Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinalina

spóźniający się okres po odstawieniu tabletek :(

Polecane posty

mam problem i strasznie się boję, dlatego też stwierdziłam że się tutaj wygadam i może otrzymam jakieś słowa otuchy i zapewnienia że w ciąży nie jestem. tabletki brałam od czerwca 2010 do stycznia 2012. przestałam brać w styczniu. po odstawieniu dostałam okres 13 stycznia, później po 30 dniach 12 lutego i po 29 dniach 12 marca. mamy 15 kwietnia, czyli 35 dzień cyklu i nic :( boję się okropnie, ale rozmawiałam z chłopakiem i wręcz obiecał mi że to niemożliwe, żebym była w ciąży, bo nie dość, że nigdy nam nie pękła gumka, używamy super mocnych, to w dodatku on nigdy nie kończy we mnie. zastanawiam się nad kupnem testu, ale prawie od początku naszego związku brałam tabletki i nigdy nie musiałam go zrobić, i boję się bardzo. czy takie spóźnianie się okresu jest normalne po odstawieniu tabletek? czy jednak powinnam udać się do apteki :( żeby nie było głupich komentarzy, dodam że mam 22 lata i jestem w stałym związku, ale po prostu uważam że na dziecko jest o jakieś minimum 5 lat za wcześnie.

Gość Mogą się zdarzyć jakieś odchył
jeszcze.Poza tym przesilenie wiosenne:)Też mi się spóźnia i pewnie przez to przesilenie.Nie ma możliwości ciąży u ciebie gumka+przerywany...szanse zerowe.

no wiesz szanse nie sa NIGDY zerowe. Najlepszym przykladem jest moja prawie 3 letnia corka, zmajstrowana dzien [po okresie, w gumce, stosunek przerywany (i na dodatek mam PCO). Wiec dla wlasnego spokoju ducha zrobilabym test

Zrób test to odsapniesz. Pewnie nie jesteś w ciąży a stres robi swoje. Wyjdzie jedna kreska i jeszcze tego samego dnia dostaniesz @ ;-) głowa do góry

Moim zdaniem marne szanse na ciąże - gumka+przerywany :D Brałaś hormony a po nich nie u każdej kobiety od razu po zakończeniu pigułek okres jest regularny.Ja miałam te szczęście że miałam jak w zegarku a brałam parę lat :) Kolejna sprawa to stres,pogoda też mogło poprzesuwać co nie co :)

Zadne marne szanse,ja podoniez jak kolezanka,tylko ze nie przerywany ale gumka nie pekla byla cala ,rodze w czerwcu...Cuda ?

Gość olalallaa211
Nie martw się koleżanko:) Idź do lekarza, ja po odstawieniu tabletek nie miałam okresu pół roku...musiałam brac tabletki na wywoływanie. Moja koleżanka nie miała okresu rok! Anty to zło!:P

Zrobiłam test we wtorek, a w środę dostałam okresu ;) wszystko dobrze :) tylko ciekawe czemu się spóźniał

Witam! mam wielki problem odstawilam tabletki miesiąc temu, wybrałam tylko jedno opakowanie i pół , przerwałam ponieważ źle na nie reagowałam na nie. po 2 dniach dostałam krwawienie z odstawienia. ALe do dnia dzisiejszego nie dostałam 'normalnego' okresu! od dnia zaprzestania brania tabletek współżyłam regularnie z moim narzeczony i zawsze koniec był we mnie i było tak przez cały miesiąc . robiłam test ale wynik był negatywny test robiony o 21 pod wieczor. Duże jest prawdopodobieństwo ciąży gdy okres spóźnia się 9 dni , temp. w pochwie 37,3 i mam bolace piersi i pobolewa mnie prawy jajnik . jeszcze jedno kilka dni nagle spadła mi temp na 36,6 i tak było przez jeden dzień a potem znowu podwyższona temperaturka:) czy mogę być w ciąży ??