Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bo_taka_jestem

gdzie ci fajni faceci? :)

Polecane posty

wysłałaś swoje zdjęcie TenTamtenu i nagle chłopak się wystraszył i przez to nie odzywa teraz do ciebie :(

Gość slodkilu
bo_taka_jestem-Co tam słychać w wielkim uczuciowym świecie twym:)

Gość slodkilu
To tak jak ja w sumie;)

Gość slodkilu
Nie bylem zajęty no ale jestem.To powiadasz że w jakieś szambo się wpóścilaś z kimś.Ja z kolei otrząsam się od upadku po byłej.

Gość slodkilu
No tak na moje oko to 2 miesiące już będzie tej samotni:(

Gość slodkilu
Ehh co za żywot Briana,no ale dzieki za wyraz wspólczucia😭.

Gość slodkilu
Taka metafora do mojego odniesienia życiowego niemyśl o mnie żle ale tak bywa czasami.

Gość slodkilu
A gdzieś już u kogoś na innym topiku zapytalaś czemu do tego doszło ale już nidopatrzylaś na moją odpowiedz i temat polecial w dół.

Gość slodkilu
Choć na początku przyznam ci się szczerze że tże wyda ci się to może zabawne choć mnie już nic nie zaskoczy na tym ziemskim padole to był to mój pierwszy poważny związek który trwal 2 lata i miesiąc i był strasznie zagmatwany.

Gość slodkilu
Ale na ironie losu akurat mi przypadla taka wariacja.Otóż poznalem i spotkalem w pracy dokladniej w Gillette bo 4 lata przepracowalem tam naprawdę wyjątkową kobietę dokladnie taką jaką chcialem lecz z ogromnym bagażem życiowym w dodatku z traumą życiową i masą problemów o podłożu finansowym.Tak więc syn 18 letni,rozwód niby w trakcje i tak poprostu dnia 6 lutego oznaimila mi że to koniec z nami już na amen.

Gość slodkilu
A zapomnialem dodać jeszcze że to w przedziale wiekowym to odbywało się ona 39 ja obecnie 28,ale dla mnie to niebyło aż tak istotne.

czasami uczucie nie widzi wieku, tez byłam w związku z 12 lat starszym facetem, wiele przeszłam niedobrego,ale nie z powodu wieku. wybacz to pytanie o wiek, nie miało to przecież najmniejszego znaczenia.

Gość slodkilu
Ależ skąd tego skończonego huja to na oczy już więcej nie chciala widzieć bo przez te 18 lat malżeństwa z nim tak sie wykończyla a że dobry los trawila się mi.I naprawdę byla warta grzechu.A na koniec niezapomnę jej słów ktore wciąż mi buzują w głowie''Dobry,porządny z ciebie mężczyzna ale nie dla mnie''.

powiem ci, ze ja wlaśnie w cos podobnego sie wplatalam - dobry, porzadny chlopak, naprawde, ale nie dla mnie. po prostu go nigdy nie kochalam, wydawalo mi się. to chore, ale naprawde tak czasem bywa. sama nie wierze, w to co pisze, nie wiedzialam, ze kiedykolwiek cos takiego mnie spotka! 😭