Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Chciałbym poznać piękną dziewczyną, żeby Oleńka poczuła się zazdrosna

Polecane posty

Gdyby mnie zobaczyła z jakąś wysoką i długonogą blondynką, poczułaby się zazdrosna i wróciłaby do mnie. A ja niczym ojciec syna marnotrawnego powitałbym ją z szerokimi ramionami.

:D dobry motyw haha to może zadziałać ale piszesz to tutaj bo szukasz tutaj dziewczyny czy co? na jeden raz do pokzania się :D

Tak myślałem, że może to zadziała, jeśli udałoby się jej mnie z kimś zobaczyć, to może przestałaby mnie odrzucać i pomyślałaby, jaki zajebisty jestem.

Gość do śmiesznego pajaca
Zmień sobie formę wypowiedzi, wogólę nik i nie chwal się np danymi tak albo wogólę przestań pisać Niestety mamy to samo imię i obiekt zaintersowań tak samo ma na imnię i niestetyy przesaduję na kafe i podejrzewa,że to ja to wszystko pisze

Gość poppaatrzzz
"Gdyby mnie zobaczyła z jakąś wysoką i długonogą blondynką, poczułaby się zazdrosna i wróciłaby do mnie."A ja niczym ojciec syna marnotrawnego powitałbym ją z szerokimi ramionami." moja siostra zrobiła tak mojemu koledze ... skonczyło sie tym ze odechciało mi sie zadawac z moja głupia siostra

Gość poppaatrzzz
a moj kolega poszedł do innych dziewczyn z którymi calekime fajnie sie bawił

To głupie co mówisz;jak znam życie prędzej ona cię jeszcze bardziej odepchnie .Co ja zrobiłabym gdyby facet w ten sposób o mnie walczył?Dostałabym schizy i na złość pokazała się z równie atrakcyjnym facetem.Najlepiej daj sobie z nią spokój bo z tej mąki chleba już nie będzie i szkoda tylko twojego czasu.

Gość a ja kocham male kobitki
a jak kobieta ktora kochasz i ona cie kocha wyskakuje z tekstem ze moze miec kazdego ze codziennie ktos ja zaprasza na kawe czy drinka i marzy o wielkim murzynskim kutasie...bazczelnosc

Gość a ja kocham male kobitki
zapomnialem ze ona juz mnie nie kocha NIENAWIDZI i odpusclia ehhh glupi jestem