Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bo_taka_jestem

gdzie ci fajni faceci? :)

Polecane posty

Gość slodkilu
No rozumiem ciebie,to znaczy niespelnial twoich oczekiwań na tyle iż byś tego chciala czy brakowało mu czegoś skoro niebyl przeznaczony tobie?Ja natomiast robilem wszystko co najlepsze aby byla szczęśliwa ale i to niewystarczalo:(

Gość slodkilu
No tak jaki ten świat jest mały.A ona byla żywym przykladem kobiety która potrafi wykrzesać całe swoje uczucie i dać tyle miłości swojemu lubemu dlatego że byla też wrażliwa jak ja.Tak malo jest takich osóbek ktore potrafią tak niesamowicje zawrócić w głowie.

Gość slodkilu
A tobie miłych,spokojnych snow🖐️🌼.

Gość oczywiście że tak!!!
ja jestem, zjebisty, ale nie lubię się chwalić, możemy pisać;)

Gość oczywiście że tak!!!
Jedno jądro, dwa penisy. Zaskoczona? 🌻

i znów temat umarł :( myśłałam,że jednak na kafe są fajni faceci, ale jedyne co mi przychodzi na myśl to to że albo są tu same prawiczki albo desperaci brzydcy jak nie powiem co... ech, do duuuuuuuuuuupy! :(

A no tak dla ciebie;) I tak czytam niektore twoje posty u innych i takie male wrażenie odnoszę że wporząsiu mi sie z tobą by rozmawiało,no niedodając rownież że momentami moją byłą mi przypomina to znaczy forma ustna.

Ja nic nie chcę pochopnie stwierdzać ale to jest z mojego punktu widzenia,a z opiniami ludzi nie trzeba się dosdnie identyfikowac bo sama widzisz w u sumie co za kocioł na tym kafe calym.Mnie generalnie podchodzi twój sposób bycia a kazdy inny osobnik może mieć subiektywne spojrzenie na temat.

dziewczyny nie macie wrazenia, ze teraz ludzie znacznie łatwiej sie rozchodzą? wystarczy, ze padnie stwierdzenie "chyba cie nie kocham", autor tych słów powątpiewa,nie jest pewny jak jest, a wg wiekszości tu na kafe powinno sie wtedy od razu odejsc od takiego człowieka, nie walczyć. a z drugiej strony skoro juz nie kocha, to niech sam odejdzie na amen, zerwie wszelki kontakt, aby druga strona miala jasność, ze nic juz z tego nie będzie. a tu z jednej strony odchodzi, a z drugiej zostaje.

Gość aaaron
A kto to jest wg ciebie ten "fajny facet"?

Gość aaaron
i co naprawde tak ciezko kogos takiego znalezc?

Gość aaaron
a w realu nie szukasz tylko tu?

Gość aaaron
Jestes niesmiala?