Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalinkakaja

no i jak Wa się widzą długie spódnice w ty sezonie?

Polecane posty

właśnie kupiłam taką z jerseyu kolor musztardowy, prosta i smukła. ogólnie to bardzo mi sie spodobały. co o nich myślicie?

Gość kiecka jak kiecka
:P

Gość walenty słoik
e tam dlugie, ja wole jak suczki noszą krótkie. im krotsza kieca tym tym lepiej. I do tego rajstopki.

Gość hsderwyrwa
"suczki" :/ Moze pokaz zdjecie tej sukienki albo jakas fote podobna do sukienki?:D

Każdy nosi to co lubi. Zdecydowanie wolę długą spódnicę/sukienkę niż spodnie, w których się wygląda jakby ktoś miał pieluchę.

Gość liliamna
strasznie podobają mi się te spódnice mam ochotę kupić sobie ze dwie długie na lato... ale nie wiem czy to dobrze bedzie wyglądać... mam dość spore piersi a do takiej spódnicy to chyba rzcej juz jakis obcisly top... ciągle szukam na necie jakiejś fajnej ... ale nic ciekawego nie mogę znaleźć

Gość hsderwyrwa
Ladna spodnica:) Ja nie lubie nosic dlugich spodnic. Dlaczego "spodnie, w których się wygląda jakby ktoś miał pieluchę." ? Bez sensu:P

Z przyjemnością wskocze w moje długie, czarne spódnice :) Ale inny kolor nie wchodzi w grę. Ogólnie latem to najlepsze są właśnie spódniczki długie, czy krótkie, najwygodniejsze.