Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmacerowana macierowa maciora

100 lat temu ruscy zatopili titanica. Podobno słyszano wybuchy.

Polecane posty

Gość co z tego
problem w tym ze biedne polskie panstwo nie ma niczego wiekszego na stanie, to nie USA ,Francja czy Izrael

Gość ooo!!! HSM ścierwo z PO
PO tym, gdy cię zabiję, to z przyjemnością.Zióka i nie tylko... Bo już POra zrobić z takimi ścierwami porządek!

To powinni zakupić jakiegoś airbusa 380. zapakować do niego maciorę z całą komisją i skosić nieco lasu. jak meteor tungulski:D

Gość co z tego
@ ooo! hamuj slowa chlopie, tez sie z HMSem w niektorych kwestiach nie zgadzam,ale nie uzywaj takich slow

Gość HMS ty parszywy zlodzieju z PO
oby chooj strzelił popapranców w katastrofie albo twoja rodzine lepiej, wtedy gnoju ja bym pisal- skoncz wiecznie domagac sie wyjasnienia i sledztwa bo mnie to goowno obchodzi

"PO tym, gdy cię zabiję, to z przyjemnością.Zióka i nie tylko... Bo już POra zrobić z takimi ścierwami porządek!" możesz mi co najwyżej wymlaszczyć pędzla..... .......a i to niebardzo:D:D:D

OOO!!! NAwet nie wiesz tępa Srako jak się mylis :P? Jestem atesistą i wrogiem kkat.! Ale takie gnidy jak ty i hms powinny iśc na pierwszy ogień :P

wymlaszczyć to ci biedrroń albo grodzka może :P :D to twoje klimaty pewnie :P

Gość też bym nie chciała być
That's bullshit!!!

Gość co z tego
ponoc Grodzka i Kaczynski sie spikną

Nachlał się facet bimbru a efekty można podziwiać. Już mi tu chłopie grożono niemal wszystkim. Szafotem, kulą w łeb, i innymi duperelami. Pisano na mnie skargi i inne donosy. Prawda jest jednak taka, że nikomu jeszcze nie udało się namówić moderacji, aby mnie choćby zbanowała. Nikomu się nie udało i nikomu się nie uda:D

Gość co z tego
z tego powodu Szczypinska wstapi do zakonu, Palikot z powrotem zacznie wydawac katolickie pismo tym razem pt '' Ruch Odparcia Biedronia rycerzy Maryi Zawsze Dziewicy'' , Komorowski wroci do swego poprzedniego nazwiska,gdyz wymusza to na nim ruscy, a Tusk z tego wszystkiego kaze podpalic parlament i zwali wine na Macierewicza ktory okaze sie bratem samego Osamy bin Ladena :D

Gość a jarek po raz drugi
ukradnie księżyc, niestety w samotności :D

Gość HSM ścierwo
Alez drogi HSM ;-) Wcale nie mam zamiaru cię zbanować :P Ja o delikatniejszych rozwiązaniach piszę :P :D Może nie dziś, może nie teraz, ale może kiedyś? ;-)

Gość ooo!!! ale tu ścierw
naprawdę aż tyle zakłamanych i tępych czy tylko tępych ścierw się uzbierało (po zmianie nicka? )

Gość chełm1
fakt, do bin ladena tez jest podobny , heheh

Tylko powiedz mi jedno: Dlaczego tacy jak on i jemu podobni, nie przechodzą obowiązkowych badań psychiatrycznych przed objęciem tak ważnych stołków? Głupi motorniczy kierujący tramwajem musi takie posiadać. Gdzie tu logika? Dlaczego człowiek ewidentnie półprzytomny z nienawiści zajmuje się rozwiązaniem Wojskowych Służb Informacyjnych?

Gość ooo!!!
Przecież Boni i towarzysze od początku lat 90-ych XX (czyli gdy Macierewicz mając rację - dzis wqiemy - zarzucił Boniemu, że jest TW) wieku robili z niego wariata. Myślisz, że po 20 latach, gdy masz rację i o tym wiesz!, robienia a z ciebie wariata, można przejść przez jakieś badania? Gdybyś spotkał 100 ludzi i 99 mówiłoby ci , że 2+2=5, a ty jedyny byś twierdził, że to 4, to co byś zrobił? Macierewicz to dla mnie 4. Ty 5...

Gość co z tego
no wlasnie Antek przypomina pod pewnymi wzgledami talibow

Gość co z tego
ja mysle ze Macierewicz jest psychicznie raczej zdrowy ;), za to zionie nienawiscia i jest wyznawca jedynej slusznej prawdy, widzi swiat w kategoriach bialo-czarnych jak jego guru dyrektor z Torunia

Gość co z tego
Ameryka nie ''stworzyla'' talibow, oni sami powstali jako fundamentalistyczne islamskie ugrupowanie ktore chcialo poprzez walke zbrojna przejac wladze w Afganistanie

Gość co z tego
ooo! pomyliles talibow z mudzahedinami ludowymi, ci drudzy byli wspierani przez USA

Gość ooo!!! nie!
Olewam szczególy "muzachedinów" :P Sami wiecie o co chodzi :P I nie, nie zabiajam za poglądy! O poglądach co najwyżej mówie, że ktoś jest idiotą i kretynem! ALe ZABIJAM za kłamstwa o pogladach! Bo np. nie miabym nic przeciw temu (wiedziałbym), że na pocztku lat 90 Boni przyznałby się i przyznał rację Macierewiczowi, że był TW. Ale przez ok. 20 lat Boni i jemu podobne śiwnie robiuły z Macierewicza idiotę! Gdy się Boni przyznał wczęsniej (a ni epłączliwie w góownie tvnowskim jak ścierwo Sawicka), to przyznałbym Racje Boniemu. Bo takie byłuy czasy. Ale dziś Boni to dla mnie podłe ścierwo , a rację ma MAcierewicz.

Gość co z tego
w tym przypadku Antek mial racje,ale dzis fakt jest taki ze Boni jest ministrem ,a Macierewicz jak sie pieklil tak sie dalej piekli