Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bo_taka_jestem

gdzie ci fajni faceci? :)

Polecane posty

nie, znajomy po prostu, odebrać auto bo już od wczoraj zrobione czeka :) no ok, nie przeczę, ze seks jest częścią życia, ale co byś powiedział gdybyś spotykał laski, które widząc cie tylko seksu z tobą chciały, a nie związku? fajnie by ci było? mi nie bardzo... :(

Gość gubi
Raz jedna wyprosiła mój nr od kolegi, zadzwoniła i chciała się ze mną umówić przez telefon. Powiedziałem, że nie lubię randek w ciemno i chciałem żeby się przedstawiła, to niee. Po dwóch dniach przybrała inną taktykę i wysłała mi smsa "chciałam się umówić na bajerę". Oczywiście odmówiłem. Nie interesują mnie takie. Szukam czegoś więcej. Ale dowiedziałem się kto do mnie pisał, znałem tą osobę z widzenia.

Satttt - piszesz chcesz zwolnić, to znaczy dokładnie tyle co przestać imprezować, pić co weekend i osiąść na pupie? czy może jednak - często wyjeżdżasz w delegacje, dużo czasu spędzasz w pracy...? czy może jednak - masz takie hobby (np. uprawiasz taki sport), które wiąże się z dużym nakładem czasu i energii... i niewielu kobietom to odpowiada...? gdyby mój facet miał takie hobby (dajmy na to wspinaczka, rejsy żaglówką czy inny sport wyczynowy) którym by mnie zaraził i spędzaliśmy mnóstwo czasu na nim to byłabym szczęśliwa :)

gubi - z tego co piszesz to ona sie zachowywała typowo po męsku... jak nie kobieta! eeeeee... dobrze, że odmówiłeś, są granice dobrego smaku.

14:37 [zgłoś do usunięcia] bo_taka_jestem nie, znajomy po prostu, odebrać auto bo już od wczoraj zrobione czeka no ok, nie przeczę, ze seks jest częścią życia, ale co byś powiedział gdybyś spotykał laski, które widząc cie tylko seksu z tobą chciały, a nie związku? fajnie by ci było? mi nie bardzo... Powiem tak z perspektywy Faceta Super!! a tak na poważnie przecież to Ty decydujesz z kim sie spotykać a z kim nie. ' to tak jak rybak idzie łowić ryby, nie zawsze jak zarzuci wędkę złowi rybę. chce złowić więc musi zarzucać'

Gość Satttt
bo_taka_jestem - w zasadzie wszystkie 3 wymienione przez Ciebie elementy (praca, sport, imprezy) się na to składają i tak jakoś ukształtował się mój styl życia od ponad roku. Nie wiem czy odpowiada to kobietom. Moim problemem jest to, że mi niewiele kobiet odpowiada. Poza tym z racji powyższego przebywam głównie z męskim gronie i koło się zamyka. Niestety...

I ten sam mechanizm działa u kobiet. Są plastikowymi lachonami z pustogłowiem a uważają się za nie wiadomo co.:D

Satttt - to pomyśl z czego w pierwszej kolejności mógłbyś zrezygnować :) bo widzisz takie życie jakie prowadzisz nie odpowiada kobietom, co tu będe owijać w bawełnę, wiec jesli chcesz znaleźć kobiete to niestety, ale jakieś poswięcenia trzeba zrobić...

puchatek - mi nie chodzi o to, że ja się z nimi umawiam, ja po prostu tylko takich spotykam, najpierw gadka szmatka, fajnie niby i zapowiada sie fajnie, wpadniemy sobie w oko, ale koleś po jakimś czasie się odkrywa i wyjawia, ze w zasadzie tylko o seks mu chodzi, no więc ja juz jestem tym naprawdę zmęczona :( baldur - przykro mi, ze tylko takie kobiety spotykałes w swoim życiu.

Gość feministka6
,, gdzie ci fajni faceci? ,, Na pewno nie na kafeterii 🖐️

Gość onaaa29
trafic na kogos normalnego, porzadnego w tych czasach to jak wygrac 6 w lotka...kazdy ma swoje przeznaczenie...i tak samo kobietom jak i facetom jest ciezko trafic na tego jedynego/jedyna..CZASY I LUDZIE SIE ZMIENILI...zmienily sie wartosci w zyciu..ale trzeba patrzec i myslec pozytywnie...:)

Gość Satttt
Ja bym się chętnie poświęcił tylko nie mam dla kogo... Autorka z południowego wschodu a ja z południowego zachodu. Jak zawsze wiatr o oczy :) Zapraszam do siebie jak co :D

feministka6 jasne, pewnie, a czemu nie na kafe? myślisz że tu same zboczeńce dewianty i gimnazjaliści?

no właśnie tak kafe jest odbierane, dlatego wołałam do was, zebyście się pojawili i nie bali, że ktoś was zwyzywa:) wyzywam tylko wtedy gdy ktoś mi krzywdę robi:P

Gość Satttt
" feministka6 ,, gdzie ci fajni faceci? ,, Na pewno nie na kafeterii " Ja też uważam, że na wszelkich czatach, forach dotyczących relacji damsko - męskich nie da się poznać kogoś wartościowego i ciekawego. Poza tym nie widać jak kto wygląda. :) bo_taka_jestem - na mailą mogę Ci napisać skąd jestem. :)

I znowu faceci stroszą piórka, jak tylko zobaczą samotną niewiastę :P

a ja sie zgadzam ale połowicznie - wole kogoś poznać na forum niż na czacie, bo dopiero na czacie sami popaprańcy, na forum mozna podyskutować na konkretny temat który kogos zainteresuje. czasami ludzie znajdują swoje połówki po takich dyskusjach, nic wszakże nie łączy mocniej niż podobne zdanie na jakiś temat :) Satttt - cóż z tego że mi podasz jak i tak małe prawdopodobieństwo, że kiedykolwiek sie zobaczymy... :(

"Satttt Ja też uważam, że na wszelkich czatach, forach dotyczących relacji damsko - męskich nie da się poznać kogoś wartościowego i ciekawego." To tak, jakbyś napisał, że sam nie jesteś wartościowy i ciekawy

Gość na kafe nie ma facetów tylko
ciotki , wyjątek to ci co pisują rzadko , najgosrsze pipy to ci co są tu ciągle -- no revolver, regres i im podobni

Gość Satttt
Przynajmniej się dowiesz w jakim mieście jest deficyt fajnych kobiet. :D Poza tym małe prawdopodobieństwo nie oznacza, że nie może do tego dojść w ogóle. :) Lomu - myślę, że jest to jedynie Twoja bezzasadna i nietrafna interpretacja dotycząca mojej skromnej osoby. :)

Ja nie interpretuję "Twojej osoby, tylko to, co napisałeś. Pisząc na forum, że ludzie piszący na forum nie są wartościowi i ciekawi, piszesz między innymi o sobie. I o każdym, z kim właśnie rozmawiasz. Ja tu piszę, bo uważam, że jest tu sporo fajnych osób. Inaczej by mnie tu nie było.

Gość do Lumu
Tobie juz prawie NIC nie pomoze...ale pewnie nawet nie kumasz o co kaman:O🖐️

Gość Satttt
Obiecuję, że nikomu go nie ujawnię i nie zdradzę. :D