Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieszczesliwie_Zakochany

Kocham Cie i codziennie bede tu to pisal chociaz ty nigdy nie bedziesz ze mna :(

Polecane posty

@ Nieszczesliwie_Zakochany 21:18 "Przeklęta miłość." - proszę tak nie mówić. Serce się kroi gdy Topik się czyta. Z bardzo ciepłymi życzeniami przesyłam to: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5204603. Proszę myśleć tak, jak pokazują "obrazki" :) na filmie i jak mówią słowa piosenki. Jeśli mowa o kadrach filmu /tak na szybko/ polecam minuty np: od 1:34 do 1:36. I jak? Lepiej? hmm? i chyba Najważniejsze, o co chciałam zapytać -> jak można pomóc? :) p.s. idę czytać dalej ale wrócę, zgoda? _____________

Gość celestinee
no supeer phehhe

Gość tak subtelnie :))
i ja CIEBIE :(....... dobranoc

Gość to przyjeżdzaj
26 minęło 10 miesięcy a Ty co ? nic...

Gość aj kocha już ...
ten nieszczęśliwy mial tu wyznawać codziennie , a jakoś się nie przykłada , imprezuje pewnie ?

Gość a nie pomyslaleś
może nie ma nastroju

Gość mam cie w dddupie
dlatego bede przypominal ci o tym codziennie

ale dlaczego - ? macie "buzie w dół" - ? będąc w tym stanie i na początku maja? pytam tych Panów Dwóch: ******************* @ Nieszczesliwie_Zakochany 28.04.2012] 21:30 mówi: ' Kocham Cię' i [buzia w dół] @ tak subtelnie :)) 22:05 'i ja CIEBIE ....... ' [buzia w dół] ******************* ? :) ________________

Gość a nie pomyslaleś
bo jest smutno

:( Wstawiają nieszczęśliwie kochający, bo miłość niemożliwa do spełnienia nie uskrzydla. Choć człowiek kocha calym sercem to tylko wyć mu się chce od rana do wieczora. Kocham Cię ❤️

@ eyes2blue 12:43 - pisze tak: " :-( [tj: smutne buzie] Wstawiają nieszczęśliwie kochający, bo miłość niemożliwa do spełnienia nie uskrzydla. Choć człowiek kocha calym sercem to tylko wyć mu się chce od rana do wieczora." __________________ Rozumiem. Odpowiedź taka: miłośc która nie "uskrzydla" i nie wnosi nic dobrego - to NIE JEST miłość. /Zaznaczam, że nie pretenduję do stworzenia definicji "miłości". Mądrzejsi głowią się nad tym od tysiącleci i NIC nie mogą "określić" ani "za-węzić") ale "tu i teraz", zapytałaś/eś -> więc jedna z wielu odpowiedzi wygląda tak: (no i teraz -> "naraże się"... :) wiem... :) ) --> jeśili jest Ci z Nią żle -> to Ją zostaw. Proste. jeśili jest Ci z Nią dobrze -> ciesz się i wzrastaj. I TY i Ona jeśili jest Ci z Nią dziwnie -> zastanów się jeśili jest Ci z Nią nijak -> zostaw Ją ________________

Gość hgtfjhgfrtyuhgfrtyu
i tak będzie najlepiej dla M i Ciebie

Gość brązowookaszatynka
Nie martw się wszystko będzie dobrze, spójrz jaka ładna pogoda, trzeba się cieszyć tym co się ma. Mnie też nie kocha żaden mężczyzna, a żyję i nie zamierzam z tego powodu czuć się gorsza od innych. Wiem jak to jest, kiedy czujesz się nikomu niepotrzebnym człowiekiem. Także głowa do góry :)

Gość hgtfjhgfrtyuhgfrtyu
nie wywyieraj nanim presji :O

Gość brązowookaszatynka
Oj chyba niepotrzebnie się produkowałam, bo widzę, po zagłębieniu się w temat, że odpisałam podszywowi :)

@kefira W miłości nic nie jest proste a już na pewnie nie łatwe kiedy wciąż ma się nadzieję. Chciałabym żeby można było tak na chłodno przeanalizować swoją sytuację i zależnie od wyniku podjąć odpowiednią decyzję i zastosować ją w życiu. Nikomu z nieszczęśników piszących na kafe nie odważyłabym się powiedzieć, że ich uczucie nie jest miłością.Z pewnością niektóre przypadki nadają się do leczenia ale to już inna bajka. Jak zawsze - nie genaralizujmy. Kiedy kochają obie strony i miłośc jest wzajemna to jest to najpiękniejsza rzecz jaka może się dwojgu ludziom przydażyć. 🌻

Gość hgtfjhgfrtyuhgfrtyu
która osoba wyżej sie podszywa , możesz wskazać, pomarańcz? ale juz i tak nieistotne :)

dlaczego dzisiaj wyjątkowo myslisz ..??? Stało sie cos??? ja nieustannie myslę

Gość to prowokAcjax
inaczej podałbys jej imie albo chociaz inicjały, cokolwiek

byc może :) a ja sie daje nabierać :) dobranoc panstwu

Gość a ja kocham już
tyle lat. I gdyby on mnie kochał... Takie rzeczy to tylko w serialach. :-(

To żadna prowokacja. W jakim celu mam podawać jej inicjały? Imiona? Co to zmieni? Nic nie zmieni. Temat ma charakter symboliczny. Nie ma szans na to byśmy byli razem. Chyba, że Jeśli i Gdyby o których pisałem na poprzedniej stronie. Kocham Cię. Chciałbym byś zasypiała przytulona do mnie, a ja bym Cię głaskał i gładził, szepcąc do ucha coś miłego. Zostaje tylko marzyć :(

Gość beczkę soli zjeść
dlaczego nie możecie być razem? ona jest zajęta, czy nie jesteś po prostu w jej typie?:)