Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olietta

WOODSTOCK'12

Polecane posty

Gość olietta

Wybiera się ktoś na wooda w tym roku? może ktoś był już wcześniej? jakie są wasze opinie? czy jest tam w miarę bezpiecznie? jakie są plusy i minusy :D cchę pojechać pierwszy raz ale nie wiem czego się mam spodziewać

Gość Margitta
Ja się wybieram :D Byłam tam w zeszłym roku ( chciałam jechać wcześniej ale nigdy nie miałam z kim więc stwierdziłam że pojade choćbym miała jechać sama i tak zrobiłam:P ) Było zaje*iście:) w pociągu poznałam fajnych ludzi z którymi rozbiłam się na polu :) w tym roku tez rozbijemy się tą samą grupą a może jeszcze kogoś nowego zwerbujemy po drodze do kostrzyna kto wie:) Polecam ten festiwal:) Atmosfera jak nigdzie indziej, jedna wielka rodzina, uśmiechnięci i pomocni ludzie naładowani pozytywną energią ( oczywiście zawsze znajda się jakieś wyjątki) i jest bardzo bezpieczny:) Przyjeżdzają tam nawet rodziny z małymi dziećmi :) Jedynym minusem jaki zauważyłam są powrotu bo pociągi są przepełnione do granic możliwości:D No i wiadomo kurz itp ale można się zawsze umyć:) na polu jest lidl do miasta nie jest daleko także wszystko pod ręką :) A jakby co to na forum uctok.com i na głównym forum woodstocku miesiąc przed festiwalem zakładany jest bank podróży gdzie każdy kto nie ma z kim jechać może znaleźć kogoś z okolic itp:)

Gość wszedłem na ten temat
i wymyśliłem nowy refren koko koko