Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnaSama mama

Sama z dziećmi.

Polecane posty

Gość SmutnaSama mama

Witam, Piszę tu z nadzieją o radę i wsparcie. Jestem niecałe 7 lat po ślubie, mamy 3 dzieci, małych dzieci..najmłodsze obecnie ma 4 miesiące. Od jakiegoś czasu nie układało nam się z mężem za dobrze, a ostatni czas to jakaś masakra, nieustanne kłótnie, dostałam nawet w twarz. Od 1,5 roku nie pracuję, zajmuje się dziećmi i domem. Nie posiadam swoich źródeł dochodów, jestem na utrzymaniu męża ja i dzieci. Mój maż zabrał swoje rzeczy i wyprowadził się z domu. Bez słowa dokąd. Nie wiem co mam robić. Rozmawiałam dzisiaj ze swoją mamą przez telefon, poradziła mi abym złożyła wniosek o alimenty na dzieci. Mnie przeraża to wszystko, boje sie że sie wypnie na potrzeby dzieci bo robił to już od jakiegoś czasu. Boję się,ze nie będe miała za co żyć. Czy ktoś tu był w podobnej sytuacji, wie jak wygląda sprawa alimentów w realiach polskich sądów? Poradzie mi coś proszę. jestem sama i bezradna:(

Gość ukkhj
podaj gg to popiszemy

Gość ewqeqwewq
no, dokładnie. Najlepiej chyba złozyc o alimenty najpierw, zeby je dostac nie trzeba rozwodu

Gość SmutnaSama mama
nie mam gg, mozemy pisac tutaj

Gość SmutnaSama mama
ale bede musiała argumentować to wszystko jakoś, maz wyprowadził sie dopiero kilka dni temu

Gość SmutnaSama mama
śliski kocyk dziekuje Ci bardzo

Gość _____moniaaaa__--_
Wnieś sprawę o zaspokojenie potrzeb rodziny, Tobie tez sie należa srodki, poczytaj o tym w necie.