem.

Gość Zdarza mi się...
Nie dziękuj... :D Cieszę się, że masz tyle podniet i radości... :P

sądzę,że więcej będę miała podniet na ścieżce rowerowej :D

Gość jnbl
Tez ide na rower. Pierwszy raz od nastu lat. Ciekawe, czy sie naprawde nie zwpomina...

Gość itdbhj
Kazda mysli ze jest wyjatkowa ze zdobycie jej numeru bylo wyjatkowe ze na jej widok zawiesza sie chlop na pare godz.baa nawet dni. I kazda rozpoznaje playboya ..jasneeeee

Gość Zdarza mi się...
Nadzieja8 sądzę,że więcej będę miała podniet na ścieżce rowerowej" I dlatego siedzisz tutaj tyle godzin... :D Tak jakby net ograniczał się do moich wpisów.... :D I jakbyś nie miała wyboru...

Gość Zdarza mi się...
itdbhj Kazda mysli ze jest wyjatkowa ze zdobycie jej numeru bylo wyjatkowe ze na jej widok zawiesza sie chlop na pare godz.baa nawet dni. I kazda rozpoznaje playboya ..jasneeeee" Oj tam, oj tam... jeśli tutaj siedzą wszyscy psycholodzy z całej Polski, to wszystko jest możliwe... :D

Gość jnbf
Boli dupa :(

Gość sama nie wiem,
Zdarza mi się poznaje każdego playboya, a oni od razu dziwkę chętna na romansik :-)

Gość sama nie wiem,
Kochaś zachowuje się jakby miał 16 lat, a jego nowa wybranka na kochankę na 15. W sumie pasują do siebie :-) Para gówniarzy :-)

Gość Zdarza mi się....
Dostałam od słodziaka smska całuje mnie słodko na dobranoc.

Gość Super wypasiona nokiiija
Do zdarza sie... Czytam twoj watek od h, i nawet mnie wciaglo :) mam prosbe zebys nie porzucala topicu no matter co sie wydarzy w twoim zyciu ok?? Obiecasz mi to?? I relacjonuj co dalej z tym romansem. Wiedz ze masz we mnie mini fanke :) Moglabym tu rzucic jakies sunday school phrases ale po co? Juz dosc sie tu napisali i nakomentowali. Toba sie nie martwie, jestes w miare stabilna, wiesz co wazne w zyciu,ale ten chlopak? 4 lata byl w malzenstwie i myslal o innej, masakra. Co na to zona i dziecko? W sumie nie powinnas go krzywdzic, jesli nie chcesz go na powaznie, zostaw go. Chlop sie zauroczyl, nie wie co robi, z tego moze byc taka zadyma ze ohhhooo. Ok to czekam na wpis. Ile masz wzrostu i ile wazysz ze tak martwisz sie ze zle wygladasz?

Gość Siostra psychologa
Do zdarza mi sie prosze cie o opinie na to co napisze. Moja siostra jest psychologiem i mi opowiadala ze raz omawiali przypadek kobiety ktora zdradzala i jej powiedzieli ze najwazniejsze to ja umoralnic bo to co robi jest nieuczciwe i nieetyczne. Padlo zapytanie czemu ta kobieta nie ma wyrzutow sumienia (bo nie miala) i ze jej terapia bedzie polegala na tym aby jej naprostowac myslenie i wyksztalcic sumienie na nowo. I tutaj pytanie czy ty zdarza ci sie masz wyrzuty sumienia ze zdradzalas i zdradzasz meza?? Prosze zauwazcie ze inne kobiety w tym watku pisza ze owszem zdradzaja, ze to silniejsze od nich, ale towarzyszy im wielkie poczucie wstydu i wyrzuty sumienia. Jedna nawet napisala '5 min przyjemnosci z kochankiem, a potem nic tylko depresja z tego powodu'.Pisza ze wyrzuty sum. je niszcza, staja sie wrakiem czlowieka, uciekaja sie do psychtropow i alkoholu, nie moga zyc z jednej strony majac meza , z 2 kochanka. Wiec jak sie do tego ustosunkujesz? Czy masz wyrzuty sumienia?

Gość Do Zdarza mi się
Ojojoj - słodziaka na dobranoc :-) Jakie to miłe. Gdyby tylko nie jego żona obok i twój mąż, to byłoby ok :-)

Gość Do Siostry psychologa
Raczej nie doczekasz się odpowiedzi, bo ona na wygodne pyytania ci nie odpowie :-)

Gość oj szczery szczery
i po co te złośliwości: ;-) Z rana człowiek jeszcze śpi, wiadomo, że ktoś myślał o trudnych pytaniach :-)

Gość oj szczery szczery
Sma jesteś kretyn :-) Udanego dnia

Gość Zdarza mi się....
To o tym słodziaku to był podszyw, to nie ja pisałam... Wieczorem to mi tylko napisał, że bardzo tęskni... :P

Gość Zdarza mi się....
sama nie wiem, Kochaś zachowuje się jakby miał 16 lat, a jego nowa wybranka na kochankę na 15. W sumie pasują do siebie Para gówniarzy" "Miłość" i jej namiastki, to zawsze gówniarstwo... Każda rozważna miłość, nie jest prawdziwa, a już na pewno nie piękna... Bo co to za rachowanie i rozważanie? Każdy prawdziwie zakochany zachowuje się jak głupi dzieciak. I to cały urok miłości, lub jej namiastki...

Gość Zdarza mi się....
Super wypasiona nokiiija Do zdarza sie... Czytam twoj watek od h, i nawet mnie wciaglo mam prosbe zebys nie porzucala topicu no matter co sie wydarzy w twoim zyciu ok?? Obiecasz mi to?? I relacjonuj co dalej z tym romansem. Wiedz ze masz we mnie mini fanke Moglabym tu rzucic jakies sunday school phrases ale po co? Juz dosc sie tu napisali i nakomentowali. Toba sie nie martwie, jestes w miare stabilna, wiesz co wazne w zyciu,ale ten chlopak? 4 lata byl w malzenstwie i myslal o innej, masakra. Co na to zona i dziecko? W sumie nie powinnas go krzywdzic, jesli nie chcesz go na powaznie, zostaw go. Chlop sie zauroczyl, nie wie co robi, z tego moze byc taka zadyma ze ohhhooo. Ok to czekam na wpis. Ile masz wzrostu i ile wazysz ze tak martwisz sie ze zle wygladasz?" Hej... dzięki.. postaram się.. Też mnie trochę martwi, jednak może lekcja mu taka potrzebna? Mam 1,70 ... w butach 180 cm. Wagi nie powiem, bo to jest dla mnie dramat... już nawet cellulit mam... dramat. Jakaś tam gruba nie jestem, jednak nigdy tyle nie ważyłam. Powiem może tyle, że nosiłam 36 rozmiar, a teraz 38, a czasem jakieś ubranie nawet 40, więc wyć mi się chce...