Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadam pytanie.

Czy praca na kasie w markecie jest ciazka??

Polecane posty

Gość zadam pytanie.

Witam tak sie zastanawiam czy praca na kasach w hipermarketach np, to jest ciezka praca?? I czy tam jest duza rotacja pracownikow? Jak myslicie, a moze wiecie od kogos albo sami tam pracujecie gdzies w markecie na jakims stanowisku? Czy taka praca w markecie na kasie ogranicza sie tylko do pracy NA KASIE czy tez sie zajmuje taka osoba czyms innym przez kilka godzin / dniowke bo chyba nie siedzi bite 8 h na kasie?????

Gość ladacełe kosmatełe,,,,,
siedzi sie w pampersie w niektórych hipciach

Gość zadam pytanie.
Ja pytam poważnie- prosze o konkretne odpowiedzi. Przeciez sa jakies przerwy kiedy mozna skorzystac z ubikacji chyba? A jak w danej chwili niema to mozna chyba sobie zrobic - zamknac kase i poleciec??

Gość fgfghhgjjk
podobno w lidlu te panie co siedzą na kasie, to jeszcze po godzinach zasuwają i rozpakowują towary, wiec raczej fajn e to nie jest

Gość zadam pytanie.
No ale ja prosze o konkrety - niby dlaczego?? W swieta markety sa nieczynne......

Np.w Kauflandzie mają 30min przerwy nic po za tym na 8godz pracy. jak masz potrzebę wyjścia do toalety to się zamieniają. Jestem kierowniczka w Kauflandzie(food).

Gość swieta tzn wielka sobota
wigilia... :O🖐️

Gość zadam pytanie.
No ale praca jako praca czy jest rzeczywiscie taka ciezka?? W jakich godzinach to jest praca ta na kasie np? I czy to jest bite 8 godzin na samej kasie?

Praca jak praca ale osobiście wolę wkładać towar w półki niż na kasę iść oczywiście wołają nas gdy są długie kolejki,nie chętnie idę na kasę. Godziny są różne w zależności od której jest market czynny. No i masz pół godzinną przerwę.

Praca jak praca ale osobiście wolę wkładać towar w półki niż na kasę iść oczywiście wołają nas gdy są długie kolejki,nie chętnie idę na kasę. Godziny są różne w zależności od której jest market czynny. No i masz pół godzinną przerwę.

Gość ggfdzx
Pracowałam a Selgrosie umazalam się jak świnia i musialam zrobić awanturę o przerwę żeby na moment wyjść do toalety .Teraz mam ogromny strach przed podjęciem pracy w marketach , bo mam obfite miesiaczki .

Gość była biedrona
w biedronie kasjerki przez 8 do 12 godzin zasuwają albo na kasie a jak nie ma kolejek to rozstawiają towar, zasuwają z paleciakami na magazynie i wszędzie biegiem a przerwy jest 15 minut. Jedyny plus tej pracy, ze nigdy wcześniej i nigdy później ( pracowałam tam dwa lata temu przez pół roku) nie miałam tak zarąbiście idealnej figury. na tym zalety się niestety kończą chociaż ostatnio słyszałam, że podnoszą pensje. W każdym razie w biedronce nie warto ujawniać się z tym, że potrafi się samodzielnie myśleć ani tym bardziej, że zna się swoje prawa.

Gość zadam pytanie.
A jak sie nazywa to stanowisko gdzie osoba wyklada towar na polki ale w ciagu dnia a nie w godzinach nocnych bo sa takie w nocnych tona takie cos to nie chce isc zeby w nocy wykladac towar. Za dnia by mi pasowalo wykladac towar na polkach. I czy pensja sie rozni duzo miedzy tymi na kasie a tymi co wykladaja towar na polki??

Gość była biedrona
w biedronie kasjerki przez 8 do 12 godzin zasuwają albo na kasie a jak nie ma kolejek to rozstawiają towar, zasuwają z paleciakami na magazynie i wszędzie biegiem a przerwy jest 15 minut. Jedyny plus tej pracy, ze nigdy wcześniej i nigdy później ( pracowałam tam dwa lata temu przez pół roku) nie miałam tak zarąbiście idealnej figury. na tym zalety się niestety kończą chociaż ostatnio słyszałam, że podnoszą pensje. W każdym razie w biedronce nie warto ujawniać się z tym, że potrafi się samodzielnie myśleć ani tym bardziej, że zna się swoje prawa.

Gość zadam pytanie.
A jak sie nazywa to stanowisko gdzie osoba wyklada towar na polki ale w ciagu dnia a nie w godzinach nocnych bo sa takie w nocnych tona takie cos to nie chce isc zeby w nocy wykladac towar. Za dnia by mi pasowalo wykladac towar na polkach. I czy pensja sie rozni duzo miedzy tymi na kasie a tymi co wykladaja towar na polki??

Gość zadam pytanie.

Merchandiser tak nazywa się ta osoba. To tak nie ma że ty sobie wybierasz godziny pracy tylko oni ustalają i dawają grafiki znaczy dyrektor marketu. a nocki powiem Ci ze sa lepsze od dniówek bo ludzie nie chodzą nie kręcą się i nie pytają gdzie co jest. I możesz sobie w nocy na spokojnie wszystko robić.

Gość zadam pytanie.
Halo,moze ktos jeszcze odpowie? andziaa2 odpiszesz?

Gość zadam pytanie.
Aha no nie wiem ale ilemozna nanocki pracowac? Wlasnie chcialam zapytac ile dni wolnych masie w tygodniu pracujac w markecie? Czy tez sie przestrzega tam40 godzinnego tygodnia pracy czy pracujesie np 6 dni w tygodniu lub 7 bezprzerwy? Jak to jest?

Gość jaodpowiemci
ja Ci powiem pracowalam w markecie i bylo tak, ze zmiany od np 8 -16 i ciagle na kasie a np zmiana od 16 do konca i potem jeszcze jako kasjerki sprzatalysmy sklep i jeszcze trzeba bylo sie rozliczyc, praca na kasie byla nie tylko 8 godzinna ale czasem i 10 h i na przerwe nie szlam kiedy ja chcialam a kiedy akurat byla taka mozliwosc i puszczala mnie kierowniczka, obojetnie czy pracowalam 10 h czy 8 bylo 15 minut przerwy, nie ma źle na kasie mozna wytrzymac gorzej jak sie uczysz a kliencie zniecierpliwieni, babki niby kolenzaki tez bez zycia i 0 uśmiechu ogolnie szybko zrezygnowalam ale moze gdzies jest lepiej:) i uwazam,ze te 8 h mozna wysiedziec, bo ja np wole byc cala 8 h na kasie niz jeszcze sprzetac sklep

Gość jaodpowiemci
a i jeszcze mogli mnie dymac jak chcieli, żadnych praw gdyż mialam zlecenie:/

Gość bubububuubub
wiesz, to nie sa zarty z tymi pampersami, ostatnio jezdze z taka pania do pracy i opowiadala jak to w naszym Tesco podczas swiat kobiety nie miay chwili nawet wyjsc do toalety i siedzialy w pampersach :O podziekumy tuskowi :(