Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

grzybiarz

ja już nie wiem co mam robić! ;(

Polecane posty

moje życie jest strasznie monotonne, z domu do szkoły i na odwrót, w domu przy kompie tylko siedzę, rodzice zapracowani. nie mam przyjaciół, nie potrafię nawiązywać kontaktów towarzyskich, ilekroć próbowałem kogoś poznać to nikt nie miał czasu bo byli już poumawiani ze swoimi przyjaciółmi. jestem strasznie nieśmiały, to może dlatego tak ciężko mi się nawiązuje kontakty, nie potrafię po prostu podejść do kogoś i zagadać. jestem niesamowicie przygnębiony moją sytuacją. cały czas siedzę tylko przy kompie i gram w gry - daje mi to wiele radości i dzięki temu mogę odłączyć się od rzeczywistości i zapomnieć o mojej beznadziejnej sytuacji. bardzo chciałbym mieć przyjaciela, chciałbym mieć komu zwierzać się ze swoich uczuć. ja naprawdę robię wszystko co mogę aby poznać kogoś, ale coś musi ze mną być nie tak skoro nikt nie chce nawiązać kontaktu ze mną. moja nieśmiałość bierze górę. nikt poza mamą nie interesuje się jak się czuje, co u mnie słychać itp. na świecie jest chyba ok. 7mld ludzi a nie ma chociaż 1 osoby, która by się mną zainteresowała. jestem sam - to jest smutne.

Gość sluchajj powieedz
a ile masz lat?

Gość Mifgjfkgjkffjitkg
Jaki masz wyglad? Zacznij od tego.

Gość Prosto z mostu:
Zajmij się czymś, najlepiej sportem - poznasz nowych ludzi, zaczniesz spędzać czas aktywnie, co wyjdzie Ci na zdrowie bardziej niż gapienie się w monitor.

Gość urabura
Może interesujesz się czyms jeszcze oprócz sportu? Zapisz się na jakiś kurs czy zajęcia sportowe :)

Gość urabura
Może interesujesz się czymś jeszcze oprócz gier* (miało być)

Gość ojojojkojjoj
a juz myślałem, żeś grzybka zgubił :(

chodziłem na siłownie kilka miesięcy ale przestałem bo nie widziałem w tym jakiegokolwiek celu... interesuję się budowlanką, cytrusami i programowaniem java, niedawno uczyłem się też żonglować. a jeśli chodzi o wygląd to raczej rewelacji nie ma, ale nie jest też najgorzej, mam chyba taki przeciętny wygląd. ale o wygląd raczej nie chodzi, bo nie na tym powinno zależeć drugiej osobie.

Jak ludzie mają hobby, to w większości hobby są jakieś spotkania ludzi z Tym samym hobby. Spotkania akwarystów, fanów foto, fanów piłki (dowolnej), żeglowania, rzeźbienia ... cokolwiek. Gry komputerowe to ucieczka i odskocznia. Im więcej czasu spędzasz przed kompem, tym mniej spędzasz z ludźmi. Idzie wiosna. Jeśli szukasz kontaktu z ludźmi i lubisz pomagać - pomyśl o wolontariacie.

a myślisz że nie próbowałem, nikt nie chce się do mnie zbliżyć. czuję się kompletnie nie potrzebny, coraz częściej myślę o śmierci, przynajmniej przestanę się męczyć i wszystko przeminie. zrobię sobie kanapkę z wszystkich lekarstw, antybiotyków itp. jakie są w szafce ;)

Gość Zwyczajnie Przeciętny
Głuptasie ....z tą kanapką z lekarstw to rozumiem żart?

to jaki sposób mi proponujesz, najlepiej żebym szybko umarł, bo nie chciałbym się zbytnio męczyć - wystarczająco już się męczę teraz ;( nawet nie wiecie jak mi smutno, brakuje mi rozmowy z kimś ;(

Gość lillu
ile masz lat? :)

Poczytaj o depresji. Może masz depresję ... Powiedz, pamiętasz jakiś wesoły i radosny dzień ze swojego życia? Taki kiedy czułeś się szczęśliwy?

Dziwisz się gościu że nie masz z kim porozmawiać skoro ty wolisz pc. Nikt po ciebie nie dzwoni ponieważ wiedzą że nigdzie nie pójdziesz bo twoje całe życie opiera się na komputerze

Gość Więcheć
Posługujesz się stereotypami facecie.