Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze jeszcze jest szansa

Ile trzeba zarabiac zeby byc atrakcyjnym?

Polecane posty

"czyli jeśli kobieta ma inne zdanie to ich odpowiedź brzmi : nie bo nie hahah a potem mają pretensje, że żadna ich nie chce hahah" A co wspólnego mają rzeczy które wypisujesz do tego czy ktoś nas (mnie) chce czy nie? Trzeba na kafe wejść i cię poczytać aby to wiedzieć?

Gość idealna skora
jakie masz mankamenty fizyczne?

W mojej rzeczywistości mężczyzna nie musi mieć kasy - wystarczy, że ja ją mam - nie musi być przystojny - jeszcze mi go jakaś zazdrosna koleżanka odbije - powinien mieć coś całkiem innego ale to nie o tym ten temat - bo znowu powiesz, że bzdury piszę :):):) czy taka odpowiedź cię satysfakcjonuje ??

nie mam mankamentów fizycznych hahaha :):):) mój jedyny mankament, oprócz wredego charakteru hahahah to życie w biegu :) ale ja to kocham i już :):) czemu zawsze ktoś szuka dziury w całym :)

oj to chyba nie było pytanie do mnie hahha :) ok spadam dalej do pracy :):):) powodzenia w szukaniu autorze :)

Gość 8585449549
Sylvia chyba juz nie jest mloda. Dla starszych kobiet (czyli z refguly fizycznie mniej atrakcyjnych) wyglad czy pieniadze faceta juz nie sa az takie wazne. Zreszta faceci w ich wieku oraz starsi wola z reguly mlodsze kobiety, wiec starsze panie musza obnizac wymagania.

Gość moze jeszcze jest szansa
rozne ale widzialem juz nie raz jak o wiele brzydsi ode mnie mieli u boku piekne i wartosciowe kobiety (mierzacy 160 wazacy 150 kilo faceci z glowa ogra nawet jesli maja pieniadze to spotkac ich mozna w towarzystwie pan o ktorych co drugi facet marzy - ja wygladam na szczescie troche lepiej od nich takze mam nadzieje ze wystarcza mniejsze zarobki niz te z 6 zerami) i chyba najlatwiej to na wsiach szukac wybranki bo tam osoby majetne sa bardzo atrakcyjne dla kobiet :)