Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saDDA

czy wy tez tak macie ze starymi/nielubianymi najomymi?

Polecane posty

Gość saDDA

ostatanio urwal mi sie kontakt z kumpela, zaczelo sie juz dawno psuc, ale relacja sie ciagnela chyba ze wzgledu na stare czasy. generalnie zauwazylam, ze chyba jestem w takim wieku, ze strach przed zerwaniem znajomosci, przed brakiem akceptacji jest juz mniejszy i jak cos nie pasuje, to sie ucina i tyle. ale do rzeczy. nigdy nie zylam na pokaz i nie lubie stwarzania pozorow, ale zlapalam sie na tym, ze mam ochote, by ta kolezanka widziala mnie szczesliwa u boku faceta(ja nigdy takowego nie mialam). odbilo jej totalnie ostatanio, gdy zaczela sie z jendym spotykac, zrobila sie chamska i zarozumiala. no i mam ochote by, jak znajde sobie kogos, widziala moje szczescie i ze uklada mi sie w zyciu i, ze jestem szczesliwa i, ze jej beznadziejny charakter do tego szczescia nie byl mi potrzebny. skoro nachodza mnie takie mysli, to znaczy, ze wchodze w beznadziejny wiek chwalenia sie swoimi mezusiami i zonkami, dziecmi i domami?:O przeraza mnie to, ale tak, tak wlasnie czuje. chyba sie starzeje.

Gość saDDA
DDA wcisnelo mi sie przez przypadek, nie ma tu drugiego dna:)

Gość nie mam czegoś takiego...
ja nie robie raczej nic na pokaz ,mam głęboko gdzieś co o mnie myślą znajomi... z jedną kiedy bliską koleżanką zerwałam kontakt ,bo dawała mi dobre rady ktorych nie potrzebowałam..

Gość wielke PHI!
a może poprostu znajoma podkopywała Twoje poczucie własnej wartości, dlatego że ona kogoś ma a Ty nie.

Gość wielke PHI!
Mi też tak ostatnio - jedna kuzynka ktora lubie "....byłabyś świetną mamą, nie myślałas o dziecku?" a druga ktoralubie nie ta bpowiedzmy bardzo że powinnam "najpierw pomyśleć o facecie"

Gość saDDA
no wiadomo, chcialabym kogos miec, moze sama czuje sie jakas niekompletna i stad te podejrzenia? za cholere nie wiem. nasz kontakt urwal sie w niewyjasnionych sytuacjach, cos jakby cichy foszek i obupulna niechec bez konkretnego powodu, czy klotni jeju, chyba rzeczywiscie gdzies tam w glebi duszy czuje sie gorsza, bo nie mam faceta i jakos nigdy mi sie z nimi nie ukladalo,a ona, mimo, z ema beznadziejny charakter, znalzla sobie jakis czas temu kogos na dluzej. ech, jaka to glupota uzalezniac swoja samoocene od bycia z kims lub nie. co sie porobilo?:O

"ech, jaka to glupota uzalezniac swoja samoocene od bycia z kims lub nie. co sie porobilo? " Żadna głupota. To akurat w miare dobry wyznacznik wartości człowieka. Jeżeli nigdy nikogo nie miał to coś z nim ewidentnie nie tak. 🖐️