Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20lat na karku

Oto mój IDEAŁ!!! :**

Polecane posty

Gość freak show
hehe zmężniał od czasu mam talenta ale czy to ideał? hmmmmmm :D

Gość 20lat na karku
zmężniał i to jak :) Kamil bednarek mój ideał, wszystko w nim pociągające :)

Gość freak show
prawifzek nie piertol bo kurva palcem bys go wyroochal tylko po to zeby wygladac chociaz w 2 procentach jK ŁON

Gość 20lat na karku
haha zazdrość się posypała ze strony panów :D i słusznie bo takiego zajebistego boya ze świeca szukać

Gość freak show
HAHAHN KINKY REGFE ĆPUN BO CO BO MA DREDY? :D jebany klecho!:o

durne młode pizdy jarają sie nim tylko dlatego ze pokazują go w telewizji, gdyby nie to to by nawet nie puściły baka w jego strone. Jebany ćpun z implantami dredów ! Sprzedajna dziwka !

Gość 20lat na karku
dobrze że przynajmniej mieszkam w pobliżu brzegu. Zazdroscicie mu wszyscy dlatego tak sie wypowiadacie

Gość freak show
sprzedajna dziwk? CO TY PIERDOLISZ CHLOPCZYKU? TO ZE MOGL POKAZAC CO POTAFI PRZEZ JAKIS PROGRAM?? SORYY ALE PRZEMAWIA PRZEZ CIEBIE ZAZDROSC, JAKA ZAWISC? ILE JEST TAKICH TYPOW, CO? ILU JEST TAKICH TYPOW KTORZY MOGLIBY ROBIC DOBRA, PPOZYTYWNĄ MUZE?> JESTES MAŁYM PRYSZCZEMZEBY TO ZROZUMIEC, ALBO PIERDZISZ TYLKO TRAK NA JAKIMS JEBANYM FORUM. SORRY ZA BLEDY I CAPSA ALE TAKA JEST PRAWDA LESZCZYKU.

Gość freak show
a wyściubiłeś chociaż nosa poza tv? no własnie, cieniasku :o nie pierdz tyle :o

jeśli chodzi o prawde to każdy zna własną 🖐️ jebie mnie on, ale pierdolenie ze ktos jest ideałem, wogóle go nie znając jest co miara strasznie naiwnę....

Gość fkek332
daj spokoj oblesny, szczura twarz, chociaz szczury są ładne i slodkie i mowie to jako kobieta, jak taki kolo moze ci sie podobac? co, wygrał 100mlionow?

Gość freak show
jebie cie on, a pierdzisz jakbys zjadł z kilo czosnku :O

pierdze tyle bo mam nadzieje ze zdechniesz i nie bedziesz wiecej pisała pierdół pod wpływem hormonów. Wsadź sobie w pizdę korek rozporowy i zamilcz.

Gość freak show
aha czyli ty sluchasz muzyki pod wpływem hormonów? ok, nie mam pytan, frajerze :o

Gość mentaI cut
"durne młode pi**y jarają sie nim tylko dlatego ze pokazują go w telewizji" co nie zmienia faktu, że jest przystojny i ładny

Gość zrobił kupcie i czuje, że rymu
je regge jebany cwluszek z maminy sukni. niby co ty sobą reprezentujesz? jakiego reggae sluchasz lapserku? co?

to kwestia gustu, i to ze jest sławny nie zmienia faktu ze ma to decydujący wpływ na jego atrakcyjność. Kobiety zawsze ciągneło do wpływowych mężczyzn....

Gość mentaI cut
tak staje mi na widok Gienka Loski :D

i to, że jesteś facetem nie docenisz dobrej muzyki i dobrego przekazu, tak? no to giń w tym, pseudo cweluszku :o bo inaczej nazwać ciebie nie można nazwać, poza tym wiesz co to jest szacunek? chuj z tym co lubisz, ale to, że nazywasz go od dziwek pokazuje , że jesteś zerem w tym

Gość Atomovy Model
kinky reggae Myślę,że masz rację. Jest pewien segment atrybutów u mężczyzn jakie czynią z nich obiekt uwagi erotycznej u kobiet a bez jakich te same kobiety zupełnie by na nich nie zwróciły uwagi. Do tych atrybutów należy-występ w telewizji[odpowiedni program],samochód[określony teraz jeszcze z uwagi na pewne forsowane "mody",niektóre jednoślady],stanowisko,[uwaga-może zaskoczyć]sutanna. Bez nich niejednego gołodupca kobitki z pewnością mogłyby pomylić ze ścianą.Z nimi zaś są u pewnych kobiet[wcale niemałego odsetka]wywołać istny"szał macicy"nie pisząc już o dorabiani przez nie ideologii by to zakamuflować[często powiem próbują sie pytane o to wykręcać rozmaitymi mniej lub bardziej idiotycznymi argumentami]. Niestety kurwa takie kurwa życie i społeczeństwo

takie społeczeństwo to tylko pelikany jak wy, doceniajace gowno to ktore pokazua w tv. tyle. jeestes gowno nie reggae. i nie pisz, że rzygasz, bo to juz nudne dziecko :o weź sie zanuż, w dobere regge i naucz sie tej kultury, bo jak narazie jeste plebsem probojącym grać na niszowym forum kogoś kim ewidentnie nie jesteś. nara frajerze

Gość ghcfgh
Ten caly Bednarek jest jeszcze do scierpienia. Gorzej z Michalem Szpakiem :o nie wiem co wszyscy w nim widza Nie wiem wogole jak on mogl byc fotomodelem,przeciez ani to fotogeniczne i ten nieumiejetnie zrobiony makijaz :o artysta od siedmiu bolesci