Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bo_taka_jestem

gdzie ci fajni faceci? :)

Polecane posty

zamów sobie męski striptiz, ale zaznacz że musi to być robotnik z udarem, gość wchodzi a Ty mu ... poproszę tutaj w zaznaczonych miejscach :D

Nie chcę zbytnio bagatelizować pewnych pomowień ale ja sam jestem wartościowym facetem który od początku do końca traktuje kobiete jak królową i przenigdy w świecie niezdradził ani jednej.A co najważniejsze nie robi z siebie takiego klauna i pokazuje jakim to jest pyszałkiem gdzie chodzi o szpan,bezrozumność wobec innych itd,ja bądz co bądz nienależe do takiego nurtu spolecznościowego.Chodzi mi tylko o stworzeniu normalnej prawdziwej miłości z jasnym spojrzeniem na przyszłość i tyle.

dobra Tygrysy - zaraz zabieram pupcię swą, jade po auto :) przywoływać, a raczej nawoływać godowo można mnie na maila albo tu, będę pilnować tematu :) będę wieczorem!

bo_taka_jestem dobra Tygrysy dobre :) to ja sie zmobilizuje do tej szafy, kazda wymówka jest dobra ale, jakoś nie mogę sie do tego zabrać. Miłego dnia ...🖐️ 🌼

o miłośnik rybek widzę :) już dawno nikogo nie spotkałam z takim hobby :) no u mnie po staremu, męcze się nad grafikiem do roboty :(

faktycznie fajna dżungla :) no ja nie mam rybek, żeby sobie wieczorem popatrzeć, co najwyżej na mojego kota sobie mogę polukać :P a kot i rybki = wędkowanie :D ten grafik to jakaś masakra :o

Tak a ja miałem kotkę i specjalnie ją nie interesowały ale i dostępu specjalnego nie miała :P No współczuje że musisz walczyć z tym grafikiem. Mam nadzieje że szybko skończysz i nacieszysz się resztą dnia :D

ja też mam nadzieje, choc oczy mi z orbit wychodzą szczerze powiedziawszy :o a na co dzień co porabiasz, oprócz konstruowania domowej dżungli? :)

To nie dżungla!!! :D 😠 A żyje jakos tak z dnia na dzień, myślę że nie mam sensu w zyciu. Wszystko równie dobrze mogłoby nie istnieć. Uczę się, gram w wolnych chwilach w kosza no i na szczęście od lata idę do pracy... :D

no dobra, niech będzie że to nie dżungla... :D ale mi na dżunglę wygląda! :D:D a gdzie będziesz pracował? do tej pory sie uczyłeś? młodziutki chyba jesteś...? :)

No 20 lat mam :D No ucze się cały czas i będe dalej... A do opracy od lata, jako pomocnik w firmie dekarsko-ciesielskiej:D Bez szału ale kasa nie najgorsza.

no na tak młodego człowieka, to co ci więcej potrzeba jak nie kasa na swoje przyjemności albo po to by pomóc rodzicom :) będziesz przy dachach robił? :)

Gość tgre gterg
z toba gadka jest ciezarem :O

Ogólnie problemy z uczuciami, po za tym brak tego sensu w zyciu, brak szczęścia, nie potrafię poradzić sobie z rozstaniem, ale nie poddaje sie z niczym i walcze dalej. Ja jestem mało materialnie nastawiony do zycia.

miesiąc... Niestety z moimi uczuciami nic sie nie zmieniło, dalej czuje do niej to samo. Ale nie ważne codziennie o tym myślę nie raz. Chcę cchociaz na kafeterii od tego odpocząć. :)