Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja zrobilam:((

przejchałam kota:(

Polecane posty

Gość chcę zrobić ankietę
ja nie mam wyjebane, że 3/4 społeczeństwa to nieczułe zjeby to nie znaczy że każdy nei przjmuje się losem zwierząt

Gość annia.....................
Greis wypad..............

Haha ... pojeby ;] Bardziej sie martwicie losem zwierząt niz ludzkim losem ;] a ten wypadek to wina kota i tyle ;]

Gość chłopak z tatuażem
kot był w szoku i skakał z bólu jak mu łeb rozjechałas i ci powiem że na bank zdechnie. ja miałem przypadek ze moj wlasny lot zginal na moim podwórku jak siedział w nadkolu poloneza od pracownika a ten chuj poszedł przestawić tego trupa i mi przejechał kurwa mojego kotka i tak samo skakał, mózg mail rozjebany i po chwili zdechł. Byłem wkurwiony na maksa ale koty tak maja do sieboe ze wylatuja pod koła w ostatniej chwili wiec nie zadreczaj sie bo to nic nie da.

Gość chłopak z tatuażem
kot był w szoku i skakał z bólu jak mu łeb rozjechałas i ci powiem że na bank zdechnie. ja miałem przypadek ze moj wlasny lot zginal na moim podwórku jak siedział w nadkolu poloneza od pracownika a ten chuj poszedł przestawić tego trupa i mi przejechał kurwa mojego kotka i tak samo skakał, mózg mail rozjebany i po chwili zdechł. Byłem wkurwiony na maksa ale koty tak maja do sieboe ze wylatuja pod koła w ostatniej chwili wiec nie zadreczaj sie bo to nic nie da.

Gość werdykt ostateczny
zjadłem kupe i przepraszam za oskarżenie kotka kot przechodził na zielonym więc nie jest winny, winna jest kretynka co nie umie jeździć i wsiada do starego grata bez hamulców bo tata jej kazał

Haha...;] Bardziej sie przejmujecie losem zwierzat niz ludzkim ... Przykre troche...;]

Gość werdykt ostateczny
zjadłem kupe i przepraszam za oskarżenie kotka kot przechodził na zielonym więc nie jest winny, winna jest kretynka co nie umie jeździć i wsiada do starego grata bez hamulców bo tata jej kazał

Gość werdykt ostateczny
zjadłem kupe i przepraszam za oskarżenie kotka kot przechodził na zielonym więc nie jest winny, winna jest kretynka co nie umie jeździć i wsia

Gość werdykt ostateczny
głupie qrwy bez mózgu nie powinny wsiadać za kierownice

Gość łoooo matko boska
ale Wy pierdolnięci jesteście ;D aż się Was miło czyta w popołudniowa sobotę :) Dostarczacie mi rozrywki ;)

Gość łoooo matko boska
ale Wy pierdolnięci jesteście ;D aż się Was miło czyta w popołudniowa sobotę :) Dostarczacie mi rozrywki ;)

Gość łoooo matko boska
w dzieciństwie wyrywałam skrzydła motylom wtedy miałam niezly ubaw, to była mega rozrywka

Gość Ksiądz Rafał
Mam nadzieję że temu kotkowi będzie dobrze w niebie. Świeć panie nad jego duszycką.

Gość Ksiądz Rafał
Mam nadzieję że temu kotkowi będzie dobrze w niebie. Świeć panie nad jego duszycką.