Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość styleclash

dlaczego on patrzy?

Polecane posty

Gość styleclash

hej mam taka sytuacje w pracy, otoz ostatnio zaczal sie na mnie patrzec taki jeden, za kazdym razem jak go widze to widze ze zerka, ale jak na niego popatrze wprost to udaje ze nie patrzyl. dziwne jest to ze ja tam pracuje 4 lata i wczesniej nie zwracal na mnie uwagi. nigdy tez nie rozmawialismy ze soba. o co moze mu chodzic?

Gość styleclash
ktos jeszcze moze sie wypowie?

Może po prostu mu się spodobałaś MIałam kiedyś taki przypadek że w środku roku do klasy dołąćzył nowy chłopak wszyscy już się znali a on był obcy. Zapoznał się ze wszystkimi i on był taki że całe lekcje się na mnie gapił...ale to GAPIŁ...nie zerkał tylko cały czas się patrzył całe lekcje już wszsyscy to widzieli i mi mówili i jemu a on dalej ....kumplowaliśmy się wiem że mu się podobałam ale to gapienie to było dziwne bo nigdy później tak nie miałam :D Ty mu się też podobasz

Gość styleclash
chcialbym sie do niego usmiechnac ale on zawsze ucieka wzrokiem jak popatrze

a długo już te podchody trwają? Przejmij inicjatywę jeśli on Ci się podoba :) zagadaj i tyle bo rozumiem że się nie znacie tak?

Gość styleclash
z miesiac, chociaz oboje tam dlugo pracujemy, ja 4 lata on dluzej, poza tym nie mamy ze soba kontaktu, moje stanowisko jest stale a on tylko przejezdza kilkanascie razy dziennie wozkiem widlowym , ale nie na tyle blisko zeby zagadac

Gość kvfxdxvfdsz
frajerka

Gość Rambo 1987
Pracujesz może w jakimś Avonie ?

Gość ma oczy to patrzy
1 jest nieśmiały a chce miec kobietę (nieśmiałośc nie wynika z niczego, ludzie którzy czują się gorsi sa niesmiali więc lepiej uważać z takimi bo może jest wadliwy albo ma zjechany życiorys) 2 widzi że ty się na niego gapisz to sprawdza czy nadal to robisz 3 lapie go schizofrenia i uważa cię za szatana który go nęką 4 ktoś mu o tobie naopowiadał niestworzonych rzeczy i za kazdym razem jak cię widzi to o tym myśli.. ale pkt1 najbardziej prawdopodobny

Gość bo z natury lubimy się dzielić
Może ma w domu kota paczacza?

Gość Rambo 1987
Peggy :D:D:D:D:D:DD:D:D:D Kocham Cię !!!!!!!!!!!

Gość styleclash
nie pracuje w avonie, tylko w takim duzum magazynie,przyjmuje zamowienia i to nie ja sie na niego gapie tylko on na mnie, ja zaczelam na niego patrzec jak juz bylam calkowicie pewna ze on sie gapi (kazalam kolezance sprawdzic przez 2 dni i potwierdzila ze on sie caly czas na mnie patrzy jak ma mnie w zasiegu wzroku i ja tego nie widze ) fajny facet z niego ale wczesniej nigdy nie zwracal na mne uwagi wiec ja tez nie...i dlatego zastanawiam sie co moze oznaczac to jego gapienie sie aha on ma stala partnerke wiec tym bardziej nie wiem o co mu chodzi

Gość no dobra ale...
konkretnie to jak się paczy? przecież poznać w sekunde czy patrzy z sympatia, czy mu się podobasz, czy to coś innego, sama powinnas wiedzieć najlepiej czemu się wgapia w ciebie

Gość sdfgsg
To podejdź do niego i się spytaj: Sorry mam ciś na czole czy jak, że się ciaglę paczysz?

Gość styleclash
no wlasnie nie wiem bo jak ja na niego probuje spojrzec to od razu ucieka wzrokiem a kolezanka sprawdzila ze jak nie widze to on sie gapi

Gość sdfgsg
Jak długo ten stan trwa u niego? A zauważyłaś może czy on gada z kimś i paczy w Twoją stronę?

Gość Rambo 1987
No to skoro ma dziewczynę to raczej nie powinien być nieśmiały do tego stopnia żeby nie móc do Ciebie podejść. ZAgmatwana sprawa. Chociaż moim zdaniem poprostu coś mu się w tobie podoba. Ja też tak kilka razy miałem że jakaś dziewczyna zwróciła moją uwagę i nie mogłem się na nią napaczeć :D Paczyłem i paczyłem :D

Gość styleclash
nie wiem jak to dlugo trwa, ja zauwazylam ze 3 tygodnie temu ale wczesniej nie zwracalm na niego uwagi, wiec moze dluzej i nie widzialam zeby z kims gadal,ja go widuje tylko jak przejezdza tym wozkiem

Gość styleclash
rambo - ale ja tam pracuje 4 lata a on pewnie dluzej i nie zwracal na mnie wczesniej uwagi... na pewno bym zauwazyla po jakims czasie bo to fajny facet :)

Gość Rambo 1987
Skąd wiesz że fajny ? Nie rozmawiałaś z nim przecież. Podoba ci się wizualnie czy może ktoś coś dobrego o nim powiedział czy może swoim instynktem wyczuwasz że jest inteligentny itd ?

Gość styleclash
moze jeszcze jakis facet sie wypowie

Gość styleclash
podoba mi sie ale ma dziewczyne wiec z gory odpada, nie chce nikomu rozbijac zwiazku

Gość styleclash
ma fajne poczucie humoru i wesoly chlopak z niego sadzac po profilu na fb

Gość kwituszekwianuszkkeke
Ja tak kiedys mialam on siedzial przede mna 2 ławki dalej ja za nim Doslownie non stop sie odwracal i spogladal na mnie - jakby mial jakis tik paczyl i paczyl przez cale zajecia, myslalam ze na kogos innego paczyl ale nie tylko ja tam siedzialam i dwoch innych chlopakow. I do dzis nie wiem o co mu chodzilo Moze cos na ryju mialam :D

:D paczy tu paczy tam ....... zalosc , pomasuj sie po piersiach jak badzie w poblizu i nie patrz sie na niego ...mozedobije tym wozkiem do jakiegos regalu ;-) wtedy bedzie jasne ze chce cie przeleciec :D

Gość Rambo 1987
Coś mi się wydaje że masz fajną pracę ;) Co magazynujecie ? :)

Gość styleclash
bum - raczej nie zdobede sie na takie zachowanie w pracy :) rambo - nic ciekawego - ubrania robocze