Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bo_taka_jestem

gdzie ci fajni faceci? :)

Polecane posty

Gość aaaron
Nie jestem do konca przekonany czy na kobiecym forum znajdziesz wlasciwa osobe dla siebie:) moze jakies portale randkowe?

no wlasnie wczoraj założyłam profil, mam sceptyczny stosunek do tego. wiem,ze na babskim forum faceta nie znajde, nie szukałam na inncyh forach szczerze mówiąc.. :) może to jest jakieś wyjście :)

Gość aaaron
Mam znajomych i znajome ktore poznaly osoby na portalach randkowych, sa nawet dwa malzenstwa mi znane:) Warto tez sprobowac na jakichs serwisach tematycznych (w zaleznosci od twoich zainteresowan, hobby)

Gość weyhujd
fajni faceci w tej chwili pracują w tójmiejskim szpitalu :)

Gość Mrowek
Najtrudniejsze jest określić jaki ma być ten "fajny facet" - bo każdy ma inne preferencje, a faceci (i tu pojawia się samokrytyka) prawie wszyscy uważają się za "fajnych" (ja siebie też). Wystrzel jakieś oczekiwania - jakie zalety lubisz najbardziej / jakich wad najbardziej nienawidzisz, może "jakiś Wenus" się wyłoni z tej piany ;) Ja bym się nie wzdrygał na szukanie facetów na kafeterii - przynajmniej nie zaglądają tu nastolatki, a że faceci mają w sobie "pierwiastek dziecięcy" to inna sprawa :D mrowek@vp.pl

witaj Mrowek, nie twierdzę, że faceci zaglądający tutaj są zdziecinniali, nie o to zupełnie chodzi :) może zacznę od tego czego nie trawię u facetów i na co nie pójdę na kompromis za Chiny ludowe :) nie lubię niesłowności, chamstwa, zbyt wybujałego ego i zbyt wysokiego mniemania o sobie, nie znosze jak facet robi kobiecie nadzieję a potem mu się nagle kobieta odwidzi i juz nie chce z nią kręcić (a tu na kafe taka postawa jest normą, ech), nie znosze jeśli kobieta żartuje o seksie a facet od razu odczytuje to jako zachęta do pójścia do łózka, to że zartuję czasem o seksie wcale nie znaczy, ze tylko do tego się nadaję... dużo by jeszcze opisywać :)

Gość Mrowek
Co do "robienia nadziei"... Na tym polega ta rzecz z uczuciami, że ludzie się angażują w związek czy też jego budowanie. Ale zawsze ktoś może stwierdzić, że to jednak nie to czego szukał - na każdym etapie związku. Może niekoniecznie "nagle", bo jakieś symptomy są zazwyczaj. Jeżeli o uczucia chodzi, to uważam, że nie ma reguł i zasad - albo jesteś szczęśliwy i w tym trwasz albo szukasz szczęścia gdzieś indziej.

Gość geje to fajni faceci
jesteś trochę nudna, niestety

a mi własnie chodzi o to "nagle", bo naprawde czasem symtpomów nie ma, żadnych! oczywiście, na każdym etapie związku ktoś może od kogoś odejść, grunt to żeby pracowac nad sobą i nad związkiem razem, przezwyciężać kryzysy razem, a jak nie wyjdzie - odejść, z honorem, po powaznej rozmowie, ustaleniu zasad (ja np. mam zasade, ze nie utrzymuje kontaktów z byłymi, ucinam to), a nie jak tchorz - przestac sie odzywać, zniknąć jak magiczny pył... zwiazek to ciężka praca, ognisko do któego trzeba dorzucać :)

Gość ci najfajniejsi chc abyc dla
niekoniecznie ty jestes fajny :))idiota cóz za wniosek :))) bo wiesz co , ci najfajniejsi chca byc dostepni dla wszystkich kobiet a ty masz jedna i pewnie znudzona , także puknij sie

Oj niezałamuj sie być może niewszystko stracone sam sie zastanawiam gdzie to fajne kobiety.A zdradzisz mi jaki twój typ bylby stosowny do twoich oczekiwań.

A no okey a mój typ to:Pozytywnie nastawiona do życia,zdecydowana,kochana no i oczywiście rzecz jasna bez większych problemow osobistych.Bo sam z regóły nigdy niemialem żadnych.

słodkilu - nie wiem czy znajdziesz taką bez większych problemów... emocjonalnych :P kobieta z natury jest nienormalnym stworzeniem :P:D