Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piukgynbvfhgfjfjrkrk

ZBYT DŁUGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Czy nie wydaje wam się że seks po 3,5 latach związku to coś nie tak? czy facet może tyle wytrzymać i zaspokajać się tylko pieszczotami? co myślicie o takim facecie?

no to takiego faceta jeszcze nie poznalam ktoremu by wystarczyly tylko pieszczoty przez tyle czasu

wydaje mi sie dizwne że osoby któe niby sie kochaja mogą wytrzymac tak dlugo, to jakas lipna milosc skoro eni am namietnosci :(

Gość taki tam nick
Uważasz fiku że miłość bez namiętności jest lipna ? Po 30 stu wspólnych latach to chyba nie ale w ogóle i całkiem to pełna zgoda.:)

na poczatku musi być namietnosć, potem moze i powszechnieje to troche , ale zeby na poczatku nei było namietnosci? :O

tez tego nie rozumiem..jak mozna nie uprawiac sexu z partnerem ktorego sie kocha i jest sie z nim juz tyle czasu...

dodam że z inicjatywy kobiety....namietność w jakims stopniu jest ale zawsze zatrzymywało sie na pieszczotach nic wiecej.... ze strachu przed konsekwencjami (zajściem w ciąże)...ale ileż można wytrzymac????

Gość R78
Może ten facet to asex? Albo praktykujący katolik? Moja też mi kazała czekać do ślubu, ale nie chciałem czekać jeszcze rok, więc przyspieszyłem datę :D

Gość to gej jak nie chce z toba
sie bzykac