Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieszczesliwie_Zakochany

Kocham Cie i codziennie bede tu to pisal chociaz ty nigdy nie bedziesz ze mna :(

Polecane posty

Gość gość
zrobil oltarzyk z jakiej primadonny -nie mowie moze ona jest fajna kobieta ALE ona ciebie nie chce ,strzepnij kurz z mozgu i ZYJ .A te odzywki do innych,nawiedzony .stawiasz jej oltarzyk to nigdy nie bedziesz szczesliwy a inni to dla ciebie zabawki, podly czlowiek. ty nie wiesz co to milosc

Gość gość
"ona = ideał na partnerkę i to nie fizycznie" Mamy rozumieć, że jest ideałem, ale tylko z charakteru tak? Czyli z wyglądu jest nieciekawa? Zawsze się zastanawiałam co kobieta musi mieć i jaka być, żeby facet tracił dla niej głowę.

Ludzie, którzy opłacają mi prywatną opiekę zdrowotną, cały zakład by wykupili, aby mnie stamtąd wydostać ;) Nie rozumiecie koncepcja idei. Sami respektujecie prawa, które są dla was niekorzystne, jednocześnie krytykując kogoś kto ceni sobie wyższe wartości. Nie interesuje mnie to. Żegnam.

Gość gość
Ty uważajuważasz ze nie wiem co to jest miłość bo jestem w ciąży? Wiem co to za stan i uczucie. Gdybym nie była tak zakochana nie pozwoliłabym mu dotykać się, całować.. Jeszcze do teraz pamiętam jego ciepłe i szorstkie ręce bladzace po moim ciele, te jego usta.. Nigdy nikomu się tak nie oddałam, nikomu!

Gość gość
Jak ktoś jest chory to nawet w świni się zakocha,i ją celebruje,hahahaa

Gość innaaja
a za co Ty ją tak bardzo kochasz ?

Gdybyś była zakochana, nie miałabyś dziecka z kimś, kto ciebie nie kocha. Ciebie opanował popęd. Z takimi miałem największe problemy. Mówiły, że kochają, nachodziły, nie dawały spokoju a nic innego niż seksu nie oferowały.

Gość gość
"ona = ideał na partnerkę i to nie fizycznie" Mamy rozumieć, że jest ideałem, ale tylko z charakteru tak? Czyli z wyglądu jest nieciekawa? Zawsze się zastanawiałam co kobieta musi mieć i jaka być, żeby facet tracił dla niej głowę.

Gość innaaja
Kochać to znaczy chcieć szczęścia osoby, którą kochamy

Gość gość
widac ze chlopina ma duzy problem natury psychicznej ,pogielo go rowno w kilku miejsach zwlaszca w placie czolowym

Ten ideał o którym mówię, jest powtarzalny z wyglądu, jest "bity na głowę" biorąc pod wagę inne możliwości, ale jedyny w swoim rodzaju, jeżeli chodzi o charakter. Uroda jest powtarzalna, charakter nie.

Gość gość
Kim jestem? Kimś kto sypiał z fotomodelkami, kimś w kim zakochiwały się nastolatki... nie szukam nikogo. Po prostu żałuje. Seks jest łatwy do zdobycia, i to w każdej postaci. Kompleksy? Nie mam kompleksów. Nikogo nie szukam. To cykl, z którego nie ma wyjścia. Do 60 będę uprawiał seks z kimś, z kim chcę to robić... a później będę płacił za towarzystwo. Wiesz czemu? Bo to opcja najlepsza z możliwych. (((((((((((( u kogo kupjesz ? dobry towar :D

Gość gość
Ty niczego nie rozumiesz. Ja byłam z nim 4 lata, tak bardzo go kochałam.. Wiem ze to dziecko które jest we mnie jest nasza miłością.. Zostawił mnie bo czuł ze nie będzie dobry dla mnie.. Cholera kocham go!

Gość gość
To zbyt ogólnie powiedziane, chyba tak naprawdę nie wiesz co cię tak ujęło, albo nie pootrafisz tego nazwać.

U kogo kupuje? U nikogo. Pracuje w pewnej Holenderskiej finansowej firmie, gdzie moje premie kwartalne wynoszą dużo więcej, niż wasz premier zarobi w kilka lat. A ty? Mieszkasz z mamą i do końca życia będziesz spłacał kredyt na mieszkanie? ;)

Gość gość
żenuuua a autor prosto do psychiatryka

Gość znałam kogoś twego pokroju
spotkaliśmy się kilka razy na przełomie kilku miesięcy. Kto wie, może to ty...? ale nie on przecież nic z Holandią nie miał wspólnego, nic o tym nie wiem.

już coraz rzadziej zdarza się gdy emocje są najważniejszą wartością w relacji...takie wartości są czymś zanikającym w obecnych czasach...sama zastanawiam się czym teraz dla ludzi jest "miłość"..autorze może wykonaj jakiś krok w jej kierunku..zawalcz o Nią! powodzenia!

Gość go go go o
autor ma to w d***e 🖐️

Gość etui
a czym jest miłość strumień wiesz? myślisz że ma jedno oblicze? gdyby była tak łatwa do zdefiniowania to odpowiedzi na to pytanie by nie szukano od wieków

Gość etui
może jutro mi napiszesz?