Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bo_taka_jestem

gdzie ci fajni faceci? :)

Polecane posty

I jak ty to teraz rozpatrujesz bo ja widzę niejasny horyzont zdarzeń choc nastarość łapią mnie sentymenty czyli głownie mi chodzi z twojej perspektywy singielki czy to już koniec nic wiecej sie niewydarzy bajecznego w twym życiu co do reszty rozwieje twoje wątle watpliwości?

słodkilu - piłeś coś? coś niewyraźnie wyglądasz :P co do mnie to wciąż szukam i mam nadzieje, że w końcu się zakocham z wzajemnością w kimś takim kto będzie mi pod każdym względem odpowiadał :)

po prostu chcę faceta, który potrafiłby naprawić mi auto w razie w, byłby wysoki, miał ładny uśmiech i zakochał się we mnie :) jakie to proste.

Ani kropelki zero u mnie alko i tak już w życiu nie łyknę nic:O.A wiec niepodolal bym twoim wszerorakim wymogom no cóż mowi się trudno i żyje się dalej.A blady to może jestem jak mam jutro ostatni raz stanąć w oko w oko z byłą odebrać co należyte do mnie:( Ale to już inna para kaloszy.

Z jednej strony to furmanki bym niedal naprawić tudzież poprawić a wysokość moja to 1,73 tak tak dokladnie. No fakt jutro będzię nietęgo:O

opisałam swój ideał, a życie takie ideały weryfikuje;) prawda jest taka - moj drogi słodkilu - że tacy faceci jak mi się podobają nigdy nawet na mnie nie spojrzą. nigdy nie zobaczysz takiego kolesia z panną taką jak ja :) jutro będzie nieciekawie, ale jakbyś chciał pogadać na ten temat to będę jutro po południu wolna :)

No napewno bede chcial z chęcia pogadać, dalej pogonimy ten temat a tym czasem milego wieczoru nadchodzącego🌼.

Gość informatyk____
Ja taki fajny a dopiero teraz w temacie napisałem. dziwne.