Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osz_kurde

czy to moze byc nerwica? prosze o odp.

Polecane posty

Gość osz_kurde

witam , od roku czesto kloce sie z rodzicami , wg z nikim sie nie dogaduje. od grudnia doszly klotnie z chlopakiem , o byleco sie klocimy . zauwazylam ze jakos tak ostatnio nie moge sie na niczym skupic , a jak juz cos mi wpadnie do glowy to nad niczym innym nie mysle od grudnia tez jakos dziwnie boli mnie brzuch ... najpierw od dolu ...lekarz dal mi tabletki jakies rozkurrczowe, na 2 tygodnie pomogly pozniej znow tosamo tylko toszke rzadziej . o byle co wybucham zloscia , wystarczy jeden ruch ktory mi nie podpasuje i juz sie dre , wg mam problemy z pamiecia , dzis sie naucze jutro nic nie pamietam. od miesiaca co pare dni boli mnie zoladek , od piatku codziennie...( w piatek rano bolal mnie lekko , ale popolugniu nie moglam wytrzymac,a jak pozniej bylo lepiej to jak jechalam autobusem to jakos tak w ciagu chwili zrobilo mi sie duszno, rozbolala mnie glowa, taka pelna sie zrobila) ;/ nie wiem o co moze chodzic, do tego jeszcze od soboty bol glowy , babcia powiedziala mi ze to moze byc nerwica ... co wy o tym sadzicie ?

Gość osz_kurde
prosze o pomoc, o jakas odpowiedz ...

Gość zdrowa dieta to podstawa
myślę że masz pasożyty które powoduja tego typu dolegliwosci. poczytaj o tym., zmien diete i zajadaj duzo czosnku.

tutaj nie pisz o takich rzeczach bo raczej nikt ci nic konkretnego nie napisze polecam ci forum nerwica.com