Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

tak widzę moją przyszłość

Polecane posty

Gość niech będzie
nie jakiś tylko najwyższy z mozliwych mechanizm obronny nie pozwala przepuścić żadnej okazji aby pokazać się z absurdalnej strony- czyli jako osoba nieskazitelnie zajebista. nikt nie jest tak wspaniały, jak fiku twierdzi nawet ona sama każdy ma wady i zalety ktoś kto mówi o sobie w samych superlatywach - potrzebuje pomocy nawet jesli jest to żart-szybko przestaje być śmieszny- nawet dla samego autora rozpaczliwe wołanie o uczucie- ot, co....

Gość dorota%
fiku mikuuu nie obraź się ale Tobie brakuje porządnego przeruchania, moja przyjaciółka też tak ciągle gadała a jak sobie kogoś znalazła to jej nie poznałem, a Ty już chyba w celibacie żyjesz

Gość taki tam nick
Wytrzymujesz z lekko-pół-śmiesznymi kretynami z tego forum już dość długo ,faktycznie zasługujesz więc co najmniej na znaczek "Teraz Polska" albo i znak jakości "Q":)

dorota tak cały dzień w łóżku z facetem na pewno by ją zmienił nie do poznania - ale żeby mieć faceta w łóżku trzeba działać , a nie skomleć o niego zakrytą maska pewności siebie :classic_cool:

"tak cały dzień w łóżku z facetem na pewno by ją zmienił nie do poznania - ale żeby mieć faceta w łóżku trzeba działać , a nie skomleć o niego zakrytą maska pewności siebie " działać to powinien facet 🖐️ kobieta powinna tlyko dac sie uwieśc ale n adzisiejszych facetach nei mozna nawety polegac w tak prostej kwestii 🖐️

Gość wysyp durnych tematow
"ona jeszcze jakis tam poziom trzyma" nie jakiś tylko najwyższy z mozliwych " z mozliwych na ciebie

Gość mudźyn
"nie na darmo sie mówi ze jak baba w nocy nie jeczy to jeczy w dzień .." oj tak

Gość mudźyn
fiku mikuuu to idealny przykład

Gość taki tam nick
"z mozliwych na ciebie" to miało mnie jakoś dopiec ...? litości paproszku :)

Gość wysyp durnych tematow
nie ciebie a fiku i prosze mi tu z prawiczkiem nie wyjezdzac :D

Gość taki tam nick
dobrze :)

jak nie przestaniesz jęczeć , to wylądujesz z torbami za drzwiami i zaczniesz wtedy jeszcze bardziej jęczeć ...:classic_cool:

Gość a co wy w biedronkowe
jak nie przestaniesz jęczeć , to wylądujesz z torbami za drzwiami i zaczniesz wtedy jeszcze bardziej jęczeć ... ciekawe jakie tory mial on na mysli czyzby te ? wlasnie te :D

Gość a co wy w biedronkowe
tfu torby torebeczki mieszkanka jajek :classic_cool:

Gość rodzicow wyslij do kina
wtedy cie przelece

fiku mikku zobacz ilu tu facetów dlaczego z ktoryms sie nie umówisz ?? fakt nie musi to byc ten jedyny ktorego szukasz ale za kazdym razem bedziesz nabierac wiekszej pewnosci siebie a to bedzie owocowac zaufaj mi ;D ja tylko spojrze na kogos to juz wie o co chodzi !!!

nikogo z torbami puszczać nie zamierzam :) taki ejden - umowiam sie tylko z facetami, którzy mnie interesują :)

Gość ty nic nie zbudujesz bo nic
nie robisz, poza siedzeniem na kafa i wypatrywaniem fagasa. Masz potencjał, bo nie wydajesz się głupią dziewuchą, ale marnujesz go. W tym czasie może i mniej zdolne, ale bardziej pracowite i ambitne koleżanki uczą się, pracują, wychodzą gdzieś, poznają facetów-naturalna kolej rzeczy. A ja moge ci powiedzieć jak bedzie wygladac twoja przyszłość-bedziesz siedziec bezrobotna na garnuszku u rodziców.

twoi rodzice wiedzą o twoich problemach?

chyba klikając w reklamy, buahahahahahaha Szkoda mojego czasu na dyskusje z mitomanką