Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dianeee2554

Klub mam samotnych w niedziele - i nie tylko

Polecane posty

Gość Dianeee2554

Tak sobie czytam, że wiele kobiet (jak i ja) w ciągu tyg opiekuje się dziećmi a mąż pracuje, a w niedz mąż na kanapie, a my chciałybyśmy wyjść chociażby do parku i pogadać z kimś (a jemu się nie chce):/ pomyślałam,że fajnie byłoby się zorganizować na wspólny wypad na spacer na pogaduchy (tzn mama+ dziecko). Bo do znajomych czy rodziny w niedzielę to tak głupio,od razu pytają, gdzie mąż, czemu go nie ma... Co wy na to? Ja jestem z pomorskiego jakby co;)

Gość Dianeee2554
Trochę nieskładnie napisałam posta:/ szkoda mi siebie,ale przede wszystkim dziecka, nawet w niedzielę siedzi w domu...

Gość Nocna koszulka
U mnie troche inaczej wygląda. Chciałabym z mężem posiedzieć na kanapie, czy pobawić się wspólnie z dzieciakiem, no ale tak wyszło, że cały weekend siedzę sama z małą. Mąż normalnie to pracuje od poniedziałku do piątku od 6 do 14, ale został wezwany do akcji ratowniczej ( górnik ) no i wczoraj jak i dzisiaj pracuje po 12 h, a pogoda jest taka do bani - leje cały czas, że ani z mała na spacer nie wyszlam ani wczoraj ani dzisiaj.