Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaalara

jaka kobieta traci czas na studia?!!!

Polecane posty

Gość kaalara

strata czasu i energii. Brak czasu na zakupy randki i imprezy totalna poraszka z tym. najlepiej skonczyc tylko kurs jakis i cieszyc sie zyciiem to recepta na sukces zapraszam do dyskusji

Glupia :D No fakt, mi sie studia za bardzo nie przydaly. Tylko zamiast imprezowac, najlepiej skonczyc technikum, a pozniej do pracy i zdobywac doswiadczenie

Gość kaalara
chodze na kurs wiec praca bedzie

Gość dobra idź skończ kurs
na dentystke

Gość kaalara
o no to super srpawa tak jak mowie studia niszcza ludzi tylko tyle depacz ich talenty i umiejetnosci

Gość hakunamatatatatta
Kwestia indywidualnego podejścia. Studiując można znaleźć czas na randki, zakupy i imprezy. Są zawody w których bez studiów i uprawnień pracować się nie da a jeśli się chce.. to mniejsza częstotliwość w powyższych praktykach nie stanowi problemu. Zresztą nie wyobrażam sobie zakupów, randek i imprez przykładowo 15 h dziennie :D:P choć zależy co kto lubi, dlatego nie wiem czy temat w ogóle podlega dyskusji:P

Trzeba być zorganizowanym ... wtedy na wszystko wystarczy czasu. Możesz studiować, pracować, chodzić na zakupy, wyjść na piwo, pisać posty na forach, utrzymywać kontakty z przyjaciółmi, sprzątać mieszkanie, gotować i spać.... na wszystko jest czas, trochę chęci dziewczyny! P.s wiem ,że się da, bo ja tak właśnie żyję (i studiuję dziennie)

Gość kaalara
aczkolwiek czy jest sens studiowac? ja wiem ze bardzo przyjmene wstac rano i uczyc sie rzeczy ktore sie w zyciu nam nie przydarza ale co kto lubi

Gość kaalara
a na studiujesz wolnomyslaca?

biorąc pod uwagę poziom wielu uczelni -z pewnością nie warto biorąc pod uwagę sposób/poziom myślenia założycielki tematu-też nie :)

Gość kaalara
no tak Twoj poziom za to jest swietny a jestes laska czy facetem?

napisałam tak ponieważ widze,że nie cenisz wiedzy jako takiej nie ma sie co obrażać. Kursy są ok

Gość kaalara
no wiedza nigdy nie byla dobra bo sie nie przydaje niestety nawet zeby pracowac w zawodzie ze statusem spolecznym i godnym szacunku a dzieki kursowi wlasnie taka prace zaczelam

Gość hakunamatatatatta
To zależy co planuejsz, sukces mona osiągnąc także bez papierka, ale jest mała liczba zawodów w których bez "papierka" nie mozesz działać.. jak architekt, prawnik, lekarz, jeśli jest to Twoją pasją i marzeniem to studiowanie będzie miało to sens. Jeśli marzysz o innym sukcesie to Twoje marzenia nie pójdą w kierunku studiów, i będzie miało dla Ciebie sens coś zgoła innego, co także może dać Ci sukces, pieniądze i szczęście. Szukasz teraz potwierdzenia swoich teorii ciekawe tylko po co :D i co Ci to da..:D chcesz się dowartościować czy co:P

Gość kaalara
czy szukam potwierdzenia mhm nie wiem odpowiedzi zawsze jest kilka. a wybory sa abstrakcyjne mysle po prostu ze studia to strata czasu a dzieki latwym kursa mozna miec wymarzona prace

Gość takie tam duperele nic więcej
Autorko, tobie ukończenie żadnych studiów nie grozi :) Wyrzucą cię z każdego kierunku za ortografię i wsiowy styl wypowiedzi :D I Bogu dzięki!

Gość kaalara
cie tez nie przyjma :P

Gość kaalara
i czemu wsiowy to ze mieszkam w malej miejscowosci to zaden wstyd

Gość takie tam duperele nic więcej
Oj, rozczaruję cię, mam studia magisterskie i podyplomowe, pracuję na kierowniczym stanowisku :) Jak widać jednak studia się przydają choć nie są dla wszystkich.

Gość hakunamatatatatta
Haha... całkiem zabawny ten temat, gdy patrzę na tytuł to widzę przelewającą się czarę małostkowości, ślepoty i wąskich horyzontów, a wszystko to tupie i krzyczy 'Ja mam rację, tylko ja' :P

Gość kaalara
takie tam duperele nic więcej - aj est kobieta czy mezczyzna?

Gość kaalara
bardzo mnie to ciekawi, Ja skonczylam kurs na masazystke a dokladnie masazystke stop i uwazam ze jest to fajan praca ze statusem spolecznym

Gość kaalara
jestescie?

Gość kaalara
chce pogadac tylko

Gość hahahahahahhhhaahha
co za tępa strzała założyła ten temat? hahahaha jakim to sfrustrowanym trzeba być, żeby takie bzdury pisać

Gość kaalara
ciekawym innych opinii raczej nei mam czemu sie smucic zyje mi sie dobrze

Gość kaalara
coz mam leprsza prace chociaz od Ciebie