Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

tak widzę moją przyszłość

Polecane posty

Gość Baczny obserwator gołębi
0/10

Gość nie widziałam dawno
dawno nie widziałam laski która miałaby tak zryty beret na punkcie facetów to skamlenie o zainteresowanie jest żalosneeeee

Gość umpa upma cyk
nie widziałam dawno dawno nie widziałam laski która miałaby tak zryty beret na punkcie facetów to skamlenie o zainteresowanie jest żalosneeeee bzdura nie znasz mniee:classic_cool:

Gość ojdana35
najpierw skoncz gimnazjum ,potem mysl o facetach!

Gość re_...
Lubisz takich skamlających?

Gość re_...
To masz pecha;)

Gość hej wszystkim :)))))))))))))))
ona od niego w ogole nie odchodzi nawet na sraczu siedzi z laptopem na kolachach

Gość sjcslk
poszedl darmozjad ryj nadstawic nad stolem moze jakis ochlap na talerzu sie trafi :D pozniej przyjdzie, zalozy kolejny watek po czym pojdzie wysrac sie i takjej zycie bardzo wartosciowe nawpierdalac sie za darmoche, wysrac i oklikac :D

Gość raczej bedziesz bezrobotna
stara panna tak koncza brzydule z przerosnietym ego

Gość sjcslk
czyli ciec :D

korporacje to najgorsze dno - wliczając pracujących tam spedalonych frajerów i plastikowe szmaty :classic_cool: niektóre z nich swoją winę próbują odkupić pokazując się co niedzielę w kościółkach i rzucających charytatywne ochłapy - lecz czego nie widać oczami , świadomość widzi trzecim okiem :classic_cool:

ja już chodze co tydien do kościoła tak za w czasu :D 🖐️ a z tymi spedalonymi frajerami to na serio? bo co to za satysfakcja rzadzić frajerami :( popsules mi humor :O jak zawsze 🖐️

fiku już tobie we łbie się popierdoliło do tego wszystkiego..niech cie juz weźmie z łaski swojej jakiś facet bo jesteś nieznośna ..w realu byś inaczej śpiewała ,a tak przez neta to trollować możesz ile wlezie

Gość sarlinka8111111
fiku, poros swojego starego o przysluge, niech on cie ruchnie

jej po prostu niema kto smyczy ukrócić ...pewnie tatuś w córusie zapatrzony jak w obrazek więc ją piastuje jak księżniczkę ,a ona sobie wyobraża Bóg wie co . jak byś była ta super fajna i w ogóle to już dawno by cie jakiś fajny koleś wyhaczył no taka prawda.

Gość niech będzie
to faceci bedą skomlali u mych stóp oczywiście, fiku, możesz to napisać jeszcze ze sto razy.. ty wiesz i ja wiem jaka jest prawda a prawda jest smutna takie stawianie się jakie prezentujesz działa na facetów mobilizująco, bo chcą sobie nagle cos udowodnić.. rzucasz im rekawicę, to ją podnoszą ale za chwilę odchodza, nikomi nie chce się na dłuższą mete zadawać z frustratką a nia własnie jesteś. skończysz u boku jakiegoś uległego niedorajdy bez ambicji, który zamiast denerwować się twoim feministycznym jazgotem, będzie wolał pooglądać mecz i wypic piwo.

Swoją drogą musi być bardzo brzydką dziewczyną. Nosi okulary, włosy ma nie za specjalne(kiedyś siebie opisywała). Musi być po prostu bardzo nie atrakcyjna. Bo jak inni piszą, gdyby nawet była zjechana a miała chociaż urodę, to jakiś dawno by ją wychaczył, a tak to każdy proponuje jej tylko seks. Czyli musi być strasznie brzydka a faceci sobie myślą że jak brzydka, to pewnie zgodzi się na niezobowiazujący seks z przystojniakiem.

Gość niech będzie
ni ejest może brzydka ale zapewne bardzo przeciętna frustrację z powodu samotności nauczyła się przekuwać w niechęć do facetów i zaczepność - i jakis czas na tym pojedzie ba, będzie nawet wzbudzać zainteresowanie ale to fatamorgana w realu będzie się musiala zmierzyć ze swoimi problemami, gdyż w realu trudniej jest kozaczyć niż na forum a po częstotlwiości bywania tutaj widac, że w realu dziewczyna nie ma racji bytu tak bywa musi upuścić energię, bo ją zabije to taki mechanizm obronny ale łzy będą nieuniknione, , i fiku nie ucieknie przed kolejną dawką rozczarowania i to nie tylko facetami, ale przede wszystkim samą sobą.

Gość taki tam nick
Nie chcę nikogo obrażać ale większość tu piszących to zerowcy bez wyobraźni i nie mówcie "że ty nie jesteś lepszy" bo tak się składa że jestem ,czemu tu zaglądam i czytam zerowców ? A dlaczego chodzi się do zoo ? :) ps.to nie o "fiku miku" ona jeszcze jakis tam poziom trzyma.:)

Na forum kazdy moze powiedziec o sobie co chce . nikt to prowadzi choc troche ciekawe zycie nie bedzie mial dziesiec tysiecy wypowiedzi no chyba ze uzbierane przez 10 lat