Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czytylkoja

Marzy mi się białe małżeństwo - gdzie znaleźć takich ludzi jak ja?

Polecane posty

Gość As 27 Łódź
Witam, poznam aske, jestem przeciętnym 27 latkiem z Łodzi, więcej szczegółów na maila calkowiciezwyczajnyczlowiek@gmail.com

Gość mk90
dziewczyna, 24, pozna aseksualną dziewczynę :)

Gość gość
Zwizaek bez seksu nie istnieje i koniec. Nie chcesz uprawiac seksu ok ale jezeli jednoczesnie chcesz miec faceta i dziecko ( adoptowane chociazby) to to juz jest dziwne. Chcesz faceta czyli jednak potrzebujesz bliskosci. Mysle ze masz jakis uraz i dlatego. Seks nie jest najwazniejszy ja sama jakiegos wielkiego temperamentu nie mam ale WCALE? Nie wiem zycze ci powodzenia w szukaniu ale dla mnie to dziwne. Jakbym nie czula zadnego pociagu seksualnego to bylabym sama bo wiem ze wiekszosc facetow w koncu by nie wytrzymalo.

Gość gość
Może poszukaj geja, który chce mieć przykrywkę?

Gość gość
Witam serdecznie. Poszukuję dziewczyny do stworzenia "białego związku", opartego na przyjaźni, zaufania i wzajemnym wsparciu. Fajny, czysty układ. Oferuję: siebie (mam 25 lat, 180 80 brunet ,chyba :) przystojny:), mieszkam w niedalekich okolicach Warszawy, lubię porozmawiać o wszystkim, gdzieś wyjechać zjeść to moja wada. Poszukuję: bratniej duszy, przyjaciółki, z którą będę mógł o wszystkim porozmawiać, którą będę mógł przytulić, pocieszyć i liczyć na pocieszenie, zrozumieć i liczyć na zrozumienie. Dziewczyny w wieku od 18 do 25 lat, z którą nawiążę fajną relację i stworzę "biały związek" .Bardzo proszę o maile (tylko poważne).....!

Gość gość
Poznam partnera max do czterdziestki do białego związku bez dzieci. Nie szukam geja do przykrywki, jestem as... aseczka(a)o2.pl

Gość Foreveryoung

Poznam dziewczynę do białego związku opartego na przyjaźni, wsparciu i zaufaniu:) Mam 25 lat, mieszkam pod Łodzią, wykształcony, pracujący, zmotoryzowany, z ambicjami, normalny chłopak, wrażliwy i przyjacielski 😉 Chciałbym stworzyć fajną relację i wspólnie kroczyć przez życie. Mail: meetme25@wp.pl