Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nieszczesliwie_Zakochany

Kocham Cie i codziennie bede tu to pisal chociaz ty nigdy nie bedziesz ze mna :(

Polecane posty

Gość gość
no tak różnie ludzie kochają

Gość gość
czarujesz jeszcze szamanie?

Gość szaman artysta
daj się dotknąć a powiem...

Gość gość
dotykaj calowaniem ...nie pamietam dalej :)

Gość gosciuwa
Nieszczesliwie zakochany - przypomina mi sie sytuacja z mojego zycia - pasujesz mi idealnie do mezczyzny, ktoremu tez powiedziałam ze nie ma szans u mnie. I on wie dlaczego ;( Jesli Ty to Ty to wiedz ze Cie odnalazlam ;) Mimo dzielacjej nas odleglosci, zawsze pozosatniesz w moim sercu ... mimo iz nigdy nie bedziemy razem ;(

Gość gość
i co? happy end bez happy? ojej [beksa

Gość gość
przepraszam nawias mi sie nie zamknął 😭 profesjonalnie ten płacz nie wyszedł :classic_cool:

Gość gość
drwij,drwij>

Gość gość
drwie bo mnie zazdrosc zzera zazdrosc jak cholera O i co? :)

Gość gość
będziesz zażarcie zazdrościć najdroższym

Gość kochanek informatyka Jendrka
az tak moze nie :) ok juz sie nie wtrancam w to co tu sie dzieje :)

Gość gość
Myślę o tobie, a ptakiem jest myśl zbytek słów.

Gość gość
....schodami do nieba tam nie ma auostrady :) kurcze co to byla zapiosenka

Gość gość
Dawnych mistyków ludzkiej duszy pieśń Księżyca ciemna strona Słońce zabija na raty nas w nadfiolecie. Schodami do nieba zacząłem się piąć Tam nie ma autostrady Myślę o tobie, a ptakiem jest myśl zbytek słów. Me światy są obce bez nocy i dnia Tam wiersze z obłędu powstają Lecz póki tu jestem, proszę Kochaj mnie, dotykaj mnie. Ref: Dotykaj delikatnie, bezszelestnie ciepłem palców Dotykaj aksamitnie, rzęs pokłonem, nie przestawaj Dotykaj całowaniem i oddechem tak, jak lubisz Dotykaj smugą włosów niby muślin bólowi zadaj ból. Kochanie, samotność można wypić do dna choć to trudne. Miłość prawdziwą daje tylko Bóg i zrozumienie. Wszędzie Go szukam, dla Niego chcę żyć Wbrew potępieniom. Tęsknię za ciszą bezludnych wysp dzikich plaż. Me światy są obce bez nocy i dnia Tam wiersze z obłędu powstają Lecz póki tu jestem, proszę Kochaj mnie, dotykaj mnie. Ref: Dotykaj delikatnie ........ Wiem, że chcesz wspólnych snów dam Ci je. Nie bój się, nie bój się. Dziwne jest piękne wciąż twierdzę tak gorsząc dewotów. Na urodziny sam sobie dziś dam znak pokoju. Kochanie, samotność mnożna wypić do dna choć to trudne. Więcej nic nie mów, tylko przytul się dotykaj mnie. Ref: Dotykaj delikatnie ........ x2 I więcej nic nie mów tylko kochaj mnie. Jestem twój

Gość gość
o weszlo a link uznaje za spam

Gość gość
i co jeszcze

Gość SZAMAN bez niczego
Czy może mnie ktoś odczarować?

Gość gość
z czego z fascynacji do pieniędzy?

Gość szaman artysta
z chęcią bym zamienił

Gość jako gość V
Złościsz się na siebie, na cały świat i obarczasz innych tym ze zabrakło Ci szczerości i odwagi wtedy, gdy była potrzebna. Nie ma co się zastawiać honorem. Ty chciałeś czuć się zakochanym, dla samego bycia zakochanym....nie widziałeś w swoim stanie zakochania miejsca dla mnie, ja miałam być jak Maryla dla Mickiewicza...szukałeś jakiejś miłości romantycznej, wyidealizowanej, niespełnionej...a ja chciałam Ciebie( to było kiedyś) nie z daleka, ale przy mnie, ze mną, razem...rozumiesz różnicę. Nie wciskaj mi kitu, nie chciałeś realnego kontaktu ze mną, a Twoi znajomkowie, jak ich prosiłam o tel. do mi nie dali, głupio tłumacząc się, że zmieniłeś itp. Mogli przynajmniej wymyśleć bardziej przekonujące odpowiedzi. Z Tobą kontakt, poza netem, proszę Cię jaki??Nie ma żadnego. Wyjaśnię Ci coś jeśli uważasz że te Twoje wcześniejsze kręcenia się koło mnie, interesowanie się tym co robię, gdzie jestem, z kim, przypadkowe spotkania to miało być pokazanie Twojego zainteresowania mną, to gratuluję podejścia do tematu. Ja odebrałam to inaczej i był moment kiedy wzbudziłeś we mnie tym strach.. Rozumiesz - obwiałam się Ciebie. Nie rozumiem czego Ty tak naprawdę oczekujesz, po co piszesz na kafe??.Chcesz przekonać samego siebie że grałeś fair-play, przecież tak nie było. "Jak Kali ukraść krowę - to dobrze, jak Kalemu ukraść krowę to źle". To co pisałeś to Twoje subiektywne odczucie, ja mam inne zdanie na temat tego jak to było i mam prawo je wyrazić. W realnym świecie mijamy się z obojętnością, jak obcy ludzie zgodnie z życzeniem.

Gość jako gość V
Musisz mieć wyrzuty sumienia, bo inaczej byś nie pisał. Jeśli Ci to jakoś pomoże, to Ci wybaczyłam.. Teraz sam sobie musisz wybaczyć.

Gość SZAMAN bez niczego
to jescze równolegle? czy prostopadle? Swiaty nasze,nasze...

Gość gość
hahahaha boze co za temat idiotyczny 100 osób pisze każdy do kogoś inne, każdy o czymś innym i każdy myśli, że osoba do której pisze, to akurat ta :D najlepsze jest to, że autor olał temat a zgraja idiotek mysli ze on byl skierowany do nich :D

Gość gość
kto miał to przeczytać to już przeczytał.

Gość gość
no i co że przeczytał jak się pisze to i jest co czytać

Gość decyzja
eeee tam,