Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bo_taka_jestem

gdzie ci fajni faceci? :)

Polecane posty

witam was ciepło! :) i widzicie są fajni faceci jednak! :) zgadzam, że: - ciężko samemu ocenić czy jest sie "fajnym", ale pisząc fajny mialam na myśli taki z poczuciem humoru, spokojny dosć (żaden macho, podrywacz, playboy co siedzi na solarce), poukładany z celami w życiu, planami, marzeniami (a nie tylko gry na kompie lub spanie do 12tej), wiedzący czego chce - fajni ludzie po prostu czasem nie mają szczęścia i nie trafili jeszcze na swoje uzupełnienie :) swojego puzzla :) południowy wschód się kłania {cześć}

No , więc jeśli o mnie chodzi na pewno nie jestem żadnym playboyem :) tego jestem pewien . Jestem romantykiem i znając siebie nie mógłbym być takim o którym wspomniałaś . Co do drugiej części to jak najbardziej są plany , marzenia . Jednak nie miałem super startu w życiu dlatego muszę się jeszcze bardziej starać niż niektórzy , ale takie już jest życie i trzeba się z tym pogodzić . Szczęścia nie mam na pewno . Trafiam zazwyczaj na dziewczyny które jak się potem okazuje mają rozdwojenie jaźni :) Najpierw gadają , że mogłyby mieć dzieci a za jakiś czas już nienawidzą :)

lolekk - po pierwsze wybacz, ale w mojej rodzinie jest kot Lolek i mi sie kojarzysz po prostu... symatycznie! :D po drugie - zycie jest wredne i czasem faktycznie niektorzy maja kiepski start, ale myśle, ze dzieki temu, przez to co przeszedłeś (o ile to było zgodne z prawem i uczciwe) możesz być wzorem dla innych :) o wiecej panów się znalazło! co wyście spali do tej pory???? eeeeeeee szkoda dnia! :)

Ten nick jest tragiczny :D zdaję sobie z tego sprawę :) jednak mam wytłumaczenie . Nie jestem dobry w wymyślaniu nicków :D Na pewno nie jestem jakimś złodziejem . Jestem normalnym dobrym chłopakiem . Czasem aż za bardzo mi się włącza altruizm no , ale tak już jest :)

lolekk - jak dla mnie będziesz czarno białym kocurem który uwielbia pieszczoty :D puchatku - nie szkoda? nie tęsknisz za swoim prosiaczkiem?

Niech będę dla Ciebie normalnym chłopakiem :) nie ma co się rozdrabniać , ani szufladkować . Chociaż z drugiej strony ciekawe czy byłbym zwykłym kotem czy jakimś tygrysem :D jednak nie ma co się nad tym zastanawiać :)

Ja spędzę romantyczny wieczór z pracą :) a , więc nic czym mógłbym się chwalić :)

a ja zrobie dokładnie w zasadzie to co wy! :D tzn. teraz mizdżę się z pracą moją ukochaną a potem będę w szafce robić porządek z rachunkami... a na koniec po auto muszę jechać, Boże... :/

Gość 3264326426462
"południowy wschód się kłania" Jestes z Polski B, a chcesz fajnego faceta. Nie rozsmieszaj mnie!

Gość gubi
To ja jestem podobny do tego opisu, jestem spokojny, mam marzenia, cele, pasje, od lat nie gram w żadne gry na kompie i nawet o tym nie myślę, nie palę, nie piję, uprawiam sport, sporo czytam. A wokół mnie same imprezowiczki z techno klubów:a w zainteresowaniach niektóre mają wypisane na facebooku: "książki są do bani". Już od jakiegoś czasu myślę o zmianie otoczenia.

gubi - faktycznie trafiasz na nieciekawe panny:( ja tez niestety, na samych playboyów którym tylko seks w glowie, nic innego się dla nich nie liczy, ech...

do mechanika jade odebrać z naprawy :) no właśnie wszędzie na każdym kroku takie same macza, kurde :( mają się za nie wiadomo co a w głowie nasrane mówiąc wprost.

Koleżanko sprawdź najpierw definicję słowa playboy i macho a potem się zastanów czy naprawdę takich spotkałaś czy może tylko marne podróbki...

Gość Satttt
Autorko a gdzie są fajne kobiety ? W moim mieście chyba nie ma, a przynajmniej wolnych i fajnych dziewczyn. Ja do twojego opisu nie pasuje ponieważ prowadzę aktywny tryb życia i nie jestem spokojny. A chciałbym trochę zwolnić... Sam nie potrafię a kobiety na horyzoncie nie widać i to już od dłuższego czasu. Również chciałbym zmienić środowisko na mniej "intensywne". Nie wiem jak to zrobić. A co do celów, marzeń ambicji to mam kilka i je konsekwentnie realizuję. Szkoda, że nie mogę się nimi pochwalić żadnej niewieście.